Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Litvanya Cumhurbaşkanı Nauseda ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi öncesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Litvanya Cumhurbaşkanı Gitanas Nauseda ile görüştü.

İsrail’de 12 yıllık Netanyahu dönemi sona erdi

İsrail Parlamentosu'nda (Knesset) yapılan oylamada, Yamina Partisi lideri Naftali Bennett ve Yesh Atid Partisi lideri Yair Lapid öncülüğündeki koalisyon hükümetinin güvenoyu alması ile 12 yıllık Binyamin Netanyahu dönemi resmen sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi öncesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüştü.

ABD Başkanı Biden, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile bir araya geldi

ABD Başkanı Joe Biden, G7 Liderler Zirvesi'nin ardından İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile Windsor Kalesinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Brüksel’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Başkan Çınar ve Eyyüp Kadir İnan AK Partili gençlerle buluştu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Malatya'da gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan gençlerle bir araya geldi.

Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan gençlerle bir araya geldi.

AK Partili Çalık: Yeşilyurt ilçesindeki konutların tamamı 6 ay içinde tamamlanacak

AK Partili Çalık: Yeşilyurt ilçesindeki konutların tamamı 6 ay içinde tamamlanacak

G7 ülkeleri 1 milyar Covid-19 aşısı bağışlayacak

İngiltere'de düzenlenen G7 Liderler Zirvesi'nde gelişmekte olan ülkelere 1 milyar doz Covid-19 aşısı sağlanmasına yönelik anlaşmaya varan liderler, daha fazla aşı dozunun bağışlanması için G20 ve diğer ülkelerle çalışacaklarını bildirdi.

Fransa Büyükelçisi Magro: “GUHEM müthiş bir vizyon örneği”

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) 2013 yılında ortaya koyduğu vizyonla kente kazandırdığı Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'ni (GUHEM) ziyaret eden Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro, 'GUHEM, müthiş bir vizyon örneği. Bu merkeze gereken her türlü desteği vermeye hazırız' dedi.

Johnson, Merkel ve AB yetkilileriyle görüştü

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, G7 Zirvesi kapsamında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetimi Yine Göz Doldurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetimi Yine Göz Doldurdu

Prof. Dr. Veysel Eroğlu’ndan, Haliç ve Marmara Denizi’yle ilgili önemli açıklamalar

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Haliç ve Marmara Denizi'yle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu, Ben zamanında İstanbul'un su konusuyla ilgili çok şey yaptım, yine bu konuda da yapmaya hazırım' dedi.

BBP Genel Başkanı Destici: “Eski Türkiye özlemi içerisinde olanlar erken seçim istiyorlar”

Türkiye'nin erken seçime gitmesi için önünde herhangi bir sebep olamadığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Türkiye'nin şu anda bir erken seçime ihtiyacı yok. Vatandaşımızın böyle bir talebi yok. Eski Türkiye özlemi içerisinde olanlar erken seçim istiyorlar. Erken seçim ancak şartlar oluştuğunda olur. Erken seçim gerekli şartlar yok' dedi.

AK Partili İnan, Başkan Gürkan'ı ziyaret tti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

Başkan Akkurt Yanlış Politikalar Ülkeyi Mahvetti

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt İktidarın Ekonomik olarak sınıfta kaldığını ve cezasını esnaflar ile vatandaşların çektiğini söyledi.

Chp Ekonomi Ve Esnaf Masası Heyeti Bingöl’de!

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası, genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri ve 16 milletvekiliyle birlikte gerçekleştirdiği Doğu ziyareti kapsamında bugün Bingöl’de çalışmalarına devam edecek.

Balıkesir, Bakan Karaismailoğlu’nu ağırladı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ağırladı.

Başkan Kiraz, Yeni kredi paketleri açıklanıyor, kimse faydalanamıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, esnafın pandemiden dolayı zor durumda olduklarını ifade ederek, “Sürekli kredi vererek, esnafı borçlandırarak çözüm bulamazsınız.