Spor

Spor Haberleri

İtalya, 2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncüsü

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncülük mücadelesinde İtalya, Polonya'yı 3-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Sakaryaspor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 2. haftasında Birevim Elazığspor, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 1-0 mağlup etti.

Adil Gevrek: 'Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz'

Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulunan BTC Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 'Sergen Yalçın'ın üst düzey bir kariyeri var. Her gittiği yerde, hocalıkta da başarılı bir grafik çizdi. Farklı düşünce ve görüşler illaki oldu. Ama biz inanmadığımız hiçbir teknik direktör ve futbolcuyla anlaşma yapmayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz. Asla umutsuzluğa kapılmıyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Ankaragücü mesaisi yarın başlıyor

Süper Lig'in ilk 3 haftalık bölümünde 3 puan toplayan BTC Turk Yeni Malatyaspor'da milli maç arasında futbolculara verilen 3 günlük iznin ardından Ankaragücü maçı hazırlıklarına yarın başlanacak.

Yeşilyurt Belediyespor'da son dakika şoku yaşanıyor

TFF 3. Lig'in 2. haftasında deplasmanda Manisa temsilcisi Somaspor ile karşılaşan ve maçın son dakikasında yediği golle rakibine 1-0 yenilen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da kaybedilen puanın üzüntüsü yaşanıyor.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Türkiye 1 - Andorra 0

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H grubu 5. maçında A Milli Futbol Takımı, Beşiktaş Park’ta karşılaştığı Andorra’yı 1-0’lık skorla mağlup etti.

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda finalde

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası yarı final mücadelesinde Filenin Sultanları, Polonya'yı 3-1 mağlup ederek finalde Sırbistan'ın rakibi oldu.

Hazırlık maçında golsüz beraberlik

Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı, Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayarak geçirdi. Regnum Carya Otel 1 No'lu sahada oynanan mücadelede kırmızı beyazlı takım sahaya, Ferhat Kaplan, Tarık Çamdal, Aly Cissokho, Grando Chico, Eren Albayrak, Hakan Özmert, Mert Çölgeçen, Harun Alpsoy, Aatif Chahechouhe, Harun Kavaklıdere ve Gelson Dala ilk 11'i ile başladı. Alihan Aydın, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Diego Angelo, Salih Karabulut, Ufuk Akyol, Paul Mukairu, Serdar Özkan, Gustavo Blanco, Mustafa Acar ve Cengiz Demir de yedekler arasında yer aldı.

Çaykur Rizespor, Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizepsor, ligin 4. haftasında evinde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası'nın ilk finalisti Sırbistan

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası yarı final mücadelesinde Sırbistan, İtalya'yı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Kenan Sofuoğlu Motokros Şampiyonası’nda

Afyonkarahisar'da ikincisi düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) 17. ayağını Dünya şampiyonu ve Ak Parti Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu ziyaret etti.

Vedat İnceefe Oyun anlamında iyiydik ama ufak nüanslar var

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe:

Şenol Güneş:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in aldığı ceza ile ilgili olarak, Fatih hoca Türkiye'nin değeri. Ceza almasını istemem. Almasına da üzülürüm. Hata yapmasını da istemem dedi.

Denizlispor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor ligin 4. haftasında karşılaşacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Filenin Sultanları'nın finale olan inancı tam

Avrupa Voleybol Şampiyonası yarı final karşılaşmaları öncesi Türkiye, Sırbistan, İtalya ve Polonya milli takımlarının katıldığı medya günü gerçekleşti.

Yeni Malatyaspor'dan tesisleşme hamlesi

Btc Turk Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, tesisleşme atağı içerisinde olduklarını kaydederek, 'Tesislerin yapımı ve stadyumun eksikleri için yaklaşık 10 milyonun üzerinde para harcadık.

ASKF ile Medical Park Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu protokolü

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında 'Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi' imzalandı.

Tutaş 'Diğer takımlar gücümüzün farkına varacak'

Sezona beraberlikle başlayan Elazığ Belediyespor FK Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, Biz iyi ve son derece güçlü bir takımız. Haftalar ilerledikçe diğer takımlar da bu gücümüzün farkına varacakdedi.

Yeni Malatyaspor'da yönetimden takıma güvenoyu

Btc Turk Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Selim Pilten, takımın son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'İnşallah bu aradan en verimli şekilde çıkıp, Ankara maçından 3 puan almak istiyoruz. Hocamıza ve futbolcularımıza güvenimiz tam' dedi.

Toplam 11137 haber.