Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Başkan Gürkan, asfalt çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapısı tamamlanan Orduzu Mahallesindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Tescilli Gümüşkaya Mağarası turizme kazandırılacak

Elazığ'ın Keban ilçesinde 200 metre derinlikte bulunan tescilli Gümüşkaya Mağarası'nın turizme kazandırılması için çalışmaların başlayacağı bildirildi.

Mezarlık Alanı Bakımsızlıktan Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Malatya’nın Kale ilçesi Mahmut Dursun Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kale Merkez Mezarlığı bakımsızlıktan ve düzensizlikten dolayı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Fırat Edaş’ın Özgür Kuşlar Projesiyle Göçmen Kuşlar Güvende

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında,enerji nakil hatlarındaki izolasyon çalışmalarıbu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Kılınç, Kuzey Kuşaklama Kanalı projesini inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kuzey Kuşaklama Kanalı projesinde devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Gürkan: 'Bulgurlu yolu yenileniyor'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Bulgurlu yolunda da incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, 'Özel Harekat Bölge Müdürlüğünün bu alanda yapılmış olması ile birlikte yetersiz kalan yolumuzu genişleterek asfaltını yeniliyoruz' dedi.

Güder: '2024'te farklı bir Battalgazi görecek'

Malatya'daki yerel ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilerine hizmetleri anlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Vatandaşlarımız 2024 yılında hakikaten farklı Battalgazi görecek. Battalgazi'mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur' dedi.

5 köyü kapsayan grup yolu yenilendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve 5 köyü kapsayan 14 bin 500 metrelik grup yolun açılışı, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen bisiklet yol yarışı ile açıldı.

Kavurucu sıcaklarda yaban hayvanları unutulmadı

Adıyaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Şefliği ekipleri kavurucu sıcaklarda yaban hayvanları için doğaya su tekneleri bıraktı.

Battalgazi Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde gördüler

Malatya'da basın mensupları, düzenlenen gezi programıyla Battalgazi Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde gördüler.

Türkiye'nin en büyük hayvan barınağına 'HAYTAP' desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü arasında Burç Yazıbağ'da devreye alınacak yeni Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi için fikir alışverişinde bulunmak ve Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan projenin örnek teşkil etmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu temsilcileriyle bir araya geldi.

Yaralı yavru dağ keçisi tedaviye alındı

Adıyaman'da bir vatandaş tarafından yolda yaralı olarak bulunan yavru dağ keçisi Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından tedaviye alındı.

Yeşilyurt güreş sahasının temeli törenle atıldı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın yeni dönem vaatlerinden olup, Kiraz Festivallerinin açılış törenleri, karakucak güreşleri ve farklı etkinliklere uzun yıllardır ev sahipliği yapması nedeniyle Çırmıhtı ile özdeşleşmiş Güreş Sahası ile Ahmet Atılgan Parkının olduğu bölgede hizmete sunulacak Yeşilyurt Güreş Sahasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi'nden 10 kilometrelik sathi kaplama çalışması

'Yol medeniyettir. Yol hayattır' mottosuyla hareket eden Malatya'nın Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılı programı içerisinde yer alan Üzümlü Mahallesi'nde 10 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Sıcaktan baygınlık geçiren koyuna, çobandan demlikle can suyu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde su içmek istediği kuyuya düşen koyunu, çoban Mustafa Karakaş'ın kurtardığı ve sıcak havanın etkisiyle baygınlık geçiren bir koyuna demlikle su içirdiği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çınar, Horata Deresi etrafındaki yeşillendirme çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Horata Deresi etrafında devam eden yeşillendirme çalışmalarını inceledi.

Sincik'te ceviz fidanı dağıtıldı

Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Sincik ilçesinde ceviz fidanı dağıtıldı.

Pütürge merkezde sulama suyu kanalları yenileniyor

Malatya'nın Pütürge ilçesine Belediye Başkanı Mikail Sülük'ün girişimleri sunucu ilçe merkezinde 50 yıl önce yapılan ve kullanılamaz durumda olan sulama suyu kanalları yenilenmeye başlandı.

Altınşehir mahallesinde kaldırım düzenleme çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Altınşehir mahallesinde kaldırım düzenleme ve yenileme çalışması yapıldı.