Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Battalgazi Belediyesi'nden Çöşnük'e konforlu yol hizmeti

'İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik' parolası ve 'eşit hizmet' anlayışıyla çalışmalarını devam ettiren Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Çöşnük Mahallesi'nde 5 sokağı daha sıcak asfalt ile buluşturarak, toplamda 1.5 kilometrelik sıcak asfalt serimi ve 5 bin metrekarelik kaldırım yapımı gerçekleştirdi.

Çelikevler Mahallesi'nde çalışmalar sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Yenişehir Çelikevler Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmaları kapsamında 661 metre kanalizasyon şebekesi hattını tamamladı.

Diyarbakır kırsalına sülün kuşları bırakıldı

Diyarbakır Doğa Koruma ve Mili Parklar Şube Müdürlüğünce Çermik, Çüngüş, Ergani ve Silvan ilçe kırsalına sülün kuşları bırakıldı.

Nemrut Dağı Milli Parkı'nda gençler temizlik yaptı

Adıyaman'da gençler Nemrut Dağı Milli Park sınırları içerisinde doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yaptı.

Elazığ'da kazaların yaşandığı bulvarlarda hızlı ve güvenli ulaşım düzenlenmesi

Elazığ Belediyesi tarafından daha önce birçok kazanın medyana geldiği Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş bulvarlarında başlatılan yol çalışmalarında sona gelindi.

Eski hal binası ve otogar Kent Meydan olacak

Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Öztürk, eski otogar ve hal binasının yıkarak, ilçeye yakışı bir kent meydanı haline getireceklerini söyledi. Başkan Vekili Öztürk, yapılan asılsız haberler ve söylemlerle vatandaşların yanlış bilgilendirildiğini söyledi.

Eski Mardin Yolu'nda çalışmalar başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Eski Mardin Yolu'nu yeni Mardin Yolu'na bağlayan 4.5 kilometre uzunluğundaki caddede genişletme ve yenileme çalışmalarına başladı.

Bağlar'da kentsel dönüşümde fiyatları iyi bulan hak sahipleri yoğun ilgi gösteriyor

Diyarbakır'ın AK Partili Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun girişimleriyle hazırlanıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilmesi için çalışma başlatılan Kentsel Dönüşüm projesi ilçe halkı arasında heyecan oluşturmaya devam ediyor.

Kaymakam Yılmaz, şehit Fethi Sekin'in kabrini temizledi

Elazığ'ın Baskil İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve kaymakamlık personelleri, şehit Fethi Sekin'in kabri ve Hacı Hasan Baba türbesi etrafında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Köylülerin böğürtlen reçeli mesaisi

Elazığ'ın Baskil ilçesinde vatandaşlar, kırsal alanda yetişen böğürtlen meyvesini toplayarak reçelini yapıyor.

Emine Erdoğan startını vermişti, Elazığ Belediyesi kentin farklı noktalarına 'Mobil Atık Getirme Merkezleri' oluşturdu

Elazığ Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında konuşlandırılan 'Mobil Atık Getirme Merkezleri' dönüşüme katkı sağlıyor.

Başkan Çınar, ateş kahramanlarını ziyaret etti

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Muğla'nın Marmaris İlçesindeki ormanlarda meydana gelen yangınların söndürme çalışmalarına katılan Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğünde görevli personelleri ziyaret ederek, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Çınar ilçesi Alancık Mahallesi Grup Yolu'nun açılışı yapıldı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 8,5 kilometrelik Çınar ilçesi Alancık Mahallesi Grup Yolu'nun açılışını gerçekleştirdi.

DİSKİ, Bismil'de muhtarları dinledi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Bismil ilçesinde muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Dağ keçilerinin zorlu yolculuğu cep telefonuyla görüntülendi

Malatya'nın Arapgir ilçesinde dağ keçilerinin dağdaki zorlu yolculuğu cep telefonuyla görüntülendi.

Eski Siverek Caddesi'nde asfalt çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinin rahatlaması açısından oldukça önemli bir yere sahip olan Eski Siverek Caddesi'nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da termometreler 40 dereceyi gösterdi, sıcaktan bunalan vatandaşlar gölgelik yerlere koştu

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Elazığ'da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar çeşmeler ve gölgelik yerlere sığınarak serinlemeye çalıştı.

Elazığ'da yol çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

DİSKİ, selden etkilenen Sinop'ta çalışmalara başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, selden etkilenen Sinop'un, Türkeli ilçesinde çalışmalara başladı.