Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

TEMA kampanyasına 50 bin fidan desteği

Türkiye'nin birçok bölgesinde oluşan orman yangınlarının ardından başlatılan fidan kampanyasına Malatya Girişim Gurubu da 50 bin adet fidan desteğinde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi 4 bin 444 fidanla nefes olacak

Yeşilyurt Belediyesi, son günlerde yaşanan orman yangınlarında zarar gören yeşil alanları yeniden canlandırmak amacıyla başlatılan 'Ormanlarımız İçin Birlik Olma Vakti' fidan bağış kampanyasına 4 bin 444 adet fidanla destek verdi.

DİSKİ, Kulp ilçesinde vatandaşın taleplerini dinlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Kulp ilçesinde içme suyu, kanalizasyon ve diğer hizmetlerle ilgili vatandaşları dinledi.

SANKO Holding'den 100 bin fidan desteği

Türkiye'nin birçok bölgesinde oluşan orman yangınlarının ardından başlatılan fidan kampanyasına SANKO Holding 100 bin adet fidan desteğinde bulundu.

Adana ve Osmaniye'deki orman yangınlarına Gaziantep'ten destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Osmaniye Merkez İlçe'ye bağlı Kazmaca Köyü Tülüce mevkiindeki orman yangınını kontrol altına alınması için destek verirken Adana Aladağ'da süren yangına müdahale için yola çıktı.

Şahinbey'den yeşil vatan için 27 bin ağaç desteği

Günlerdir ülkemizi yasa boğan orman yangınlarına karşı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kayıtsız kalmayarak 27 bin ağaç bağışladı.

Yenişehir Belediyesinden Üçkuyu Mahallesi'ne yeni kaldırımlar

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi vatandaşları modern ve konforlu yollarla buluşturmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Çınar, temizlik çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Abdulgaffar ve Aşağıbağlar mahallelerindeki temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Yeşilyurt'umuzun dört bir tarafında devam eden temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımızla temiz, düzenli ve ferah Yeşilyurt imajımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz' dedi.

Hani Anıl Mahallesi'nin içme suyu sorunu çözülüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçesi Anıl Mahallesi'nde yıllardır süregelen içme suyu sorununu çözmek için sondaj kuyusu çalışması başlattı.

Hani'de dev projeler devam ediyor, gençler için yatırımlar yapıldı

Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla yarı olimpik havuz ve futbol sahalarını gençlere hediye edecek.

Başkan Türkmen: 'Daha yeşil, bir Bismil için çalışıyoruz'

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi, park, refüj ve yol kenarlarında çiçek ekimi ve yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Bismil Belediyesinin yol ve kaldırım çalışması hız kesmeden devam ediyor

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde kilitli parke taşı döşeme çalışması ile birlikte bazalt kaldırım çalışması başlattı.

Yeni Sanayi mahallesinde kaldırım yenileme çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeni Sanayi Mahallesinde kaldırım düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bin 800 yıllık köprü temizlendi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Roma döneminde inşa edilen ve Türkiye'nin en önemli tarihi turizm merkezlerinden biri olan bin 800 yıllık Cendere Köprüsü'nde genel temizlik çalışması yapıldı.

Gençlik Merkezi sahasında zemin yenileme ve bakım onarım çalışmalarında sona gelindi

Elazığ Gençlik Merkezi sahasında zemin yenileme ve bakım onarım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Elazığ'da köy konutlarının teslimi sürüyor

Elazığ'da depremin ardından yapımına başlanan ve biten çelik konstrüksiyonlu köy konutlarının teslimi sürüyor.

Elazığ'da su borusunun patlaması nedeni ile yol çöktü, ekipler anında çalışmalara başladı

Elazığ'da bir yolda su borusunun patlaması nedeni ile çökme meydana geldi. Trafiğe kapatılan yolda belediye ekipleri çalışmalara başladı.

Kahta Çayı'nda binlerce balık telef oluyor

Adıyaman'ın Kahta Çayı'nda telef olan binlerce balık kıyılara vurdu.

Bağlar yeni yollar ve kaldırımlarla güzelleşiyor

AK Partili Bağlar Belediyesi, yeni açtığı yolları ulaşım ve yaya geçitleri için konforlu hale getiriyor.