Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Soylu, Togo Güvenlik ve Sivil Savunma Bakanı Yark ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Togo Güvenlik ve Sivil Savunma Bakanı Damehame Yark ile bir araya geldi.

Ali Babacan: Gençler Geçimini Harçlıkla Sürdürürken Nasıl Aile Kursunlar?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il binasını açmak üzere gittiği Afyonkarahisar’da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sayıştay Başkanı Baş’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş'ı kabul etti.

Yeşilyurt Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği'ni ağırlayacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaşanabilir sağlıklı kentler oluşturmayı amaç edinen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 35. Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Milletvekili Kâhtalı'dan Şehit Fevzi Mahallesi'nde inceleme

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Khtalı, 2 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin gerçekleşeceği Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki 110 dönümlük kentsel dönüşüm proje alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tamamı da 1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz' dedi.

Çalık TeksilKent Projesine 37 Milyon TL’lik destek alındı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak TeksilKent Projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 37 milyon TL’lik yatırım ve destek aldıklarını açıkladı.

Tatlıoğlu, Saldırıları Şiddetle Kınıyoruz

Tatlıoğlu, Saldırıları Şiddetle Kınıyoruz

Ticaret Bakanı Muş, Fransız mevkidaşı Riester ile görüştü

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Fransa Dış Ticaret ve Yatırım Bakanı Franck Riester ile Türkiye-AB arasında pozitif gündemin kabulü ve Gümrük Birliği'nin güncellenmesi konularının ele alındığı bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

CHP heyeti tütün üreticileriyle tarlalarda buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde tütün üreticileriyle bir araya geldi.

Ermenistan’daki seçimde Paşinyan ve Koçaryan oylarını kullandı

Ermenistan'da düzenlenen erken parlamento seçiminde anketlerde önde çıkan Başbakan Nikol Paşinyan ve eski Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan oylarını kullandı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba: “Tüm Ukraynalı turistleri Antalya’ya gelmeye davet ediyorum”

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, 'Tüm Ukraynalı turistleri Antalya'ya gelmeye davet ediyorum. Ne kadar çok Ukraynalı turist aşı olursa, ne kadar çok giriş kuralları kısıtlanmazsa o kadar çok Ukraynalı turist buraya gelecek. Bence yazın sonuna kadar Ukraynalı turist sayısında sadece yukarı giden bir dinamiğe şahitlik edeceğiz' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: 'Türkiye'de PKK terör örgütünün militan sayısını 255'in altına getirdiğimizi biliyoruz'

Malatya'da Polis Akademisi'nin mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kim ne derse, ne düşünürse, hangi iftirayı ortaya koyarsa koysun biz bugün Türkiye'de PKK terör örgütünün militan sayısını 255'in altına getirdiğimizi biliyoruz. Mağaralardan çıkamadıklarını, telsizlerde ağladıklarını, Kandil'den imdat çağrısı yaptıklarını biliyoruz' dedi.

Bakan Soylu’dan Babalar Günü’nde şehit polis memuru Hüseyin Gül’e vefa

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muş'ta şehit olan polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül ile çektirdiği fotoğrafı 'Babalar Günü'nde sosyal medya hesaplarının profil fotoğrafı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu: “HDP Genel Başkanı ‘İttifak yapmayacağız’ dedi”

Belediye Başkanları Çalıştayı için geldiği Gaziantep'te yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda buluşan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: “Kur’an’dan beslenen fikir insanları öyle kolay yetişmiyor”

Bir dizi ziyaret için Burdur'a gelen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur Valiliği ziyaretinin ardından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilim ve Sanat Ödülleri 100. Yıl İstiklal Marşı Ödül Töreni'ne katıldı. Tören'de Bakan Karaismailoğlu, 'Kur'an'dan beslenen fikir insanları öyle kolay yetişmiyor' diyerek İstiklal Marşı şairine övgüler yağdırdı.

BBP Genel Başkanı Destici İzmir HDP İl Binası’na yapılan saldırıyı kınadı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Mustafa Destici, İzmir'de HDP İl Binası'na yapılan saldırıya ilişkin kolluk güçleri ve yetkililerin hedef gösterildiğini belirterek, 'Bu büyük bir alçaklıktır, iftiradır. Kim bunu yaparak Türkiye'de bir iç karışıklık, iç savaş ateşleme cüretinde bulundu araştırılması lazım' dedi.

Fendoğlu'ndan Gazi Fırtına'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına'yı evinde ziyaret etti

CHP’li Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şahinbey ve Karayılan’ın mezarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalıştayı için geldiği Gaziantep'te, Antep'in kurtuluşunun kahramanlarından Şahinbey ve Karayılan'ın anıt mezarını ziyaret etti.