Spor

Spor Haberleri

İsviçre Teknik Direktörü Vladimir Petkoviç: “Bizim açımızdan zor olacak”

EURO 2020'de Türkiye ile aynı grupta mücadele edecek olan İsviçre'de Teknik Direktör Vladimir Petkoviç grup maçlarının kendileri açısından zor geçeceğini söyledi.

Süper Lig Göztepe 2 Fenerbahçe 2

Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

A Milli Takımın rakipleri belli oldu

EURO 2020'de mücadele edecek olan Türkiye'nin rakipleri belli oldu. Romanya'nın Başkenti Bükreş'te yapılan kura çekiminde Türkiye; İtalya, İsviçre ve Galler ile aynı grupta yer aldı. Karşılaşmalar İtalya'nın Başkenti Roma ve Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de oynanacak. A Milli Futbol Takımı, turnuvanın açılış maçında 12 Haziran'da Roma'da İtalya ile karşılaşacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 95 - Adana Basketbol: 86

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında B. Elazığ İl Özel İdare, evinde karşılaştığı Büyükşehir Belediye Adana Basketbol'u 95-86 mağlup etti.

Hamdi Yılmaz: 'İyi oynayan bir takıma karşı 3 puan aldık'

Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, Altınordu maçı galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada, Çok koşan, iyi oynayan bir takıma karşı 3 puan aldık dedi.

Hüseyin Eroğlu: 'Üretken olduğumuz deplasman maçını kaybettiğimiz için üzgünüz'

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından, 'Bu kadar üretken topa sahip olduğumuz deplasman maçını kaybettiğimiz için üzgünüz' dedi.

Süper Lig: Keçiörengücü: 2 - Altınordu: 1

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Keçiörengücü, sahasında Altınordu'yu 2-1 mağlup etti.

Kayserispor’da genel kurul ertelendi

İstikbal Mobilya Kayserispor'da bugün yapılması planlanan genel kurul, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelendi.

Çankayalı sporcular Mısır'dan madalyayla döndü

Çankayalı sporcular, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen Dünya Görme Engelli Kadın ve Erkek Halter Şampiyonası'ndan madalya ile döndü.

THY Euroleague’de yeni lider Anadolu Efes

THY Euroleague'in 11. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe, rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi. Efes ayrıca bu hafta liderlik koltuğuna yükseldi.

Beşiktaş’ın borcu 2 milyar 759 milyon TL

Beşiktaş'ın 2019 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda okunan Denetim Kurulu raporuna görüne borcunun 2 milyar 759 milyon 185 bin TL olduğu açıklandı.

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında

Süper Lig'de son hafta evinde Başakşehir'e mağlup olan Galatasaray, Trabzonspor deplasmanından galip ayrılarak, zirveden uzaklaşmak istemiyor.

Elazığ Belediyespor'dan Kuran Kursu ziyareti

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında genç hafızlarla bir araya geldi.

(Özel Haber) Sedat Tahiroğlu: 'Şampiyonluk zor gibi gözükse de Play Off'a kalıp bir başarı elde edebiliriz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu, 'Şampiyonluk zor gibi gözükse de Play Off'a kalıp bir başarı elde edebiliriz' dedi.

'Yeni Malatyaspor Futbol Köyü Projesi'ne ASYMD'den övgü

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından hayata geçirilen Futbol Köyü projesine Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği'nden (ASYMD) övgü geldi.

Başkan Ertuğrul Çetin, şampiyonlarla buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, madalya kazanan şampiyon sporcularla bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı: 'Başarılı kadro mühendisliğimiz ile ligin dikkat çeken takımlarından birisiyiz'

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Son 5 yılda istikrarlı bir başarımız söz konusu. Bu, kulübümüzün attığı kurumsal ve vizyoner adımların bir sonucudur. Bu sezon da başarılı kadro mühendisliğimiz ile ligin dikkat çeken takımlarından birisiyiz dedi.

Ünal Karaman

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Getafe maçının ardından altyapıdan 6 oyuncunun forma giydiğini belirterek, Her türlü zorluğu olan mücadelenin, her zaman içinde olup da kaçmadan sorumluluk almaya gayret göstererek, güçleri ne ise onu yapmaya gayret gösteren oyuncularımız müsabaka oynadı dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir’i yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gelerek, Başakşehir-Roma maçını tribünden takip etti.

Toplam 11136 haber.