Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Gönüllü gençler, Hazar Gölü çevresini temizledi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri ve gençlik liderleri, Sivrice ilçesi Hazar Gölü kıyısında temizlik yaptı.

Hastane yolunda asfalt çalışması başlatıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Araban ilçesi Hastane yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, çalışmalar nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti.

Bağlar Belediyesi 28 ayda asfaltlama rekoru kırdı

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, 16 Nisan 2019 tarihinde devraldığı yeni dönemde ilçede asfaltlama rekoru kırdı.

Halkımızın refahı için aralıksız çalışıyoruz

Diyarbakır'ın Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Sanayi Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyip, çalışanlar ve çevre sakinleriyle sohbet etti.

Endemik bitkiler arasında unutulmaz yolculuk

Gaziantep'te 2009 yılında 17 bin metrekare alanda kurulan Botanik Bahçesi, bine yakın türden oluşan bitkileriyle ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor. Yüzlerce endemik bitki ve ağacı bir arada gören ziyaretçiler, maviden yeşile uzanan manzaraların yer aldığı botanık bahçesinde unutulmaz bir yolculuğa çıkıyor.

Elazığ'da temizlik çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesinin, daha temiz bir Elazığ için başlattığı temizlik kampanyası devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, yıkım çalışmalarının yoğun olarak gerçekleştirildiği Rüstempaşa Mahallesi'nde 40 kişilik özel ekiple detaylı bir temizlik çalışması yaptı.

Diyarbakır'da asfalt çalışmaları sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı ile Mezopotamya Bulvarının kesiştiği yolda asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı.

DİSKİ fatura tahsilatını arttırdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, su hizmeti verdiği abonelerde faturalarını ödeyenlerin oranını geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 67 arttırdı.

Başkan Çınar, temizlik çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkan Mehmet Çınar, bütün yaşam alanlarındaki hizmetleri gerçekleştirdiği ziyaretlerle yakından takip ediyor. Çınar, esnafların ve vatandaşların taleplerini yerinde öğrenirken, Cemal Gürsel Mahallesi'nde gerçekleşen temizlik çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Tatile gidemediler römorktan havuz yaptı

Diyarbakır'da havaların ısınmasıyla birlikte tatile gidemeyen vatandaşlar çareyi traktör römorkunda buldu.

Ayakları tutmayan yavru yaban keçisini evinde besledi

Adıyaman'da ayakları tutmadığı için yürüyemeyen yavru yaban keçisini doğada ölüme terk etmeyen Mahmut Baykuş, yavru yaban keçisini evinde besliyor.

Adıyaman'da 300 sülün doğaya bırakıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri ve paydaş kurumlar tarafından kuş çeşitliliğinin arttırılması için 300 adet sülün doğaya bırakıldı.

Karapınar Mahallesi'nde kaldırım yenileme çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Karapınar Mahallesi'nde sürdürülen kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

Pütürge'de kırsal mahallelerin çehresi değişiyor

Pütürge Belediyesi'nin kırsal mahallelerde başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmaları bir mahallede daha tamamlandı.

Gölbaşı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde asfalt çalışmaları devam ediyor.

Beşikçi'den kırsal mahallelerde inceleme

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci'nin talimatıyla yeni projeler, yetiştiricilik, üretim ve turizm konularında muhtarlara ve işletme sahiplerine bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Demir, çalışmaları yerinde inceledi

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, köylerde devam eden hizmetleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fatma Şahin'den Büyükşehir'in asfalt şantiyesine ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kentin ulaşım ve trafik alt yapısını güçlendirerek vatandaşın ihtiyacına önemli ölçüde cevap veren asfalt şantiyesine Başkan Fatma Şahin ziyarette bulundu. Şahin, şantiye alanını gezerek makinaların üretimdeki gücüne ilişkin bilgi aldı.

Kara erik meyvesi ağacın dalında değil, gövdesinde çıktı

Elazığ'da ağacın gövdesinde çıkan kara erik meyvesi, görenleri şaşırttı.