Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba Mücbir Sebep Şehirler Ayağa Kalkana Kadar Devam Etmeli

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgesinde mücbir sebep halinin en az 2 yıl olmak üzere şehirler tam anlamıyla ayağa kalkana kadar devam etmesi gerektiğini belirti.

Başkan Taşkın: Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerini kabul etti.

Gürkan'dan Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediyesi geçen dönem Başkanı Selahattin Gürkan Malatyalılarla bir arada olmaya daha fazla önem gösterirken Ziyaretlere de devam ediyor.

CHP Malatya 23 Nisan’ı kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Başkan Gökhan Gök’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Pütürge'de ilk meclis toplantısı yapıldı...

Pütürge Belediye Meclisi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanı Mikail Sülük başkanlığında ilk kez toplandı. Toplantıda meclis üyelerinin görev dağılımı da yapıldı.

Memur-Sen'den, BBP Genel Başkanı Destici'ye ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruanda ve Nikaragua büyükelçilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ruanda Büyükelçisi Charles Kayonga ve Nikaragua Büyükelçisi Tatiana Daniela Garcia Silva'yı kabul etti.

Şehit Hamid Fendoğlu (Hamido) Mezarı Başında Anıldı

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini ve 2 torunuyla birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido), şehadetinin 46. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Mücbir Sebep Uygulaması Uzatılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan Mücbir Sebep Uygulamasının uzatılacağını açıkladı.

Turgut Özal......

Ülkemizin Büyük Siyaset Ve Devlet Adamı Değerli Hemşehrimiz 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ I Bugün Vesilesi İle Anarken Yaptıklarını, Katkılarını, Ülkemize Taşıdığı Büyük Değişim Ve Dönüşümleri Hatırlamakta Ve Ondan Ders Almakta Büyük Yararlar Görüyorum.

Başkan Yıldız Başarılı projelerini Malatya’daki belediyelerimize taşıyacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, belediye başkanları ve büyükşehir belediye meclis üyeleriyle birlikte ortak düzenlediği basın toplantısında “Türkiye genelindeki partili belediyelerimizin başarılı projelerini Malatya’daki belediyelerimize taşıyacağız.” Dedi.

Samanlı MYK Asil Üyeliğe Geçti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Kılıç’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP TBMM Grup Başkanvekili olarak görevlendirilmesinin ardından MYK’da boşalan yere Mesut Samanlı asil olarak atandı.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Yapıcıoğlu: İlker Kardeşimiz En Çok Arzuladığı Secde Anında Gülerek Rabbine Kavuştu!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, vefat eden eski il başkanlarının arkasında mahzun gönüller ve yaşaran gözler bıraktığını belirterek, kendisinin en çok arzuladığı secde anında ve gülerek Rabbine kavuştuğunu söyledi.

Genel Başkan Yapıcıoğlu Ümitsiz Değiliz Zulüm Kaybedecek

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin, "Filistin'de çok ciddi acılar yaşanıyor ama ümitsiz değiliz, zulüm kaybedecek." dedi.

Toplam 8480 haber.