Spor

Spor Haberleri

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Turan İnce: 'Maç berabere bitebilirdi'

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor'a 3-2 mağlup olan Osmanlıspor'da Teknik Sorumlusu Turan İnce, 'Maç berabere bitebilirdi' dedi.

Uğur Tütüneker: 'Aldığımız 3 puan için mutluyuz'

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Osmanlıspor'u 3-2 mağlup eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 'Aldığımız 3 puan için mutluyuz' dedi.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 2 - Adana Demirspor: 3

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Osmanlıspor, sahasında Adana Demirspor'a 3-2 mağlup oldu. Adana temsilcisi aldığı galibiyet ile 6 hafta sonra 3 puan ile tanıştı.

Futbolcudan kız arkadaşına maç öncesi sahada evlilik teklifi

DENİZLİ (İHA) – Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Çal Belediyespor kendi evinde Mehmet Akif Üniversitesi ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi, Çal Belediyesporlu Ali Rıza Gündüz, kız arkadaşını sahaya davet ederek evlilik teklifi yaptı.

Toprak: 'Elazığ Belediyespor düşecek bir takım değil'

Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, galibiyetten ötürü takımı kutlayarak, futbolcularına güvendiğini söyledi.

Yeşilyurt Belediyespor sahasında 4-2'lik skorla kazandı

TFF 3.Lig 3.Grup'un 14.haftasında sahasında Batman Petrolspor'u konuk eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor rakibini 4-2 mağlup etti.

Diyarbekirspor 3 puan özlemine son verdi

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü'nü 3-1'lik sonuçla mağlup etti.

Bağlar Belediyespor'un deplasman büyüsü bozuldu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1. Grup'ta üst sıralarda yer alan Bağlar Belediyespor, deplasmanda Yüksekova Belediyespor'a 2-1 yenilerek bu sezon ilk kez deplasmanda maç kaybetti.

TFF 3. Lig: Elazığ Belediyespor: 4 - Fatsa Belediyespor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup'un 14. haftasında Elazığ Belediyespor, Fatsa Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Maça iki takım futbolcuları ve hakemler 'Öğretmenler Günü Kutlu Olsun' yazılı pankartla çıktı.

U19'da Yeşilyurt Belediyespor ve Kale Gençlerbirliği şampiyon

2019-2020 Futbol sezonu, U19 1. Küme ligi playoff müsabakaları ile tamamlandı.

Pota'da Mamak rüzgarı

Türkiye Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Semt77 Yalovaspor'u evinde konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, sahadan 99-92 galibiyetle ayrıldı.

Adil Gevrek'e taraftardan duygulandıran sürpriz

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e havaalanında sürpriz bir karşılama töreni düzenledi.

Abdullah Avcı

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, oynadıkları son 6 maçta 1 gol yediklerini belirterek takım savunmasını önceki maçlara göre daha iyi bir yapan takım haline gelmelerinin kendileri için umut verici olduğunu söyledi.

Ünal Karaman: 'Güçlü bir camiaya karşı oynadık'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, MKE Ankaragücü galibiyeti ardından yaptığı açıklamada, Güçlü bir camiaya karşı oynadık dedi.

Mustafa Kaplan: 'İkinci yarının başında peş peşe iki gol yememiz maçtan kopmamıza neden oldu'

Trabzonspor karşısında maça iyi başladıklarını söyleyen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 'İkinci yarının başında peş peşe iki gol yememiz maçtan kopmamıza neden oldu' dedi.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 0 - Trabzonspor: 3 (Maç sonucu)

Süper Lig'in 12. haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu.

Fenerbahçe’ye Malatya’da coşkulu karşılama

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Malatya'da havaalanında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Mehmet Özdilek Haklı bir galibiyet oldu bütün pay oyuncuların

Evinde Rizespor'u 2 golle geçen Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, 'Haklı bir galibiyet oldu, bütün pay oyuncuların, hepsine teşekkür ediyorum. Oyun ve ligde gel gitler olacaktır ama 12. haftadayız ve 14 puanımız var. Kazandık ama bitmedi, mücadele devam ediyor' dedi.

Toplam 11134 haber.