Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Malatya kayısısına övgü dolu sözler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatyalı Kıbrıs Gazileri ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme esnasında lezzeti dünyaya yayılan kayısıyı tadan Cumhurbaşkanı Tatar, Malatya kayısısını 'Muhteşem' olarak nitelendirdi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan St. Petersburg Başkonsolosu Yorulmaz için taziye mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hayatını kaybeden St. Petersburg Başkonsolosu Mehmet Ferhan Yorulmaz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Şamil Tayyar'dan çok sert sözler

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in İslahiye İlçesinde düzenlenen ve bir çok siyasi ismin katıldığı yumurta tavuğu dağıtım töreninde konuşan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Klavuzlu Barajı sulama kanalı projesine aktarılan 80 milyon liranın Kahramanmaraş'a aktarılması ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suyumuzu korumakla vatanımızı korumak arasında fark yok”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ülkemizde içme suyu temini konusundaki en büyük sorunlardan biri kayıp kaçak oranının yüksekliğidir. Belediyelerimizin su kayıp kaçak oranını şu anki yüzde 38 seviyesinden yüzde 25'e düşürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Mahalli idarelerimizin yeni su kaynağı araştırmadan daha ziyade öncelikle mevcut şebekedeki su kayıpları azaltmaları gerekiyor' dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: 'Türkiye Kıbrıs'a 1974'te barışı getirdi, halen sürmektedir'

Türkiye'nin Kıbrıs'a 1974'te barışı getirdiğini ve halen daha sürmekte olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Büyük bir başarı ile Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleştiriliyor, o günden bu güne Kıbrıs Türk'ü bağımsızlığı, özgürlüğü ve hürriyetiyle yaşamaya devam ediyor. Türkiye'nin askerleri gelmeseydi Kıbrıs'ta bir tane Türk kalmazdı. Bugün Kıbrıs bir Yunan adası olurdu dedi.

Milletvekili Ahmet Aydın'dan tütün açıklaması

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, tütün konusuyla ilgili açıklama yaptı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Nihat İlhan'ın evini ziyaret etti

Elazığ'da bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs'ta Rum çeteleri tarafından eşi ve 3 çocuğu şehit edilen Tabip Tuğgeneral Nihat İlhan'ın hayatını kaybetmeden önceki evini ziyaret ederek, çocukları ve torunlarıyla bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Polatlı’da çiftçiler ile buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün beraberinde Genel Başkan Yardımcıları, Genel Merkez ve Ankara Teşkilat Başkanları ve Ankara İl Yönetimi ile birlikte Polatlı'ya gitti. Partisinin projesi kapsamında çiftçiler ile bir araya gelen Erbakan, çiftçinin tarladaki durumunu yerinde gözlemledi

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: 'Doğu Akdeniz'de büyük bir mücadele içerisinde KKTC, Türk milleti için önemli bir devlettir'

Bir dizi gezi ve ziyarette bulunmak üzere Elazığ'a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC'nin Türk milleti için önemli bir devlet olduğunu belirterek, Doğu Akdeniz'deki hak ve çıkarların korunmasında bu devleti sonuna kadar savunmamız lazım. Sonuna kadar Türklük için o coğrafyada var gücümüzle hakkımızı, istiklal ve istikbalimizi o şekilde muzaffer eylememiz lazım dedi.

İçişleri Bakanı Soylu GAMER’i ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bitlis'te Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'ni (GAMER) ziyaret etti.

Bakan Varank, Edirne Valiliğini ziyaret etti

Bir takım ziyaretlerde bulunmak ve açılışlar için Edirne'ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Edirne Valiliğini ziyaret etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur'

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıbrıs'a gerçekleştireceği ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararlılığını bir kez daha ortaya koymuştur' dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: 'Federal bir çatı altında Kıbrıs'ın tümünün Avrupa Birliğine alınması bir bakıma Türkiye ile bağlarımızın koparılmasıdır'

Bir dizi ziyaret ve gezi için Elazığ'a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Federal bir çatı altında Kıbrıs'ın tümünün Avrupa Birliğine alınması bir bakıma Türkiye ile bağlarımızın koparılmasıdır. Asla ve kata Türkiye ile bağlarımızın koparılmasına izin ve müsaade vermeyiz' dedi.

Ukrayna meclisinde savunma bakanına topuklu ayakkabı hediye edildi

Ukrayna'da bir grup milletvekili, Ukrayna'da resmi tören provasında kadın askerlere topuklu ayakkabı giydirilmesini protesto etmek için mecliste Savunma Bakanı Andrey Taran'a topuklu ayakkabı hediye etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Elazığ'da

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar programları kapsamında Elazığ'a geldi.

İçişleri Bakanı Soylu Kırıkkale’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırıkkale Belediyesini ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti.

CHP Mv. Ağbaba' Tütünü Ekmek Serbest, Satmak Yasak

Ağbaba 'Dünyada başka örneği yoktur ki bir ürünü ekmek serbest, satmak yasak olsun. AKP sayesinde bunu da gördük. Bu ucube yasa derhal kaldırılmalıdır' dedi.

BBP genel Başkanı Destici Hatay’da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK Kürtlerin değil emperyalistlerin temsilcisi ve onların uşağıdır. HDP de Kürtlerin değil PKK ve YPG'nin temsilcisidir ' dedi.

Bakan Soylu: “Sadece geçen yıl yakaladığımız uyuşturucunun piyasa değeri 165 milyar liradır”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de geçen yıl ele geçirilen uyuşturucu maddelerin piyasa değerinin milyar lira değerinde olduğunu belirterek, 'Sadece geçen yıl yakaladığımız uyuşturucunun piyasa değeri 165 milyar liradır' dedi.