Spor

Spor Haberleri

MKE Ankaragücü transfer yasağını kaldıramadı

Yaz transfer sezonunun son gününde MKE Ankaragücü, yaptığı açıklama ile transfer yasağını kaldıramadığını duyurdu.

Spor müdüründen 'darp edildim' iddiası

Dün oynanan Yeni Malatyaspor-Alanyaspor karşılaşmasının ardından Vuslat TV Spor Müdürü Murat Akkaya, Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yanındakiler tarafından darp edildiğini iddia etti.

Çelikel: 'Organize edilmiş bir provokosyan girişimi'

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Süper Lig'in 3. haftasında Malatya'da oynanan müsabaka sonrasında protokol tribününde başlayıp, giriş kapısında devam eden ve bir yerel televizyonun spor müdürünün 'darp edildim' iddialarına varan olaylarla ilgili konuşarak, yaşananların tamamen organize edilmiş bir provokasyon girişimi amacı taşıdığını söyledi.

Diyarbekirspor'da sezona 1 puanla başlama sevinci

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da sezona 1 puanla başlamanın sevinci yaşanıyor.

Bakan Kasapoğlu, down sendromlu sporcularla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, uluslararası turnuvalarda derece alan down sendromlu milli sporcular ile bir araya geldi.

Btc Turk Yeni Malatyaspor'da Alanya mağlubiyetinin üzüntüsü hakim

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 3-2 mağlup oldukları Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Müsabakanın iki devresi de birbirinden oldukça farklı geçti. Şu da bir gerçek ki; ilk yarı ne kadar kötüysek ikinci yarıda o kadar iyiydik' dedi.

Elit U19'da Yeni Malatyaspor 3-2 mağlup oldu

Yeni Malatyaspor'un Elit U19 kategorisinde mücadele eden takımı sahasında Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldu.

Sergen Yalçın: 'İlk 45 dakikanın şokundayız'

Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısının halen şokunda olduklarını belirten Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'İlk 45 dakika hiç aklımıza gelmeyecek bir ilk yarı oynadık, halen onun şokundayız' dedi.

BTC Türk Yeni Malatyaspor: 2 - Alanyaspor: 3 (Maç sonucu)

BTC Türk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekibin 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

BTC Türk Yeni Malatyaspor: 0 - Alanyaspor: 3 (ilk yarı)

BTC Türk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısını konuk ekip 3-0 galip tamamladı.

Filenin Sultanları çeyrek finalde

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası Son 16 turunda Türkiye, Hırvatistan'ı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Okan Buruk: 'Bu kritik günü kazanarak geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ederim'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda mağlup ettikleri Gençlerbirliği maçının ardından, 'Bugün bizim için kritik bir gündü, bu kritik günü kazanarak geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ederim' dedi.

Mustafa Kaplan: 'Gerekirse kulübün önünü açarız'

Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, Kulübe gidince Murat başkanla bir görüşme yapacağız, gerekirse kulübün önünü açarız' dedi.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Medipol Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadele konuk takımın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Medipol Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

Son şampiyon Sırbistan, Romanya'ya şans tanımadı

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası son 16 mücadelesinin ilk maçında Sırbistan, Romanya'yı 3-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Elazığ Belediyespor FK: 1 - Ağrı 1970 Spor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup'un 1. Haftası'nda Elazığ Belediyespor FK, evinde karşılaştığı Ağrı 1970 Spor'la 1-1 berabere kaldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sezona yenilgiyle başladı

TFF 3.Lig'de 2019-2020 futbol sezonunun açılış maçında sahasında Bayrampaşa ile karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bakan Kasapoğlu'dan İstanbul'da bisiklet turu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da Küçükyalı sahil yolunda bisiklet sürdü. Bakan Kasapoğlu'na bisikletseverler de eşlik etti.

Toplam 11120 haber.