Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fatih Erbakan: “İktidarda Milli Görüş olmazsa başımıza üç musibet geliyor; aç kalmak, işsiz kalmak, borca esir olmak”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkanı Erbakan, 'İktidarda Milli Görüş olmazsa başımıza üç musibet geliyor; aç kalmak, işsiz kalmak, borca esir olmak' diye konuştu.

Ukrayna’da kadın askerlere topuklu ayakkabı giydirilmesine tepki yağdı

Ukrayna'da resmi tören provasında kadın askerlere topuklu ayakkabı giydirilmesi ülke genelinde tepkilere neden oldu. Ukrayna Meclisi Başkan Yardımcısı Elena Kondratyuk, Savunma Bakanı Andrey Taran'a tepki göstererek, Bu saçmalığı Ukrayna Savunma Bakanlığı sitesinde gördük. Sayın Savunma Bakanı, siz ülkemizi ve ordumuzu NATO standartlarına bu şekilde mi yaklaştırıyorsunuz? Bu bir aşağılamadır dedi.

Davutoğlu:

SAMSUN (İHA) – Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ittifaklara girip girmeyecekleri konusuna değinerek, Muhalefet ile çok yakın temaslarımız var. Akşener ve Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu, Babacan ile görüşüyoruz dedi.

Milletvekili Tutdere'den tütün açıklaması

Adıyaman Merkezi ve Çelikhan ilçesinde yapılan tütün eylemleriyle ilgili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, açıklamalarda bulundu. CHP Adıyaman İl Başkanlığında parti yönetimiyle bir araya gelen Milletvekili Tutdere, her zaman tütüncünün ve vatandaşın yanında olduklarını vurguladı.

Milletvekili Fırat köy köy geziyor

AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat, önceki gün geldiği Adıyaman'da bir günde 12 köyü gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'nda bayrak Şengönül'de

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'na Turgay Şengönül atandı. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Bayram Işık, 2 yıldan beri görevini sürdürüyordu.

Başkan Fadıloğlu, Ak Parti teşkilatına ilçedeki projeleri anlattı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'İstikrarla İstikbale Hedef 2023 Vizyon Projesi' ile ilgili hazırlanan 'TEŞKİLAT 4.0' isimli mobil uygulama kapsamında AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçedeki projeleri gezdi.

AK Parti heyeti Adıyaman ve Kahta'da vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Musa Yolcu ile birlikte il merkezinde ve Kahta ilçesinde bir takım istişarelerde bulundu.

AK Partili Çalık: Biz yaptıklarımızla konuşuruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bizim siyasetimiz laf değil eser siyasetidir, yaptıklarımızla konuşuruz” dedi.

Çavuşoğlu, KKTC’de YÖDAK’ı ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdiği çalışma ziyareti kapsamında Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulunu (YÖDAK) ziyaret etti.

Çavuşoğlu, Türk Mukavemet Teşkilatı Mücahitler Derneği temsilcileriyle bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde (KKTC) Türk Mukavemet Teşkilatı Mücahitler Derneği temsilcileriyle bir araya geldi.

Şahinbey Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Karşı Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı’nı tanıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Unutulmamalıdır ki, kadına yönelik şiddetle mücadele aynı zamanda her biri canımızdan bir parça olan annemizin, eşimizin, kızımın hakkını, hukukunu, onurunu korumanın da mücadelesidir' dedi.

Dağtekin, ilçe başkanlarıyla buluştu

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, ilçe başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Milletvekili Tutdere'den kıyılmış tütün açıklaması

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, kıyılmış tütünle ilgili sorunları meclis gündemine taşıdı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın, gazetecilerle buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır'da yerel ve ulusal yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Destici’den çocuk istismarına tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Antalya Elmalı'da gerçekleşen hadise ve mahkemenin verdiği tahliye kararıyla ilgili vatandaşlarımızdan yükselen haklı infiali ve çığlığı çok önemli buluyoruz dedi.

Araban Üreten Çiftçiler Kalkınma Kooperatifi'nin 1'inci Olağan Genel Kurulu yapıldı

Araban'da 1'inci olağan genel kurulu yapılan Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı'na kurucu başkanlığını yürüten Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru oy birliğiyle seçildi.