Spor

Spor Haberleri

Yanal, idmanlarda kullandığı teknoloji sisteminin sonuçlarını toplamaya başladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk maçı olan Gazişehir Gaziantep maçında, antrenmanlarda kullandığı teknolojinin meyvesini almayı başardı.

Koray ve Halil'den sonra Ferhat Canlı ile de yollar ayrıldı

3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da sezon başı transfer edilen Koray Şanlı ve Halil Zeybek'in teknik heyetin raporu sonucu gönderilmesinden sonra sol kanat oyuncusu Ferhat Canlı ile de yine aynı neden dolayı yollar ayrıldı.

Genç futbolcu Özdemir, Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başardı

Yeni Malatyaspor'un Fransa'nın Le Havre takımından transfer ettiği genç sağ bek oyuncusu Özer Özdemir, Faslı Issam Chebake'nin sakatlığında bulduğu forma şansını iyi kullanarak hocası Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başardı.

Berk, Adana Demirspor'a Ertaç Gençlerbirliği'ne

Yeni Malatyaspor'da kadroda yeteri kadar şans bulmayan isimlerden Berk Yıldız yeniden Adana Demirspor'a kiralanırken, sözleşmesi biten ve yeni sözleşme yapılmayan kaleci Ertaç Özbir ise Gençlerbirliği ile anlaştı.

Boks ile başladı wushu kung fu şampiyon oldu!

Wushu kung fu sporuyla Elazığ'ın ilk şampiyonu olan Lara Pınar Avcı (17), yakaladığı başarının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan babasının da tayin fikrini değiştirdi. Avrasya Balkan Şampiyonu olan genç sporcu, şimdi daha büyük başarılara imza atmak için aksatmadan antrenmanına devam ederken, annesi de her antrenmanda ona destek oluyor.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Yunanistan: 0 - Bulgaristan: 3

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4. günün ikinci mücadelesinde Bulgaristan, Yunanistan'ı 3-0 mağlup etti.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Finlandiya: 3 - Fransa: 1

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4. gün mücadelesinin ilk maçında Finlandiya, Fransa'yı 3-1 mağlup etti.

Osmanlıspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

Osmanlıspor, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından hız kesmeden TFF 1. Lig 3. hafta maçı hazırlıklarına başladı.

Elazığ ekibi, Olcay Orak'la anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Elazığ İl Özel İdare, başantrenörlük için A Milli Bayan Basketbol Takımı yardımcı antrenörü Olcay Orak'la anlaşmaya vardı.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi'nde ilk hafta maçları belli oldu

Voleybolda, Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi. Sultanlar Ligi 12 Ekim'de, Efeler Ligi ise 27 Ekim'de başlayacak.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor tur peşinde

3. Ligin yeni takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da gözler Türkiye Kupası maçına çevrildi. Türkiye Kupası 1. Tur maçında yarın sahasında 12 Bingölspor takımını ağırlayacak turuncu yeşillilerde bütün hesaplar turu geçme üzerine yapılıyor.

Yeni Malatyaspor transferde sürprizlere hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, transferle ilgili yaptığı açıklamada, 'Transfer döneminin biteceği son gün ve son saate kadar her şey olabilir. Tek gayemiz alternatifli, forma rekabetinin üst seviyede olduğu bir takım oluşturabilmek' dedi.

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçına hazırlanıyor

Süper Lig'in 2. haftasını Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Yeni Malatyaspor, 3. haftada karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Diyarbekirspor'da kamp tamam

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da yeni sezon hazırlık kampı tamamlandı.

Gençlerbirliği'nden, Atilla Karaoğlan tepkisi

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile oynadığı maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a tepki gösterdi.

Filenin Sultanları 3'te 3 yaptı

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4'üncü günün ikinci mücadelesinde Türkiye, Bulgaristan'ı 3-1 mağlup etti.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Sırbistan: 3 - Fransa: 1

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4'üncü günü ilk maçında Sırbistan, Fransa'yı 3-0 mağlup etti.

Türksat Dünya Motokros Şampiyonası'na sponsor oldu

Türksat, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek Dünya Motokros (MXGP) Şampiyonası'nın iletişim sponsoru oldu.

Dicle'de özel yetenek sınavı heyecanı

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) 2019-2020 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları başladı.

Toplam 11119 haber.