Spor

Spor Haberleri

Sdatyuma alternatif yol yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yeni Malatya Stadyumu'nda yaşanan trafik yoğunluğunu azaltma adına 30 metrelik alternatif bir yol çalışması yapılıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tekirdağ'a 107 milyon TL'lik yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tekirdağ ilçe belediyeleri arasında Tekirdağ'a yapılacak spor tesisleri için 107 milyon TL'lik protokol imzalandı.

Sincan Belediyespor yenilgisiz yoluna devam ediyor

Yeni sezonda ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Sincan Belediyespor, puanını 27'ye yükselterek zirve koltuğunu bırakmadı.

Şalvarı, şapkası, tespihi ve oyuncularına verdiği tepkiyle yeşil sahalara renk kattı

Diyarbakır'da 40 yaş üstü Masterlar Ligi Seyrantepespor teknik direktörü olan 48 yaşındaki Mezher Tekçi'nin, bir futbol maçında oyuncusunun gol kaçırması sonrası gösterdiği reaksiyon gündeme oturdu. Heyecanından yerinde duramayan Tekçi, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho'ya benzetildiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başladı

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda oynanacağı Gençlerbirliği müsabakasının hazırlıklarına başladı.

Malatya'dan Dünya Şampiyonası kampına 3 isim

Kick Boks Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 14-22 Kasım 2019 Antalya'da yapılan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası Hazırlık kampına Malatya'dan 2 sporcu 1 antrenör davet edildi.

Yeşilyurt Belediyespor'da yönetimden antrenmana ziyaret

TFF 3.Lig ekibi Yeşilyurt Belediyespor'da geçen hafta Batman Petrolspor karşısında alınan galibiyetin sevinci sürerken, yönetim kurulu haftanın ilk çalışmasında takımın antrenmanı ziyaret ederek futbolculara tatlı ikram etti.

Kayserispor Başkanı, Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti.

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Tokgöz, yeni Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeni Malatyaspor yönetimi Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Fenerbahçe yöneticileri, tarihi yerleri gezdi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerini konuk etti.

Amatör maçta ayağı kırılan futbolcuyu mutlu eden ziyaret

Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASMYD) Genel Başkanı Akif Çelik ve İkinci Başkan Aziz Yiğit, dün oynanan Malatya 1.Amatör Lig 1. hafta karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık geçirerek ayağı kırılan Hekimhan Belediyespor'un genç futbolcusu Ömer Faruk Yiğit'i hastanede ziyaret etti.

Silvan Aslanspor deplasmanda Yenişehir Belediyespor'u 5-1 yendi

Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nin B Grubu'nda mücadele eden Silvan Aslanspor deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'u 5-1 yendi.

Silvan Belediyespor, Çermikspor deplasmanında galip geldi

Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nin üst sıralarında yer alan Silvan Belediyespor, deplasmanda Çermikspor'u 2-0 yendi.

Gençler 'Spor Farkındalığı' için yürüdü

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlerde spor bilinci ve kültürünün oluşturulması, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ve spor farkındalığı için 'Sağlık İçin Birlikte Yürüyelim' sloganı ile 'Farkındalık Yürüyüşü' düzenledi.

Yeşilyurt Belediyespor'da 3 puan sevinci

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Başkanı Tahsin Yılmaz Batman Petrolspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, Örneklik teşkil eden bir 90 dakikaydı. Bir takım nasıl hiç bir şartta vazgeçmezin en güzel fotoğrafıydı dedi.

Yeni Malatyaspor'dan Fenerbahçe maçı açıklaması

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Fenerbahçe maçındaki sayılmayan golleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Mina'nın attığı golün faul gerekçesiyle iptal edilmesine hiçbir anlam veremedik. Pozisyon tertemiz. Hakem Mete Kalkavan o pozisyonda kararsız kaldı ama VAR'a da başvurmadı. Nedense son haftalarda hatalar hep lehimize yapılıyor dedi.

Murat Şahin Büyük takımla oynadığınız maçtan 1 puan almak kötü değildir

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Büyük takımla oynadığınız maçtan 1 puan almak kötü değildir dedi.

Ersun Yanal İlginç bir lig yaşıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, golsüz eşitlikle sonuçlanan Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, 'Ligde 8 takım çok yakın puanlarla devam ediyor, ilginç bir lig yaşıyoruz. Bu sene ligin enteresan geçeceğini düşünüyoruz' dedi.

Süper Lig Yeni Malatyaspor 0 Fenerbahçe 0

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.

Toplam 11134 haber.