Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe mesaisi

Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıkları başladı.

FIBA Şampiyonlar Ligi: Türk Telekom: 72 - Filou Oostende: 66

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom, Belçika ekibi Filou Oostende'yi 72-66 yenerek puanını 9'a yükseltti ve grup liderliğini korudu.

Arsenal ve Manchester United, Merih’i izleyecek

İngiltere Premier Lig ekipleri Arsenal ve Manchester United, A Milli Takım'ın yarın İzlanda ile oynayacağı karşılaşmada Merih Demiral'ı izleyecek.

Fenerbahçe eksik çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı ikinci antrenmanla sürdürdü.

Şenol Güneş İnşallah yarın burada bitireceğiz

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamada, grup maçlarına iyi başladıklarını belirterek, 'İnşallah yarın burada bitireceğiz' dedi.

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan'dan Başkan Beyoğlu'na Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır'da ilk kez düzenlenecek ümit, genç ve 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.

Diyarbekirspor'da Darıca hazırlıkları

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Darıca Gençlerbirliği maçı öncesi çalışmalar devam ediyor.

Turnuvanın şampiyonu Peyami Sefa

Mamak Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay başlatılan Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, Ekin ve Peyami Sefa mahallelerinin final maçıyla sona erdi. 42 mahalleden 504 sporcunun katıldığı turnuvanın finali Mamak Şehir Stadı'nda gerçekleşti. Turnuvanın şampiyonu Ekin Mahallesi'ni 1-0 mağlup eden Peyami Sefa Mahallesi oldu.

Okul sporları toplantısı yapıldı

Malatya Okul Sporları Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantı Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, tertip komitesi üyeleri , sportif eğitim uzmanları, beden eğitimi öğretmenleri, il temsilcileri ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleşti.

Yeşilyurt Belediyespor'da Muğlaspor maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geçen haftayı rakibi karşısında son dakikada bulduğu golle 1 puanla kapatan Yeşilyurt Belediyespor'da ligin 13.haftasında deplasmanda oynanacak Muğlaspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları yarın başlayacak

Yeni Malatyaspor'da Göztepe müsabakasının ardından futbolculara verilen 3 günlük izin yarın sona eriyor. Sakatlıklarından dolayı ligin 11. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyen Moryke Fofana, Rahman Buğra Çağıran ve Thievy Bifouma'nın da takımla birlikte çalışmalara başlayacakları açıklandı.

Bağlar Belediyespor Başkanı Merdoğlu, TFF Başkanı Özdemir'le görüştü

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Bağlar Belediyespor'un Kulüp Başkanı Haşim Merdoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın programı nedeniyle kente gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ile görüştü.

Yeşilyurt Belediyespor'dan MHK'ye şikayet

TFF 3.Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dolayı Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) başvurdu.

MKE Ankaragücü Mustafa Kaplan ile anlaştı

Metin Diyadin ile yolları ayıran MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile anlaştı.

Engin Fırat

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Fransa ile karşılaşacak olan Moldova'da Teknik Direktör Engin Fırat, Fransa ile olan maçta oyuncuların karakter göstermesi, bir grup olması ve son dakikaya kadar savaşması önemli dedi.

Diyarbakırspor'un taraftar grubu otizmli çocukları statta ağırladı

Diyarbakırspor taraftar grubu, farkındalık oluşturmak için otizmli çocukları maça davet ederek statta ağırladı.

Bayern Münih’te öncelik Pochettino

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Niko Kovac'ın görevine son veren Bayern Münih, takımın başına Tottenham'ın hocası Mauricio Pochettino'yu getirmek istiyor. Pochettino'nun İngiliz ekibinden ayrılması halinde yeni adresinin Almanya olma olasılığı oldukça yüksek.

Yeni Malatyaspor sıralamadaki yerinden memnun

Süper Lig'de geride kalan 11 haftayı değerlendiren Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Topladığımız 19 puanla zirve mücadelesinin içerisindeyiz. İyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Daha iyisini yapabilir miydik, evet yapabilirdik. Hedefimiz Fenerbahçe'yi yenmek dedi.

BAL'da haftanın görünümü

Malatya'nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcileri Malatya İdmanyurdu ve Pütürge Belediyespor, 8 haftalık bölümü geride kalan BAL 2. Grup'ta aldıkları sonuçlarla beklentilerin uzağında kaldılar.

Toplam 11108 haber.