Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Pakdemirli Biz İstiyoruz Ki; Dünyada Bir Ağaç Daha Az Yansın

Bakan Pakdemirli Biz İstiyoruz Ki; Dünyada Bir Ağaç Daha Az Yansın

'Yeni Malatyaspor Malatya'nın ortak paydasıdır. Siyaset konusu değildir.

'Yeni Malatyaspor Malatya'nın ortak paydasıdır. Siyaset konusu değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müsilaj talimatı:Bu beladan kurtulacağız

Millet bahçesi toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara'daki müsilaj sorununa değindi. Çözüm için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na talimat verdiğini söyleyen Erdoğan, Haliç'i nasıl kurtardıksak, denizlerimizi de bu beladan kurtaracağız dedi.

Bakan Soylu’yu Afyonkarahisarlı esnaf havai fişek ve konfeti patlatarak karşıladı

Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu iş yeri sahipleri havai fişek ve konfeti patlatarak karşıladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: “Çevreyi korumak en büyük sorumluluklardan biridir”

Sosyal medya hesaplarından Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, çevreyi korumanın insanlara düşen en büyük sorumluluklardan biri olduğunu belirtti

Ali Babacan’dan ABD İle Görüşme Tepkisi

Ali Babacan’dan ABD İle Görüşme Tepkisi

Milletvekili Kıvırcık: “Güçlü kadroyla yolumuza devam ediyoruz

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye gerçekleştirdiği ziyarette, belediyenin güçlü kadrosuyla geniş bir alana hizmet verdiğini belirterek, başarıların devamını diledi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, Kosovalı mevkidaşı ile görüştü

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Birliği'nin (AB) Kosova'ya uyguladığı vize rejiminin kaldırılmasından yana olduğunu belirterek, Kosova'nın vize şartlarını yerine getirdiğini vurguladı.

Selahattin Gürkan, muhtarlarla bir araya geldi

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı'nın 11'incisi Kuluncak ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi. Gürkan'ın Kuluncak ilçe ziyaretinde bu yıl yapılacak olan çalışmaların kazasız bir şekilde tamamlanması ve Allah rızası için kurban kesildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'tan biliyorsunuz bir müjde vereceğiz. Karadeniz Ereğlisi'nde de benzeri bir müjde olabilir ve bugün inşallah biraz sonra o müjdeyi de vereceğiz. Artık Zonguldak müjdelerin merkezi oldu dedi.

Başkan Kahveci, 'Ak Parti İle MHP, Yol ve Dava Arkadaşıdır'

Başkan Kahveci, 'Ak Parti İle MHP, Yol ve Dava Arkadaşıdır'

Gürkan, bir yılık hizmetleri değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bir yıllık hizmetleri 'Geçen yıl söylediğimizin yüzde 80'ini gerçekleştirdik. Bu sene içerisinde kalan yüzde 20'lik kısmını da tamamlanacağını söylemek istiyorum' dedi.

Başkan Karademir Geleceğin Adıdır Gelecek Partisi

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler Başkan Danışmanı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir Basın Açıklaması Yaptı.

Başkan Karademir' Umudun ve Hizmetin Adıdır Gelecek Partisi

Başkan Karademir' Umudun ve Hizmetin Adıdır Gelecek Partisi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağlandı.

Battalgazi Meclisi, haziran ayı toplantısı yapıldı

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını tamamladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında yapılan toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

MHP İl başkanı Mesut Samanlı Malatya’da Yeni Bir Devri Başlatıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu toplantısının ardından bugün de tüm İlçe Başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Emine Erdoğan ve Bakan Kurum’un Van ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulunarak Van Gölü sahilinde temizlik çalışmalarına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Garibashvili‘yi resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili'yi resmi törenle karşıladı.