Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fendoğlu'ndan Gazi Fırtına'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve partinin MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, Malatyalı Gazi Mert Can Fırtına'yı evinde ziyaret etti

CHP’li Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Şahinbey ve Karayılan’ın mezarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalıştayı için geldiği Gaziantep'te, Antep'in kurtuluşunun kahramanlarından Şahinbey ve Karayılan'ın anıt mezarını ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları İl Başkanlarından Eş Zamanlı Ortak Açıklama

CHP Kadın Kolları İl Başkanlarından Eş Zamanlı Ortak Açıklama

Bakan Karaismailoğlu: “Isparta-Burdur arası dostluk yoluyla 21 kilometreden 14 kilometreye inecek”

Isparta-Burdur arasındaki dostluk yolu şantiyesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yol tamamlandığında iki güzide şehrin arasındaki mesafenin 21 kilometreden 14 kilometreye düşeceğini belirtti. Bakan Karaismailoğlu, yolun bu yıl tamamlanacağını açıkladı.

Milletvekili Kahtalı, '2021 yılı için Malatya'ya 1 milyar liralık bir ödenek ayrıldı'

Ak Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 2021 yılında yapımı devam eden ve yeni başlanacak projeler için 1 milyar liralık ödenek ayrıldığını söyledi.

Mısır’ın mahkeme kararları Muş’ta protesto edildi

Muş'taki sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Mısır mahkemelerince darbe karşıtı 12 kişi hakkında verilen idam kararını protesto etti.

Kuluncak Girişinde Kurbanlarla Karşılandılar

Kuluncak girişinde de Kuluncak Belediye Başkanı, MHP Kuluncak İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve coşkulu bir kalabalıkla karşılanan MHP İl Teşkilatı, vatandaşın takındığı tutum ve tavırlardan ötürü oldukça hoşnuttu.

MHP Teşkilatı’nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

Çalık Malatya’ya 19 yılda 35 milyar TL yatırım yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya 19 yılda 35 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderlerin eşleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tüm dünyada önyargılar kuvvetlenip ırkçılık yükselirken biz, sevginin dilini hakim kılmak istiyoruz. Dünyanın bu huzur iklimine ihtiyacı var dedi.

AK Partili Ünal: “Türkiye, Libya, Suriye ve Karabağ’da artık bir oyun kurucu oldu

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Türkiye, Libya, Suriye ve Karabağ'da artık bir oyun kurucu oldu dedi.

ABD, Kabil Havalimanı konusunda Türkiye ile anlaştığını duyurdu

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta yaptıkları görüşmede, Kabil Havalimanı güvenliğini Türkiye'nin sağlaması konusunda anlaştığını açıkladı.

Bakan Dönmez’den Ayancık, Erfelek ve Durağan’a doğal gaz müjdesi

SİNOP (İHA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Ayancık, Erfelek ve Durağan başta olmak üzere akabinde de diğer ilçelerimiz olmak üzere doğal gazla ilgili bir çalışmamız söz konusu. 2 yıl öne çekmek suretiyle fazla geciktirmeden bu hizmetleri ilk etapta belki taşımak suretiyle yapalım, Cumhuriyetimizin 100. yılına yetiştirelim arzusundayız' dedi.

Rusya’dan İngiltere’ye “yıkıntıların ortadan kaldırılması” çağrısı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İngiliz mevkidaşı Dominic Raab ile yaptığı telefon görüşmesinde, bozulan iki ülke ilişkilerine değinerek, iki ülke arasında karşılıklı olarak yıkıntıların ortadan kaldırılması çağrısında bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu: “Bugün PKK’nın yurt içindeki terörist sayısı, tarihinde ilk defa 250’nin altına düşmüştür”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kapasitemizdeki artış ve operasyonlarımızdaki artış sayesinde bugün PKK'nın yurt içindeki terörist sayısı tarihinde ilk defa 250'nin altına düşmüştür. Kimse merak etmesin, onlar da farkındalar. Bu sayıyı da bir daha görecek değiller zaten. Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticileri yalvarıyorlar, 'canımıza ot tıkadı' diyorlar dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu, Malatya'da CHP'lilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya'da CHP'liler ile bir araya geldi.

Çalık Eski Malatya’ya modern bir meydan yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Eski Malatya bölgesine modern bir meydan yapılacağını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Malatyalı Gaziye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’ndan Malatyalı Gaziye Ziyaret

Putin’den ABD’ye: “Ortada herhangi bir düşmanlık olduğunu düşünmüyorum”

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı görüşmenin ardından basın toplantısı düzenlerken ABD ile ilgili ilişkilerde, 'Ortada herhangi bir düşmanlık olduğunu düşünmüyorum' ifadelerini kullanarak, 'Biden beni ABD'ye davet etmedi, ben de onu Rusya'ya davet etmedim' dedi.