Spor

Spor Haberleri

Diyarbakır'ın tek kız güreşçi takımının hedefi olimpiyatlar

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır Spor Lisesi, mevcut 278 öğrencisiyle birçok spor dalı branşını bünyesinde barındırıyor. Lise; bu yıl kurulan kız ve erkek güreş takımıyla birçok ön yargıyı kırarak hedeflerine adım adım ilerliyor.

Turkish Airlines EuroLeague CSKA Moskova 88 Fenerbahçe Beko 70

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 8. hafta maçında CSKA Moskova'ya 88-70 mağlup oldu.

Elazığ'ın süper lig ekibi, Gamze Zeren'i transfer etti

Elazığ'ın süper ligdeki kadın basketbol takımı, son olarak Kayseri'de forma giyen forvet Gamze Zeren'i renklerine bağladı.

Adil Gevrek, 'Futbol Köyü' projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dosya sundu

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Türkiye-İzlanda maçının devre arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'ya yapılması planlanan Futbol Köyü projesiyle ilgili bilgi verdi.

İstanbul Kastamonuspor'dan Avrupa açılımı

İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye'de bir ilke imza atarak uluslararası alanda gençlerin geleceğine yön verecek projesini hayata geçirmek için ilk adımı attı. Bu kapsamda İstanbul Kastamonuspor ile University of East London ve Westham United Foundation arasında Sportif Gençlik Değişim Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Yağmur Çoban Madalyaya kulaç attı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcularından Yağmur Çoban geçtiğimiz ay düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Ankara Küçükler Yüzme Şampiyonası'nda yarışlarında madalyaya kulaç attı.

(Özel Haber) Salim Kayıcı: 'Kick Boksta 7 farklı branş 2020'den itibaren birleşecek ve ilk şampiyona Türkiye'de yapılacak'

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, 'Kick Boksta 7 farklı branş 2020'den itibaren birleşecek ve ilk şampiyona Türkiye'de yapılacak' dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'da birlik beraberlik tablosu

TFF 3.Lig ekibi Yeşilyurt Belediyespor'da futbol takımı ve yönetim kurulu orta saha oyuncusu Halil İbrahim Can'ın doğum gününde bir araya geldi.

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor

Süper Lig'de 11 hafta sonunda topladığı 18 puanla 7. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, ligin 12. haftasında sahasında oynanacağı Fenerbahçe müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten, zor ya da kolay maç ayrımı yapmadıklarını söyledi.

Millilerde maç sonu büyük sevinç

İzlanda maçı beraberliği ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantileyen A Milli Futbol Takımı, bu sevincini tribünlere giderek yaşadı.

A Milli Futbol Takımı 5. kez Avrupa Şampiyonası’nda

A Milli Futbol Takımı, 1996, 2000, 2008 ve 2016'dan sonra 5. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek. Milliler böylece üst üste ikinci kez bu turnuvaya katılma başarısı gösterdi.

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında sahasında karşılaştığı İzlanda berabere kaldı. Milliler bu sonuçta Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi garantiledi.

Beşiktaş’ta Konyaspor maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Diyarbakır'da ilk kez Türkiye Karate Şampiyonası gerçekleştiriliyor

Diyarbakır ilk kez ulusal seviyede Türkiye Karate Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. 4 gün sürecek şampiyonaya 54 ilden bin 600 sporcu katılıyor.

Diyarbakırlı milli sporcuyu heyecan sardı

Antalya'da 24 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Diyarbakır'ı milli sporcu Ceren Bingöm temsil edecek. Daha önce Gençler Dünya 2'liği bulunan milli sporcu, bu kez büyük bayanlarda madalya elde etmek istiyor.

Tekvandonun Türkiye'deki kurucusu İsmet Iraz kabri başında anıldı

Türk tekvandosunun duayen ismi İsmet Iraz, vefatının 2. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Fenerbahçe, CSKA Moskova’ya konuk olacak

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de Rusya deplasmanında CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Malatya Masterler Futbol Takımı yeniden yeşil sahalarda

Malatya Masterler Futbol takımı yeniden yeşil sahalarda. Malatya Masterlar takımı ilk maçında bu hafta Şanlıurfa ile dostluk maçı yapacak. 40 yaş ve üstü profesyonel ve amatör futbol oynamış isimlerden oluşturulan masterlar futbol takımı Malatya'da Anadolu Spor Yazaları ve Medyası Derneği (ASYMD) tarafından yeniden kuruldu.

Büyükşehir Ampute takımında TSK maçı hazırlıkları sürüyor

Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2019-2020 sezonunda 3. hafta heyecanı yaşanacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı ligin 3. haftasında sahasında TSK Rehabilitasyon Merkezi'ni ağırlayacak.

Toplam 11108 haber.