Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'tan biliyorsunuz bir müjde vereceğiz. Karadeniz Ereğlisi'nde de benzeri bir müjde olabilir ve bugün inşallah biraz sonra o müjdeyi de vereceğiz. Artık Zonguldak müjdelerin merkezi oldu dedi.

Başkan Kahveci, 'Ak Parti İle MHP, Yol ve Dava Arkadaşıdır'

Başkan Kahveci, 'Ak Parti İle MHP, Yol ve Dava Arkadaşıdır'

Gürkan, bir yılık hizmetleri değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir yıllık hizmetleri 'Geçen yıl söylediğimizin yüzde 80'ini gerçekleştirdik. Bu sene içerisinde kalan yüzde 20'lik kısmını da tamamlanacağını söylemek istiyorum' dedi.

Başkan Karademir Geleceğin Adıdır Gelecek Partisi

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler Başkan Danışmanı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir Basın Açıklaması Yaptı.

Başkan Karademir' Umudun ve Hizmetin Adıdır Gelecek Partisi

Başkan Karademir' Umudun ve Hizmetin Adıdır Gelecek Partisi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi, haziran ayı toplantısı yapıldı

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını tamamladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında yapılan toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

MHP İl başkanı Mesut Samanlı Malatya’da Yeni Bir Devri Başlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu toplantısının ardından bugün de tüm İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Emine Erdoğan ve Bakan Kurum’un Van ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunarak Van Gölü sahilinde temizlik çalışmalarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili‘yi resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili'yi resmi törenle karşıladı.

Gürkan, 'Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği' çalıştayına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği'nin organizesi ile düzenlenen ve video konferans sistemiyle gerçekleştirilen 'Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği' çalıştayına katıldı.

Gürkan, fuar alanındaki yeni yol çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi alanındaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

İran, zenginleştirilmiş uranyum stok sınırını 16 kattan fazla aştı

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA), İran'ın Ortak Kapsamlı Eylem Planı'nın (JCPOA) bir parçası olarak kabul edilen zenginleştirilmiş uranyum stok sınırını 16 kattan fazla aştığını duyurdu.

TBMM Başkanı Şentop, Pakistan’da

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi'ne (EİTPA) katılmak üzere Pakistan'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla, şevkle, heyecanla geçerek Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız. Ülkemizi ve milletimizi kısır çekişmelerin, sahte gündemlerin, karanlık senaryoların kıskacına hapsetmek isteyenlere eyvallah etmedik, etmeyeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayı normalleşme takvimini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yeme-içme yerleri sabah 07.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar da paket servisini sürdürebilecektir. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibariyle başlayacak şekilde yürütülecektir' dedi.

ABD ve AB’den Kosova’da ortak hareket

Avrupa Birliği (AB) Kosova-Sırbistan Diyaloğu Özel Temsilcisi Miroslav Lajcak ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Matthew Palmer, Kosova-Sırbistan diyaloğunun yeniden başlaması hususunda 2 günlük ortak Kosova ziyaretine başladı.

Babacan Saldırıya Uğrayan Doktoru Ziyaret Etti

Babacan Saldırıya Uğrayan Doktoru Ziyaret Etti

“Tablolar” Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde konuşuyor

Türk Telekom'un görme engellilere yönelik hazırladığı sesli betimlemeli eserlerden oluşan 'Tablolar Konuşuyor Dijital Resim Sergisi', Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dünyaca ünlü 30 tablonun sesli betimlemeleriyle yer aldığı serginin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yapıldı.