Spor

Spor Haberleri

Ünlü rap şarkıcısı Vahap Canbay, Arapgirspor'a transfer oldu

Ünlü rap ikilisi Canbay Walker'ın solistlerinden Vahap Canbay, Malatya Amatör Küme'de mücadele eden Arapgirspor'a transfer oldu.

İremsu Kocaoğlan'dan yokluklar içerisinde gelen anlamlı birincilik

7-8 Eylül tarihleri arasında Biathle-Triathle kulüpler arası Türkiye Şampiyonası'nda İremsu Kocaoğlan Triathle branşında (Koşu-Atış-Yüzme) branşında Türkiye 1.'si oldu.

Başkan Güder'den 'Futbol köyü' projesine destek

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı ve Yönetim kurulu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i Makamında Ziyaret Ettiler.

Göztepe’de kadro değişiyor

Süper Lig'de pazar günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Göztepe'de Teknik Direktör Tamer Tuna'nın yeni transferleri ilk 11'e monte edeceği öğrenildi.

Amed Sportif Faaliyetler yemekte buluştu

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de moral yemeği etkinliği düzenlendi.

Yeni Malatyaspor yönetimi Futbol Köyü projesindeki çalışmaları yerinde inceledi

Btc Turk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, ilk etabına başlanan Futbol Köyü projesiyle ilgili, 'Biz dedik ki şu fani dünyada günlük başarılara odaklanmak yerine, yarın arkamızda küçük de olsa vesile olduğumuz bir eser bırakalım. Bu anlamda ilk adımı attık. Şehrimizin siyasi ve idari isimleriyle de çok olumlu toplantılar gerçekleştirdik' dedi.

Kortta Diplomasi 2019 Tenis Turnuvası'nın açılış töreni gerçekleşti

Kortta Diplomasi 2019 Tenis Turnuvası'nın açılış töreninde konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, 'Tenisle ilgili bir konu olduğunda Türkiye'nin dinlenmek istendiği bir alan, ortam oluşturduk' dedi.

Yeni Malatyaspor yönetiminden Çınar'a ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, BTC Turk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette BTC Türk Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından projelendirilen ' Futbol Köyü' yatırımı üzerine fikir alış verişi yapıldı.

Başkan Güder, Battalgazi Belediyespor oyuncuları ile buluştu

2019-2020 sezonunda başarıyı hedefleyen Battalgazi Belediyespor, yeni sezon öncesi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından Galip Demirel Çınar Park'ta verilen yemekte bir araya geldi.

Emre Demir, U17 Milli takımına davet edildi

İstikbal Mobilya Kayserispor'un genç yıldızı Emre Demir, Letonya'da düzenlenecek olan U17 Federasyon Kupası aday kadrosuna davet edildi.

Eskişehir TÜFAD Fuat Çapa’ya sahip çıktı

Türkiye Antrenörler Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın Eskişehirspor ile yaşadığı süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Amed Sportif Faaliyetler'de bazı futbolculardan açıklama

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amed Sportif Faaliyetler'in bazı futbolcuları, sosyal medyada yer alan olumsuz konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mitchell Donald: 'Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız'

BtcTurk Yeni Malatyasapor'un orta saha oyuncusu Mitchell Donald, Spor Toto Süper Ligin her haftasının zorlu geçeceğini ifade ederek, Herkesin herkesi yenebildiği bir ligde oynuyoruz. Bizim açımızdan ise bir an önce hatalarımızdan ders almaya çalışmalıyız dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'da işler yolunda gitmiyor

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Elazığ Belediyespor karşısında alınan 5-0'lık farklı yenilgi moralleri iyice bozdu.

Bağlar Belediyespor sezona hazır

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonu için Nevşehir'de gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamlayan Bağlar Belediyespor, gelecek hafta Bismil 21Spor'la deplasmanda yapacağı maçı düşünmeye başladı.

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın'dan futbolcularına uyarı

Btc Turk Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Kaleci İsmail Çipe’den süper vole

İstikbal Mobilya Kayserispor'un, Galatasaray'dan kiraladığı kaleci İsmail Çipe'nin antrenmanda vole ile attığı gol binlerce kişi tarafından beğenildi.

ASKİ güreşçileri Dünya Şampiyonası'nda

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor Kulübü Güreşçileri, Kazakistan'ın Başkenti Nur-Sultan şehrinde 14-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayarak Milli Takım ile Kazakistan'a hareket etti.

Yeşilyurt Belediyespor kupada 2. turda veda etti

Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Elazığ Belediyespor ile karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, müsabakayı 5-0 kaybederek kupadan elendi.

Toplam 11137 haber.