Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İnsan Ve Toplum Odaklı Hizmet Anlayışıyla Çalışıyoruz

Yeşiltepe’de düzenlenen ‘Başkanım Yanımda’ toplantısında mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, insan ve toplum odaklı hizmet anlayışıyla çalışarak gece gündüz sahada olduklarını belirterek, Malatya ve Yeşilyurt’ta planlanan yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardılar.

Tüfenkci Federasyon Gelecek Sezon Ligde 21 Takımla Oynasa Kıyamet Mi Kopar

Tüfenkci, Meclis’te kayısının sorunlarına değindi, TFF’nin Yeni Malatyaspor kararını eleştirdi

Başkan Taşkın Hep Birlikte Daha Güzel Günlere Ulaşacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, deprem sonrasında yeni yerine taşınan Kuyumcular Çarşısı'nı ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi ve çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerinin mesajını verdi.

CHP Malatya Heyetinden Önemli Ziyaretler

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın organizasyonuyla İl Başkanı ve CHP'li Belediye Başkanları Eğe Bölgesinde önemli ziyaret ve temaslarda bulundular.

Başkan Taşkın Zor Bir Süreçten Geçiyoruz.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi İlçe Müftüsü iken Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine tayini çıkan Hüseyin Özdemir için düzenlenen veda programına katıldı.

Başkan Geçit Belediyemizin Tüm İmkânlarını Seferber Ettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bostanbaşı mahallemizde inşaatı tüm hızıyla devam eden TOKİ Konutlarının bir an önce tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi noktasında bizden talep edilen hizmetler için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik.” dedi.

TBMM Ulaştırma Komisyonu'ndan şoför esnafına ziyaret

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, toplu taşımada "mülkiyet" sorununu çözecek çalışmanın komisyonun gündeminde olduğunu belirterek, "Taşımacı esnafımızı ilgilendiren mülkiyet hakkı ile ilgili çalışmamızı belli aşamaya getirdik. İnşallah bu işi kökünden Meclis'te çözeceğiz." dedi.

Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı ziyaret etti.

Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi Komisyonda

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlandı.

Başkan Er Malatya’nın 2 Yılda Ayağa Kalkacağını Söyleyebiliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.

Bakan Kurum EBRD Başkan Yardımcısı Patrone İle Görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkan Yardımcısı Matteo Patrone ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yerel Basın Demokrasinin Can Damarı Yerel Basın Yoksa Demokrasi Yok

İktidarın tasarruf tedbirleri kapsamında attığı adımlarla mağdur ettiği yerel basını rahatlatacak yasa teklifi, 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü’nde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’dan geldi.

Dervişoğlu: Siyaset Üstüne Düşen Sorumluluğu Yerine Getirecek

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Türkiye'yi yönetenler tarafından bir dayatmacılık anlayışı ile siyaseti manipüle ya da bloke eden birtakım adımlar atılıyor.

Kalıcı konutlar teslime hazırlanıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Kuluncak ilçesinde 165 kalıcı konutta çalışmaların tamamlanarak anahtar teslim sürecine gelindiğini, Darende’de ise yaklaşık 2000 bin konut için çalışmalara devam edildiğini söyledi.

Genel Başkan İmrek Cumhurbaşkanlığına Adaylığını açıkladı

Türkiye Uyanış Partisi Genel Başkanı Ahmet İmrek bugün Basın ve Stk'lar ile bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, güvenlik toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadeleye devam ettiklerini belirterek, "Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı teröre kurban vermek istemiyoruz." dedi.

Bakan Kurum 2025 Yılı Sonunda Kadar 11 İlde Evine Girmeyen Afetzede Kalmayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yürütülen çalışmalara ilişkin, "11 il 2025 yılı sonunda inşallah bölgenin, ülkemizin cazibe merkezi olacaktır." dedi.

Ağbaba; Batsın Sizin Adaletiniz, Batsın Sizin 2.500 Liranız

Ağbaba; “Devlet dediğin sözünde durur, devlet dediğin vatandaşını, yurttaşını, hele hele deprem yaşamış insanını kandırmaz” dedi. Ağbaba, Atatürk(Kışla) Caddesi ile ilgili de polis ile esnafı karşı karşıya getirenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldız, 24 Saat Eğitim Maratonu lgili basın açıklaması

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilen Eğitim Maratonu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Toplam 8667 haber.