Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

Malatya İl Kurucu Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Malatya ve 5 İlçede şu an teşkilatlanmayı bitirdiklerini diğer ilçelerde ise çalışmaların halen devam ettiğini belirtti.

Başkan Korkmaz: 'Söz verdik, sözümü yerine getiriyoruz'

AK Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ilçede doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Çınar, 15 temmuz hain darbe girişimi programına katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen '15 Temmuz Hain Darbe Girişimi' söyleşisine katıldı.

Başkan Fadıloğlu, ANESİAD üyelerini bilgilendirdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanmış ve devam eden projeleri ANESİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İdris Tekin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gezdi. Başkan Fadıloğlu, program süresince gezilen her noktadaki projelerle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Gazeteci Hanifi Kılıç, Türkiye ile Katar arasındaki askeri anlaşmayı değerlendirdi

Gazeteci M. Hanifi Kılıç, Türkiye ile Katar arasındaki askeri anlaşmayı değerlendirdi. Kılıç, Türkiye'nin bu antlaşmayla önemli kazanımlar elde ettiğini ifade etti.

Milletvekili Toprak, Bakan Koca ile Adıyaman'ı görüştü

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

AK Parti heyetinden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti.

CHP İl Bşk. Kiraz' AKP, çiftçiyi Kaderiyle Baş Başa Bırakıyor'

Çiftçiyi zararına ürün satacak durumuna getirip, rekolte ve taban fiyat açıklanmamasını şiddetle kınıyoruz' dedi.

Dağtekin, OSB'de incelemelerde bulundu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları gezerek üretim süreci ile ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ağbaba 'Hasat Başladı Zahmet Olmazsa Şu Rekolteyi Açıklayın Artık'

Kayısıda Rekolte Düşük Olduğu İçin mi Açıklanması Geciktiriliyor?

Birleşik Krallık Bakanı Wendy Morton Hatay’da

Birleşik Krallık Dışişleri, Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanlığı nezdinde Avrupa ve Amerika kıtasından sorumlu Devlet Bakanı Wendy Morton, Hatay'da bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

AK Partili Çalık: Malatya'da 9 bin 710 esnafa 33 Milyon TL hibe verildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafa yönelik 3 bin lira ve 5 bin liralık hibe desteği başvurusunun 1 Temmuz'a kadar uzatıldığını, Malatya'da daha önce bu desteğe başvurusu kabul edilen 9 bin 710 esnafa yaklaşık 33 Milyon lira tutarında hibe ödemesi yapıldığını söyledi

Yeniden Refah Erzurum’da dolu dizgin

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Genel Merkez Sorumlusu Mehmet Tan'ı konuk etti.

Bakan Varank sıcaktan bunalan takipçilerine dondurma servisi yaptı

KIRŞEHİR (İHA) – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kırşehir temasları kapsamında Kırşehir Valiliğini ziyaret ettikten sonra kendisini takip eden kamu personeline dondurma dağıtırken, Ahi esnafından da alışveriş yaptı.

İsrail Dışişleri Bakanı Lapid, Abu Dabi’de

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'ye gelen İsrail Dışişleri Bakanı Yair Lapid, İsrail'in Abu Dabi Büyükelçiliği açılış törenine katıldı.

AK Partili Arvas'dan, Yeşilyurt lezzet caddesine tam not

Malatya Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 'Pandemi Sonrası Gençlik Formu'na katılan AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Çırmıhtı Lezzet Caddesinde bölgenin kültürel hazinelerini geleceğe taşımak adına hizmete sunulan tarihi Yeşilyurt konakları ile gedik kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Çekya, Rusya’dan yaklaşık 26 milyon euro tazminat talep etti

Çekya, Vrbetice kentindeki mühimmat deposunda 2014'te meydana gelen patlamanın yol açtığı zararın tam olarak tazmin edilmesi için Rusya'ya diplomatik nota vererek, yaklaşık 26 milyon euro (650 milyon kron) tazminat talep etti.

TBMM Başkanı Şentop:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye artık anayasa tartışmasında ilkesel bazda tartışmalar dönemini kapatmalı dedi.

Bakan Akar, Kırgızistan’da resmi törenle karşılandı

Milli Savunma Bakanı Akar, temaslarda bulunmak üzere geldiği Bişkek'te Kırgızistan Savunma Bakanı Tuğgeneral Omuraliev tarafından askeri törenle karşılandı. Bakan Akar, törenin ardından Kırgız mevkidaşı ile ikili görüşme gerçekleştirdi.