Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Samsat ilçesinde şehir içi yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde şehir içi yollara kilitli parke taşı döşeniyor.

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı kan bağışında bulundu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi, Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Suna Kepolu Ataman, Silvan ilçesinde AK Partili kadın ve gençlerle birlikte kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Elazığ'da mini 'hortum' kameralara yansıdı

Elazığ'da merkezde meydana gelen mini 'hortum' kameralara yansıdı.

Günpınar Mahallesinde su sorunu

Malatya'nın Darende ilçesine bağlı Günpınar Mahallesi yaşanan içme suyu nedeniyle vatandaşlar mağdur olduklarını söylediler.

Başkan Şerifoğulları: 'Asfalt üretim kapasitemizi üç katına çıkarttık'

Ulaşımda konfor, kalite ve güvenliği artırmak için yeni yollar ve modern bulvarlar inşa eden Elazığ Belediyesi, son teknoloji cihazlarla asfalt üretim şantiyesinin kapasitesini yükseltmeyi sürdürüyor.

Can Dostların yeni yuvasında çalışmalar sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan can dostların barınma ve tedavileri için yeniden düzenlediği Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalarda sona yaklaştı.

Yer altı çöp konteynırları artırılacak

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yer altında bulunan çöp konteynırların sayılarını arttırıp mevcut konteynırların ise bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Diyarbakır'dan Artvin'e destek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Artvin'de meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgeye araç ve personel gönderdi.

Görüntüsü göz kamaştırıyor, lezzeti damakları tatlandırıyor

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde 2 bin dekarlık alanda yetiştirilen karpuzlar, görünümleriyle göz kamaştırırken, lezzetleriyle damakta tat bırakıyorlar.

Tarihi cendere köprüsü çöpten geçilmiyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan 2 bin yıllık tarihi Cendere Köprüsünün çevresindeki çöp yığınları yerli ve yabancı turistlerin tepkisine neden oluyor.

Kulp Çayı kurudu, binlerce balık telef oldu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki çay, kuraklık, bilinçsiz tarımsal sulama nedeniyle azalması sonucu binlerce balık telef oldu.

Bayram tatilinde vatandaşlar Harput'a akın etti

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Elazığ'ın turizmde göz bebeği konumunda yer alan medeniyetler beşiği tarihi Harput Mahallesi'ne akın etti.

Diyarbakır'ın sembollerinden Kurşunlu Cami ışıklandırıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin sembollerinden tarihi Kurşunlu Camisini özel sistemle ışıklandırdı.

Silvan'da minibüs ve servis şoförleri dernek kurdu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren minibüsçüler ve servis şoförleri dernek kurdu.

2 bin 347 metrelik Hazar Baba Dağına solo tırmanış yaptı

Türkiye'nin ilk ve tek solo tırmanış alpinisti olan Erdek Cennet'in '81 İl 81 Zirve Solo Tırmanış Anadolu Parsı Unvanı' Projesi kapsamında 17. durağı Elazığ'ın Hazar Baba Dağı oldu.

Kurban satış ve kesim yerleri ilaçlanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı ortamda yerine getirmeleri için ilaçlama çalışması yapıyor.

Elazığ'da termometreler 47 dereceyi gösterdi, caddeler boş kaldı

Termometrelerin 47 dereceyi gösterdiği Elazığ'da vatandaşlar serin yerlere akın ederken, bazı vatandaşlar ise soluğu şadırvanlar da aldı. Aşırı sıcaklık nedeni ile kent merkezinde cadde ve sokakların boş kaldığı görüldü.

Kurban Bayramı alışverişinde bunaltan sıcaklık

Hava sıcaklığının 39 dereceyi gösterdiği Malatya'da Kurban Bayramı alışverişi için kentin işlek caddelerine akın eden vatandaşlar, serinlemek için soluğu çeşme başlarında aldı.

Yenişehir belediyesi, kurban bayramı öncesi yüzleri güldürdü

Diyarbakır Yenişehir İlçe Kaymakamlığı ve Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti ile Sosyal Belediyecilik alanında vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.