DEVA Partisi Heyetinden Başkan Prof. Dr. Geçit'e Ziyaret

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı beraberinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

 Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı beraberinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit” Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı, Deva Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

  Şu an hizmet zamanı. Malatya’mızı ve Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmak için 7 / 24 sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zaman birlik ve beraberlik zamanı. El birliğiyle Şehrimizi küllerinden daha güçlü ayağa kaldıracağız, Türkiye Yüzyılına hazırlayacağız.

          Devletimiz tüm kurumları ve imkanlarıyla yanımızda. Dünya 5 ten büyük diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi mazlumların umudu güçlü bir dünya liderimiz var. Türkiye artık eski Türkiye değil. Geleceğe güvenle bakan, Başta ekonomi olmak üzere her alanda Ayakları üzerinde dimdik duran Dünya Müslümanlarının umudu olmuş bir Türkiye var. 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinden de yüzümüzün AK’ıyla çıkacağız. Yeter ki biraz sabredelim.". 

          Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı ise” Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Yeşilyurt belediye başkanlığına seçilen Sayın İlhan Geçit başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

         Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz, Muvafakatiyetler diliyoruz” diye belirtti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN