Malatya

Malatya Haberleri

Toplumun Tüm Kesimlerine Sevgi ve Muhabbetle Yaklaşıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Etnik kökeni, dini, dili ve ırkı ne olursa olsun bu toplumu oluşturan bütün renkleri sevgiyle, muhabbetle, içten, samimiyetle ve hoşgörüyle kucaklıyoruz. Rabbim niyetlerimizi kabul; birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Başkan Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatırımları İnceledi

Dilek Mahallesine yapılan yatırımları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Yeşilyurt'umuzun yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir kent hüviyetine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Taşkın: Hizmette Kararlıyız

Battalgazi Belediyesi, Orduzu Mahallesi Leylekpınarı mevkiinde 5 kilometrelik yolun sathi asfalt serimini tamamladı.

Başkan Geçit, Kuran Kursu Öğrencilerine Sağlıklı Çevrenin Önemini Anlattı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Tecde Reşadiye Camii'ndeki Kur'an Kursunda düzenlenen ‘Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Farkındalık Eğitim’ programına katıldı.

Malatya'da Planlı Elektrik Kesintisi

Malatya'nın Pütürge, Kuluncak, Doğanşehir ve Yeşilyurt İlçesinde Toplamda 4 İlçe ve 9 Mahallesinde Fırat Edaş Planlı Elektrik Kesintisi Uyğulayacak.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Valiliğine atanan Seddar Yavuz, görevine başladı.

Malatya'da Planlı Elektrik Kesintisi

Malatya'nın Battalgazi, Yeşilyurt ve Akçadağ İlçesinde Toplamda 3 İlçe ve 15 Mahallesinde Fırat Edaş Planlı Elektrik Kesintisi Uyğulayacak.

Kışla Caddesi’ndeki Tahliye ve İnşai Faaliyet Hakkında Kamuoyuna Açıklama

Kışla Caddesi’ni içine alan Saray Mahallesi rezerv alanında başlayan kentsel yenileme çalışması ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunmak istiyoruz.

Başkan Geçit, İkizce Mahallemizin Ulaşım Ağını Yeniliyoruz

İkizce Mahallesinde gerçekleşen sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, TOKİ Konutlarıyla birlikte hızlı bir değişime uğrayacak olan İkizce Mahallesinin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmek için belediye ekiplerini seferber ettiklerini söyledi.

Malatya'da Planlı Elektrik Kesintisi

Malatya'nın Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Arguvan İlçesinde Toplamda 4 İlçe ve 60 Mahallesinde Fırat Edaş Planlı Elektrik Kesintisi Uyğulayacak.

Esnafımızı ve Yöneticilerimizi Sağduyulu Olmaya Davet Ediyoruz

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Esnafımızı ve Yöneticilerimizi Sağduyulu Olmaya Davet Ediyoruz.

Vali Yazıcı Malatya'dan ayrıldı

Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan eski Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentten ayrıldı.

Malatya'da Planlı Elektrik Kesintisi

Malatya'nın Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanyol İlçesinde Toplamda 4 İlçe ve 205 Mahallesinde Fırat Edaş Planlı Elektrik Kesintisi Uyğulayacak.

Battalgazi Belediyesi Boran Mahallesi’ndeki Ulaşım Problemini Çözdü

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Geçit, Beton Santralini Yeniden Belediyeye Kazandırdı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde iken Mart Ayı içerisinde özel sektöre devr edilen Beton Santralini yeniden Yeşilyurt Belediyesine kazandırdı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi

Malatya'nın Darende ve Doğanşehir ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın Hep Birlikte Başaracağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, cuma namazı sonrası Ayşehan Camii'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Geçit, 'Daha Güzel Bir Yeşilyurt İçin Çalışıyoruz'

Yeşiltepe Seyran Mahallesindeki yenileme ve dönüşüm yatırımlarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu yollarda gündelik hayatlarını sürdürmeleri için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.

Malatya'da Planlı Elektrik Kesintisi

Malatya'nın Yeşilyurt, Battalgazi, Akçadağ ve Arapgir İlçesinde Toplamda 3 İlçe ve 177 Mahallesinde Fırat Edaş Planlı Elektrik Kesintisi Uyğulayacak.

Toplam 6652 haber.