Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Araban'da yağmur serinletti

Gaziantep'in Araban ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalanlar yaz yağmurları ile serinledi.

Kahta'dan Antalyaitfaiye aracı desteği

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınına müdahaleye destek vermek amacıyla 1 itfaiye aracı gönderdi.

Diyarbakır'da sağanak yağış etkili oldu

Diyarbakır'da aniden bastıran sağanak yağış, vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, yağmurla birlikte serinleyen vatandaşlar sevindi.

MASKİ, 24 yeni içme suyu deposu yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, 24 yeni içme suyu deposu yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doğanşehir'de 32 sıvat dağıtıldı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde küçükbaş hayvan üreticilerine galvanizli çelik sıvat dağıtımı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi itfaiye ekipleri, Manavgat'ta yangına müdahale çalışmalarını sürdürüyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle bölgeye sevk edilen Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor.

Yenişehir Üçkuyu Mahallesi Hilar Caddesi yenileniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyu Mahallesinde bulunan Hilar Caddesinde yenileme çalışmalarına başladı.

DİSKİ, selden etkilenen Arhavi'de çalışmalarını sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, selden etkilenen Artvin'in Arhavi ilçesinde kanal temizlik çalışmalarına devam ediyor.

GSO ve EMO Gaziantep Şubesi'nden yenilenebilir enerji konulu toplantı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi iş birliğinde Hibrit ve Enerji Depolama Sistemleri, Yönetmeliği, Yatırım Usulleri, YEKDEM Mevzuatı Toplantısı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt mahallesinde asfalt çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesinde asfalt çalışması yapıldı.

Eğil'de çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Eğil ilçesinde Asur Kalesi ile Peygamber Kabirleri'ni birbirine bağlayan çevre düzenleme projesinde çalışmalar sürüyor.

Şanlıurfa-Elazığ yollarını birbirine bağlayan bulvarda çalışmalar sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Elazığ yollarını birbirine bağlayacak olan yeni bulvarda çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey'de 60 bin canlı tavuk dağıtıldı

Tarıma ve hayvancılığa yönelik yatırımlarını artırarak devam ettiren Şahinbey Belediyesi, çiftçilere 60 bin adet Atak-S yarka cinsi yumurta tavuğu dağıtımı gerçekleştirildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiye de müjde vererek, Fırat'ın suyunu gerekirse borular döşeyerek Şahinbeyli çiftçilerimize getireceğiz dedi.

Dicle kırsalında çıkan örtü yangını söndürüldü

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi kırsalında ormanlık alanda çıkan örtü yangını, yapılan müdahale ile fazla büyümeden söndürülerek kontrol altına alındı.

Yamaç paraşütçülerinin gözde mekanı Hazarbaba Dağı

Elazığ'da bulunan 2 bin 700 rakımlı Hazarbaba Dağına farklı illerden gelen 12 pilot, paraşütle yamaç uçuşu yaparak heyecanlı ve renkli görüntüler oluşturdu.

Yenişehir'den Dönümlü'ye ilk asfalt

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Dönümlü Mahallesine ilk kez yapılan kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle görüştü.

Dicle ilçesi kırsalında orman yangını çıktı

Türkiye'nin birçok yerinde çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, yeni bir orman yangını da Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kırsalında meydana geldi.

Elazığ'da Kent-Köy'e vatandaşlardan yoğun ilgi

Elazığ'da 45 bin 211 metrekare alan üzerine inşa edilen ve köy yaşamı donatılarının yer aldığı Kent-Köy, vatandaşlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Başkan Gürkan, Horata mesire alanında incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları yapılan Horata mesire alanında incelemelerde bulundu.