U17 Gençler Futbol Ligi'nde Sezon Sona Erdi...

2023 2024 Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Ve U17 Gençler Futbol Ligi'nde Sezon Sona Erdi...

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

2023 2024 Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Ve U17 Gençler Futbol Ligi’nde Sezon Sona Erdi...
Malatya 1.Amatör Küme Futbol Ligi İl şampiyonluğu için
A grubu lideri Hekimhan Belediyesi Girmana spor ile
B grubu lideri Yazıhan Belediye arasında oynanan final maçında Yazıhan Belediyespor’u 6-0 yenen Hekimhan Belediyesi Girmana spor Malatya şampiyonu olarak 2024-2025 sezonunda BAL liginde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
M.A. S.K.F. Yönetim Kurulu, 1. Amatör Küme Büyükler liginde Malatya şampiyonu olan Hekimhan Belediyesi Girmana spor’un Yönetim Kurulunu, Teknik ekibini ve sporcularını tebrik eder, gelecek sezon mücadele edecekleri BAL liginde başarılar diledi.
Bu arada,
2023 – 2024 Futbol sezonu U-17 ligi Play-off ile U-11 Ligi Fikstürü Federasyon binamızda M.A. S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, M.A. S.K.F. Genel Sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, M.A. S.K.F. Başkan yardımcısı Erkan VAN,  Tertip Komitesi üyesi Sezer İNCE ve U-11 Ligine katılacak Kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin katılımıyla yapıldı.
Kura öncesi M.A. S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, U-17 liginde grupları 1. Tamamlayan Kale G.Birliği spor, Karakavak spor ve M.Fenerspor’u tebrik ederek Play-OfF müsabakalarının hafta sonu ve hafta içi oynanacağını belirterek başarılar diledi.
ÖZDEMİR, U-11 liginde 14 takımın katılımıyla müsabakalarımızı hafta içinde akşamları oynanacağını, U-12 ve U-11 ligine katılacak takımlarımızın sporcularına ligin son haftasında madalya verileceğini belirterek lige katılan takımlara başarılar diledi. M.A. S.K.F. Genel Sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, U-11 liginin 03 Haziran 2024 tarihinde başlayacağını, iki grupta, müsabakaların Ampute sahasında hafta içi oynanacağını belirterek lige katılan takımlara başarılar diledi. M.A. S.K.F. Başkan yardımcısı Erkan VAN, bu sezon ilimizde Büyükler, Alt yapı kategorileri ile toplam 10 ligde ve BAL ligi ile birlikte yaklaşık 710 müsabaka oynandığını, liglere katılım sağlanmasında katkı sunan kulüp yöneticilerimize, antrenörlerimize ve sporcularımızı tebrik ederek lige katılan takımlara başarılar diledi.

Çekilen kura sonrası oluşan U-11 Liginin Fikstürü;

A GRUBU
MALATYAGÜCÜ FUTBOL KULÜBÜ
D.ŞEHİR BLD. SPOR
M. GALATA SPOR
M.ŞEHİR SPOR
M.GENÇLİK HİZ. VE SPOR
KARAKAVAK SPOR
KALE G.BİRLİĞİ SPOR

B GRUBU
KALDIRIMGÜCÜ SPOR
ORDUZU SPOR
DEMİR SPOR
ADAFI KARTAL SPOR
SANAYİ SPOR
ATAKÖY SPOR
M.BEYDAĞI SPOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN