Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP İl başkanı Mesut Samanlı Malatya’da Yeni Bir Devri Başlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu toplantısının ardından bugün de tüm İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Emine Erdoğan ve Bakan Kurum’un Van ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunarak Van Gölü sahilinde temizlik çalışmalarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili‘yi resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili'yi resmi törenle karşıladı.

Gürkan, 'Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği' çalıştayına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği'nin organizesi ile düzenlenen ve video konferans sistemiyle gerçekleştirilen 'Sürdürülebilir Şehirler İşbirliği' çalıştayına katıldı.

Gürkan, fuar alanındaki yeni yol çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi alanındaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu.

İran, zenginleştirilmiş uranyum stok sınırını 16 kattan fazla aştı

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA), İran'ın Ortak Kapsamlı Eylem Planı'nın (JCPOA) bir parçası olarak kabul edilen zenginleştirilmiş uranyum stok sınırını 16 kattan fazla aştığını duyurdu.

TBMM Başkanı Şentop, Pakistan’da

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi'ne (EİTPA) katılmak üzere Pakistan'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla, şevkle, heyecanla geçerek Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız. Ülkemizi ve milletimizi kısır çekişmelerin, sahte gündemlerin, karanlık senaryoların kıskacına hapsetmek isteyenlere eyvallah etmedik, etmeyeceğiz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayı normalleşme takvimini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Restoran, lokanta, kafeterya, pastane gibi yeme-içme yerleri sabah 07.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar da paket servisini sürdürebilecektir. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibariyle başlayacak şekilde yürütülecektir' dedi.

ABD ve AB’den Kosova’da ortak hareket

Avrupa Birliği (AB) Kosova-Sırbistan Diyaloğu Özel Temsilcisi Miroslav Lajcak ve ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Matthew Palmer, Kosova-Sırbistan diyaloğunun yeniden başlaması hususunda 2 günlük ortak Kosova ziyaretine başladı.

Babacan Saldırıya Uğrayan Doktoru Ziyaret Etti

Babacan Saldırıya Uğrayan Doktoru Ziyaret Etti

“Tablolar” Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde konuşuyor

Türk Telekom'un görme engellilere yönelik hazırladığı sesli betimlemeli eserlerden oluşan 'Tablolar Konuşuyor Dijital Resim Sergisi', Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dünyaca ünlü 30 tablonun sesli betimlemeleriyle yer aldığı serginin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından yapıldı.

Erkenek Göletindeki su tutma problemi çözüldü

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, yapımı devam eden Erkenek Göleti'nde yaşanan su tutma probleminin çözülmesi için gerekli ödenek talebini bakanlığa ilettiklerini söyleyerek, Çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak, göletin seneye sulamaya açılmasını istiyoruz dedi.

Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı, Mayıs ayı il divan toplantısını online olarak gerçekleştirdi.

Bakan Çavuşoğlu, Gümülcine Müftüsü Şerif ve İskeçe Müftüsü Mete ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Batı Trakya'daki temasları kapsamında Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile görüştü.

Bakan Çavuşoğlu Batı Trakya’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Batı Trakya'daki Müslüman Türk azınlık temsilcileriyle görüşmek üzere Yunanistan'a geldi.

ABB Meclisi’nde hafriyat döküm sahalarıyla ilgili yeni karar

Kahramankazan ve Akyurt'taki hafriyat sahalarının işletilmesi ilçe belediyelerine devredildi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından kabul edildi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Azerbaycan'daki temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Sınır dışı edilen Rus diplomatlar ve büyükelçilik çalışanları Çekya’dan ayrıldı

Çekya'nın geçtiğimiz ay sınır dışı edeceğini açıkladığı Rus diplomatlar ve Rusya Büyükelçiliği çalışanları, Rusya'nın gönderdiği uçakla ülkeden ayrıldı.