Spor

Spor Haberleri

Amed Sportif Faaliyetler aradığı teknik direktörü buldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler teknik direktör Mehmet Budakın'la anlaşmaya vardı.

Yeni Malatyaspor 'Futbol Köyü' projesi için ilk kazmayı vurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sunumunu yaptığı ve Özdemir'in de 'benim de hayalimdeki proje' dediği futbol köyü projesinin ilk aşaması olan antrenman sahalarının yapımına başlandı.

Yeni Malatyaspor altyapısı sonuç odaklı olmayacak

Yeni Malatyaspor altyapı sorumlusu Erdal Gündüz, sarı kırmızılı kulübün altyapısında güzel işler yapmak istediklerini belirterek, 'Bu sorumluluğu alırken nasıl bir tabloyla karşılaşacağımızın farkındaydık.

Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı ile ilgili açıklama

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Elazığ İl Özel İdare, 'kulüp kapanacak' yönündeki iddialara cevap vererek, ligden çekilme durumunun söz konusu olmadığını aktardı.

Yeni Malatyaspor'da Ankaragücü mesaisi sürüyor

Süper Lig'in ilk 3 haftalık bölümünde 3 puan toplayan BTC Turk Yeni Malatyaspor'da Ankaragücü mesaisi sürüyor.

Merih Demiral ve Zeki Çelik

Juventus'ta forma giyen Merih Demiral ile Lille'de oynayan milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik, Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmekten gurur duyduklarını söyledi.

Antalyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Antalyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında sahasında karşılaşacağı İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Moldova 0 Türkiye 4

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası H Grubu 6. maçında deplasmanda Moldova ile karşılaşıyor. Mücadele millilerin 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Alanyaspor, Aytemiz ile yola devam edecek

Alanyaspor, 3 yıldır Aytemiz firmasıyla sürdürdüğü isim sponsorluğunu bu yıl da devam ettirecek. Kulüp, mücadele edeceği tüm kulvarlarda 'Aytemiz Alanyaspor' adıyla yer alacak.

Spor Bakan Yardımcısı Paydaş'tan tesisleri tamamlayın talimatı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Çevre ve Şehircilik Malatya İl Müdürü Fikret Onhan Malatya'da yapımı devam eden Spor Komplekslerinde incelemelerde bulundu.

Yeni Malatyaspor, Ankaragücü maçına iddialı hazırlanıyor

Btc Turk Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin 3. haftasında oynayacakları Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini belirterek, Alanyaspor maçını bir yol kazası olarak geride bıraktık. Çünkü bu takımın potansiyeli çok daha iyisini yapabilecek düzeyde. İnşallah aradan sonra oynayacağımız ilk maç olan Ankaragücü karşılaşmasında 3 puanla sahadan ayrılmak istiyoruz dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'da kupada turu geçme hesapları

TFF 3.Lig'de henüz puanla tanışamayan Yeşilyurt Belediyespor'da gözler kupada oynanacak Elazığ Belediyespor maçına çevrildi.

Yeşilyurt Belediyespor'un kupa maçını taraftarlar izleyebilecek

3.lig ekibi Yeşilyurt Belediyespor'un Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında oynayacağı müsabakaya seyirci alınacağı açıklandı.

Amed Sportif Faaliyetler'de sürpriz ayrılık

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de teknik direktör Ramazan Erin görevinden ayrıldı.

Bağlar Belediyespor karate takımı 3'te 3 yaptı

Gaziantep'te düzenlenen İllerarası Gaziantep Karate Ligi 1. Etap Karate Şampiyonası'nda Bağlar Belediyespor takımı, gümüş madalya kazandı.

Yeşilyurt Belediyespor kupada moral bulmak istiyor

TFF 3.Lig'de ligin ilk 2 haftasını yenilgiyle kapana Yeşilyurt Belediyespor gözler kupada oynanacak Elazığ Belediyespor maçına çevrildi.

Yeni Malatyaspor'un tesis projesine TFF Başkanı Özdemir'den destek sözü

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sundukları tesis projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Başkanımız sunduğumuz projeye çok sıcak yaklaştı ve gereken desteği sunacaklarını ifade etti. Hatta başkanın 'benim de hayalimdeki projeydi' demesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Şimdi işe koyulma zamanı. İnşallah bu tesisleri Türk futboluna kazandırmak istiyoruz' dedi.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonu Sırbistan

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası final mücadelesinde Sırbistan, Türkiye'yi 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

TFF Başkanı Özdemir'den Yeni Malatyaspor'da ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop Btc Turk Yeni Malatyaspor kulübünü ziyaret ederek yeni stadyumun yanına yapılması düşünülen tesisler ile ilgili sarı kırmızılı kulüp yönetimiyle fikir alışverişinde bulundular.

Toplam 11137 haber.