Spor

Spor Haberleri

Arapgirspor kaleye Volkan Tuncel'i transfer etti

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Arapgirspor, kalesine takviye yaparak Volkan Tuncel'i renklerine bağladı.

Türkıye Karate Şampiyonası Diyarbakır'da yapılacak

Diyarbakır Ticaret Odası (DTSO) Başkanlığı ile Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ortaklaşa olarak organize edilen Türkiye Karate Federasyonun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası ve Avrupa Milli takım seçmeleri çalışma programlarının istişare toplantısının son aşamasına gelindi.

Adil Gevrek Heyecan veren bir takım oluşturduk

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, transfer döneminde Teknik Direktör Sergen Yalçın ile uyumlu hareket ettiklerini belirterek, Bence heyecan veren bir takım oluşturduk.

Yeşilyurt Belediyespor sezonu Bayrampaşa maçıyla açacak

Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezonun ilk maçında sahasında oynayacağı Bayrampaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya'da Transanatolia heyecanı

Bolu Abant'ta başlayan Rally Raid organizasyonu TransAnatolia heyecanı Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesinde de yaşandı.

Yeni Malatyasporlu futbolculara değişen kurallar anlatıldı

BTC Turk Yeni Malatyasporlu futbolculara, TFF Hakem Eğitimcisi ve Üst Klasman Gözlemcisi Doç. Dr. Sürhat Müniroğlu tarafından 2019-2020 sezonunda değişen oyun kurallarına ilişkin seminer verildi.

UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor: 0 AEK 2

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında Trabzonspor, Yunanistan temsilcisi AEK'ya 2-0 mağlup oldu. İlk maçı 3-1 kazanan bordo-mavililer gruplara kaldı.

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Son 16 Turu'nda

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu'nun son mücadelesinde Filenin Sultanları, Sırbistan'a 3-1 mağlup oldu.

Aslan, Real Madrid ve PSG ile aynı grubu düştü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup kuralarının çekimi Monaco'da yapıldı. Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, A Grubu'nda Paris Saint-Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşti.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Bulgaristan: 3 - Finlandiya: 0

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu'nda Bulgaristan, Finlandiya'yı 3-0 mağlup etti.

Medical Park, Elazığ Belediyespor'un sağlık sponsoru oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor FK ile Medical Park arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Acquah'dan iddialı açıklamalar

Yeni Malatyasporlu orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, Ligin zor olduğunu biliyorum ama benim oyun tarzıma çok uygun bir lig. Burada kendimi göstermeyi umut ediyorum. Takım arkadaşlarıma yardım etmeyi umut ediyorum dedi.

Yeni Malatyaspor Mevlüt Erdinç ile anlaşmaya yakın

Eski futbolcusu Danijel Aleksic ile yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerden netice alamayan Yeni Malatyaspor, M. Başakşehir'in golcü futbolcusu Mevlüt Erdinç için anlaşma zemini arıyor.

Alanyaspor mesaisi sürüyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında oynayacağı Alanyaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Amed Sportif Faaliyetler Ramazan Çeri'yi transfer etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Başakşehir'in genç futbolcularından Ramazan Çeri'yi kadrosuna kattı.

BB Erzurumspor’da parola üç puan

TFF 1.lig'de Cumartesi günü Boluspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Filenin Sultanları, Fransa'ya set vermedi

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 6. günün son mücadelesinde Filenin Sultanları, Fransa'yı 3-0 mağlup etti.

Sakıb Aytaç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşilyurt Belediyespor Türkiye Kupası'nda tur atladı

Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 12 Bingölspor ile karşılaşan 3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, müsabakayı 5-0 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Toplam 11120 haber.