Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Çalık Kale’yi yeniden inşa ediyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Kale ilçesinin yapılan yeni çalışmalar ve yatırımlarla isminden söz ettirdiğini belirterek, “Toplu konutlarla, gençlik merkeziyle, belediye binasıyla, sosyal donatılarıyla Kale’yi yeniden inşa ediyoruz” dedi.

Geçiştirildi Diye Sevinmek Yerine Türk Milletine Bunun Cevabı Verilmelidir

Geçiştirildi Diye Sevinmek Yerine Türk Milletine Bunun Cevabı Verilmelidir

Malatya STK platformundan İsrail'e tepki

Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından, Filistinlilere karşı İsrail tarafından yapılan zulüm basın açıklaması ile protesto edildi. Basın açıklaması sonrası ise fotoğraf sergisi açıldı.

AB-ABD arasında ticaret ve teknoloji alanında ortak konsey kurulacak

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, ABD Başkanı Joe Biden ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in katılımıyla gerçekleştirilen görüşmede, AB ile ABD arasında ticaret ve teknoloji konularında ortak bir çalışma konseyi kurulmasına karar verildiğini duyurdu.

AK Parti yerel yönetimlerden Başkan Gürkan'a ziyaret

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Duyar, İlçe Yerel Yönetim Başkanları, Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

İngiltere ve Avustralya arasındaki ticaret anlaşmasında uzlaşıya varıldı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile Avustralya Başkanı Scott Morrison'ın iki ülke arasında serbest ticaret anlaşması imzalanması konusunda uzlaşıya vardığı bildirildi.

Çalık Hekimhan’a doğalgaz 2022 yatırım programına alınıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Hekimhan ilçesinin de doğalgazın konforundan yararlanacağını belirterek, “AKSA yatırım bölgesi lisans kapsamına dahil edilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) başvurular yapıldı. 2022 yılı yatırım programına alınıyor” dedi.

Ali Babacan’dan Merkez Bankası’nın Döviz Rezervini Eksi 60 Milyar Dolara İndirdiler

Ali Babacan’dan Merkez Bankası’nın Döviz Rezervini Eksi 60 Milyar Dolara İndirdiler

19 yılda ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 96 milyar yatırım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 'Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak 2003 yılından bu yana Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına yaklaşık 1 trilyon 96 milyar lira yatırım yaptık. Yaptığımız ve devam eden projelerimizin toplam nihai yatırım miktarı 1 trilyon 555 milyon TL'ye ulaşacak' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Perşembe Günü Malatya’da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Emine Erdoğan, Belçika’daki Türk STK’ların temsilcileriyle görüştü

Emine Erdoğan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, 2023 seçimleri için konuştu:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Muhalefet partilerinin dahi yaptırdığı kamuoyu anketlerinde, yine AK Parti en yakın rakiplerinden fersah fersah önde birinci partidir dedi.

AK Partili Tüfenkci'den Arapgir ilçesine ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'nın Arapgir ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya Cumhurbaşkanı Levits ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi öncesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Letonya Cumhurbaşkanı Egils Levits ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi öncesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile görüştü.

İsrail’de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi

İsrail Parlamentosu'nda (Knesset) yapılan oylamada, Yamina Partisi lideri Naftali Bennett ve Yesh Atid Partisi lideri Yair Lapid öncülüğündeki koalisyon hükümetinin güvenoyu alması ile 12 yıllık Binyamin Netanyahu dönemi resmen sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi öncesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.