Spor

Spor Haberleri

Metin Diyadin: 'Önemli olan geriye düştüğünüzdeki tepki'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Metin Diyadin, BTC Turk Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Önemli olan geriye düştüğünüzdeki tepki. Birinci golü yeyince de o kırılganlık ortaya çıkmış oldu' dedi.

Sergen Yalçın: 'Son 2 haftayı mağlubiyetle kapattık ama güçlü bir oyun sergiledik'

Süper Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-0 mağlup eden BTC Turk Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 'Son 2 haftayı mağlubiyetle kapattık ama oyunsal anlamda güçlü bir oyun sergiledik' dedi.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - BTC Türk Yeni Malatyaspor: 4 (Maç sonucu)

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 4. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'u etti. Mücadele, Malatya ekibinin 4-0 üstünlüğüyle tamamladı.

Yeşilyurt Belediyespor'da kötü gidişat sürüyor

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği'ne 4-1 yenildi.

'Kortta Diplomasi Turnuvası'nın kazananları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Ankara Tenis Kulübü (ATK) ve Türkiye Tenis Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenen Kortta Diplomasi Tenis Turnuvasının kazananları belli oldu.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - BTC Türk Yeni Malatyaspor: 3 (İlk yarı)

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 4. haftasında BTC Türk Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısını Malatya ekibi 3-0 önde tamamladı.

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Tuzlaspor: 1

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 3. hafta maçında B.Elazığspor, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Yeni Malatyaspor U19 takımı Ankara'dan beraberlikle döndü

Yeni Malatyaspor U19 takımı deplasmanda Ankaragücü U19 takımıyla 2-2 berabere kaldı.

Fırat Arslan, Finlandiyalı rakibini nakavt etti

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, Berlin'de çıktığı maçta Finlandiyalı rakibi Sami Enbom'u üçüncü rauntta nakavt ederek büyük bir başarıya imza attı.

Yeni Malatyaspor'a Ankara'da yoğun ilgi

Btc Turk Yeni Malatyaspor, Ankara Malatyasporlular Derneği ve Ankara Malatyalılar Federasyonu tarafından organize edilen Çukurambar'daki kahvaltıda Malatyalılar ile bir araya geldi.

Galatasaray camiası kahvaltıda kenetlendi

1905 Galatasaray Kültür Sanat Derneği'nin Kalamış'ta yapılan kahvaltı organizasyonu ile sarı-kırmızılı camia bir araya geldi.

Süper Lig Gazişehir Gaziantep 3 - Beşiktaş:2

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e konuk oldu. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı ev sahibi Gazişehir Gaziantep 3-2'lik skorla kazandı.

Hamdi Yılmaz: 'Futbolcuların mağlubiyete kılıf arayarak zeminimizi kötülemeleri son derece çirkin'

TFF 1. Lig'in 4. haftasında B.B. Erzurumspor'u 1-0 yenen Keçiörengücü'nün Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bayarslan: 'Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Sorumlusu Uğur Bayarslan, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından, Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik dedi.

TFF 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - B.B. Erzurumspor : 0

TFF 1. Lig'de 4. hafta müsabakasında Keçiörengücü, taraftarı önünde karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karatede Malatya adına büyük başarı

Karatede Malatya adına yarışan Melike Gülşen ile Kerem Gülşen aldıkları madalyalar ile büyük başarıya imza attılar.

Malatyalı hakemlerden sezon açılışı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) tarafından düzenlenen törenle 2019-2020 sezonunun açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Kasapoğlu, Abdülkadir Ömür'ü arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya'da menisküs ameliyatı olan milli futbolcu Abdülkadir Ömür'ü telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Falcao’dan maç sonu 3’lüsü

Kasımpaşa karşısında gol atan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Radamel Falcao, müsabaka sonunda taraftarların 3'lü isteğini kırmadı.

Toplam 11137 haber.