Spor

Spor Haberleri

Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan 3 futbolcuya milli davet

Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan 3 futbolcuya milli davet geldi. Zimbabveli Teenage Hadebe, Faslı Issam Cheabake ve Ümit Milli futbolcu Özer Özdemir, mili takımlara davet edildi.

Süper Lig: Beşiktaş 1 Çaykur Rizespor 1

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Şenol Güneş, Ümraniye’de tribünde

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor-İstanbulspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

Eda Erdem Dündar, 'Finalde mücadele etmek istiyoruz'

Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi A Milli Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, finalde mücadele etmek istediklerini söyledi.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi medya buluşması gerçekleştirildi

Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi; Türkiye, Sırbistan, Romanya ve Hırvatistan milli takımlarının başantrenör ve takım kaptanları medya buluşmasında bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu: 'Dopingle mücadelede marka bir ülke olacağız'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'ni ziyaret etti. Doping kontrol merkezinin Orta Asya ve Orta Doğu bölgelerinde merkezi bir role sahip olmasını hedeflediklerini belirten Bakan Kasapoğlu, 'Dopingle mücadelede marka bir ülke olacağız' dedi.

Tuz Gölü'nde maraton heyecanı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Uluslararası Tuz Gölü Ultra Maratonu gerçekleştirildi.

Kadıköy; Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı 47 maçtır düşmedi!

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, yarın sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. 47 maçtır Kadıköy'de Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu seriyi devam ettirmenin, Trabzonspor ise 8 bin 45 gün sonra Saraçoğlu'ndan zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Milli futbolcu İbrahim Üzümez’den Emetspor’a destek

Beşiktaş'ın efsane oyuncalarından olan Eski Milli futbolcu İbrahim Üzülmez Emetspor'a malzeme desteğinde bulundu.

Erol Bedir

İstikbal Mobilya Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, 3-2 yenildikleri Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray yenilseydi, dengeler bozulacaktı. Dolayısıyla bizim yenilmemiz gerekiyordu dedi.

Hikmet Karaman

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 mağlup oldukları Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Hakem oyunun içinde özellikle ikinci yarı kontrolünü kaybetti. Hakem maçın skoruna damgasını vurdu, maçla ilgili tek analizim o dedi.

Fatih Terim

Kayserispor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Anlatması, izah edilmesi çok zor bir maç. Futbolla açıklamaya kalksak yetersiz kalır dedi.

Turan İnce: 'Osmanlıspor tecrübesizliğin kurbanı oldu'

Osmanlıspor Teknik Sorumlusu Turan İnce, 'Bu akşam gönül isterdi ki sahadan 3 puanla ayrılalım ama olmadı. İstemek fayda etmiyor' dedi.

Levent Eriş: '2-2'den sonra bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik belki maçı kazanacaktık'

Adanaspor Teknik Sorumlusu Levent Eriş, 'İkinci devre yapmamız gerekenleri yaptık tüm riskleri aldık. 2-2'den sonra bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik belki maçı kazanacaktık' dedi.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 2 - Adanaspor: 2

TFF 1. Lig 3'üncü hafta müsabakasında Osmanlıspor Ankara'da Adanaspor'u ağırladı. 8 sarı, 1 kırmızı kartın çıktığı maçta taraflar sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Amed Sportif Faaliyeler'den bir transfer daha

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, transfer ettiği futbolculara bir yenisini daha ekledi.

Diyarbekirspor'da iki imza

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Amedspor sezon öncesi çok iddialı

Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, yönetim kurulu ve futbolcuları hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesi kahvaltıda bir araya geldi. 'Amedspor sensin' kampanyası çerçevesinde Sur ilçesinde bulunan Alaaddin Kahvaltı salonunda bir araya gelen Amedspor kafilesi sezon öncesi umut veren mesajlar verdi.

Arapgirspor kaleye Volkan Tuncel'i transfer etti

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Arapgirspor, kalesine takviye yaparak Volkan Tuncel'i renklerine bağladı.

Toplam 11119 haber.