Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Çalık Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğü Binasının ihalesi yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesindeki 2 bin dekar alana kurulacak Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatının yapım ihalesinin gerçekleştiğini ve yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını açıkladı.

Obama’dan eski İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e veda mektubu

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın görevi bugün halefi Isaac Herzog'a devreden eski İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'e gönderdiği veda mektubu yayınlandı.

Şehitlerin ismi parklara verildi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Meclisi toplantısında, şehit düşen Malatya'lı Semih Özbey ile Mehmet Çelik'in isimleri Yeşilyurt'taki sosyal yaşam alanlarına verildi.

CHP'den Tütün Üreticilerini Korumak İçin Araştırma Önergesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, 'yüzde yüz' yerli olan ve tek başına içim özelliğine sahip tütüne avantaj sağlayacak, üreticiyi koruyacak model ve esasların belirlenmesi ve gerekli yasal çalışmaların yapılması amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

MHP İl Bşk. Samanlı' Vatandaşımız İle Bir Araya Gelmek Bizim Temel Vizyonumuz'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'ndan Niyazi Mısri Caddesinde Esnaf Ziyaretleri

Tarım Ve Orman Bakan Yardımcısı Tunç, Diyarbakır'a geldi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'a geldi.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı Tütün Hakkında basın açıklaması yaptı

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı olarak basın açıklaması yapma gereği doğmuştur.

Fendoğlu, tütün üreticilerinin mağduriyetlerinin giderilmesini istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, tütün üreticilerinin sorunlarını dile getirerek, tütün üreticilerinin mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Elazığ'da 2021 yılında 668 projeye 5 milyar 693 milyonluk destek

Elazığ'da gerçekleştirilen 2021 yılı temmuz dönemi il koordinasyon toplantısında konuşan Vali Erkaya Yırık, 2021 yılında ilimizde toplamda 5 milyar 693 milyonluk proje bedelli 668 projemiz yürütülmektedir dedi.

Başkan Altın'dan ülkücülere 'birliktelik' çağrısı

Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mustafa Altın, ülkücülere çağrıda bulunarak, 'Bir olalım, diri olalım, iri olalım dedi.

AK Partili Çalık: Malatya’nın her noktasına hizmetlerimizi götürüyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgirlilerin isteklerini yerine getirip, sorunlarına çözüm ürettiklerini kaydederek, “Arapgir’e ulaşımdan sağlığa, eğitimden gençlik spor hizmetlerine, TOKİ’den kültür ve turizm yatırımlarına kadar her alanda önemli hizmetler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şahin'i makamında ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ağırladı. Şeref defterini imzalayan Bakan Selçuk'un, Şahin'le yaptığı görüşmede, Gazi şehre eğitim kapsamında kazandırılan projeler masaya yatırıldı. Selçuk, Gaziantep'in birçok kente göre daha çok yol kat ettiğini belirterek, 'Gaziantep eğitimde oluşturduğu ışıkla yalnızca kendi insanını değil, Türkiye'yi ve dünyayı aydınlatacak. Gaziantep'te bir medeniyet çekirdeği çıkabilir' dedi.

Bakan Selçuk çocuklarla oyunlar oynadı

21 eğitim tesisinin toplu açılışı için Gaziantep'e gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı. Ok atan, kaleci olan, deney yapan Bakan Selçuk, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile eğlenceli bir yarışma da yaptı.

Ukrayna: “Kimse bize silah satmazken, Türkiye ile bu sorunu çözdük”

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, savunma sanayiinde doğan ciddi boşluğu içinde Türkiye'nin de olduğu birkaç ülke ile beraber çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Emekli Maaşı Ve İkramiye Bayram Öncesi Ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Emeklilerimizin aylıklarını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesi ödeyeceğiz. Emekli maaşlarında yüzde 8,45 artış yapılacak.'

AK Partili Çalık'tan Beylerderesi Viyadüğüne Alternatif Köprü İsteği

AK Partili Çalık: Kuzey Çevreyolu'nda asfalt, köprü ve tünel çalışmaları devam ediyor

CHP Mv. Tutdere' Çıkardığınız Yasa Adıyaman'ın Huzurunu Kaçırdı'

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, tütün ticaretine hapis cezası öngören yasanın yürürlüğe girmesini Kahta ve Rezip'te protesto eden çiftçilerle buluştu, tütün üreticilerini konu hakkında bilgilendirerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

TÜGVA Malatya'da 3. Olağan İl Genel Kurulu gerçekleştirdi

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) İl Temsilcisi Mesut Demir 'in görev süresinin dolması sebebiyle genel kurul yapıldı. Gerçekleştirilen kurul sonrası güven tazeleyen Mesut Demir, yeniden temsilci seçildi.

15 Temmuz Gazisi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aslan, o gece yaşananları anlattı

Gölbaşı Belediye Meclisinde 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla ilgili konuşan eski Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, 'Gölbaşı halkının feraseti ile ilk kurtarılan kurum olan TRT binası, mücadele eden tüm birimlere büyük bir moral ve inanç aşılamıştır' dedi.