Spor

Spor Haberleri

Spor mu okul mu ikilemi kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yıllardır beklenen sporcu bursu ile ilgili önemli bir adım atarak 28 vakıf üniversitesi ile tarihi bir anlaşmaya imza attı. Uluslararası seviyede başarı kazanan milli sporcular artık vakıf üniversitelerinde tam burslu okuyabilecekler.

Bakan Kasapoğlu'ndan Medipol Başakşehir'e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde İtalya ekibi Roma ile çıkacağı kritik karşılaşma öncesi Medipol Başakşehir Kulübü'nü ziyaret etti.

Yeni Malatyaspor'un 'Futbol Köyü' projesine her kesimden destek

Yeni Malatyaspor Kulübü tarafından hayata geçirilen 'Futbol Köyü' projesinin ilk etabını kapsayan antrenman sahalarının yapımı sürüyor. Kulüp 2. Başkanı Selim Pilten, proje için şehrin bütün dinamiklerinin harekete geçtiğini söyledi.

Yeni Malatyaspor Malatya'daki çalışmalarını tamamladı

Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında Ankara'da Gençlerbirliği'ne konuk olacak Yeni Malatyaspor bu maçın Malatya'daki hazırlıklarını tamamladı.

Yeşilyurt Belediyespor'da Kelkit Belediyespor maçı alarmı

TFF 3.Lig 3.Grup'ta yer alan Yeşilyurt Belediyespor'da teknik sorumlu Mehmet Ak futbolcularına bu hafta oynacakları Kelkit Belediyespor maçı öncesi uyarılarda bulundu.

(Özel Haber) Keçiörengücü amatör branşları ile dikkat çekiyor

Keçiörengücü Spor Kulübü, amatör branşlarda 1500'e yakın gence spor yapma imkanı sağlıyor.

MKE Ankaragücü Tandoğan Tesislerine 'Altın' dokunuş

Altındağ Belediyesi, uzun yıllardır genç sporculara ev sahipliği yapan MKE Ankaragücü'nün Tandoğan Tesisleri'ni yeniliyor.

Konyaspor’da Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam etti

Konyaspor, Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Fofana ve Sakıb Aytaç, Gençlerbirliği maçından 3 puan bekliyor

Yeni Malatyaspor'un başarılı futbolcusu Moryke Fofana ve sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan alabilecek güçte olduklarını söyledi.

Berkcanspor şampiyon oldu

Nevşehir Ürgüp'te düzenlenen Kapadokya 2. Jonuir Cup Turnuvası'nda Adıyaman Berkcanspor grubunda şampiyon oldu.

Bilgi Evi futbol turnuvası sona erdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Bilgi Evi'nde öğrenim gören öğrencilerin sosyal aktivitelerini arttırmak amacıyla yapılan futbol turnuvası sona erdi.

Ali Palabıyık’ın 2. Trabzonspor - Galatasaray maçı

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık kariyerinde ikinci kez Trabzonspor-Galatasaray maçını yönetecek. 2015 yılında oynanan ve Palabıyık'ın yönettiği müsabakayı bordo-mavililer 2-1 kazanmıştı.

Trabzonspor - Galatasaray maçında Ali Palabıyık düdük çalacak

Süper Lig'in 13. haftasında görev alacak hakemler açıklanırken, Trabzonspor-Galatasaray müsabakasını hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği duyuruldu.

Rıza Çalımbay

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Oyuncularım sezon başından beri mükemmel bir grafik çizip, çalıştılar. Lider olabilirsin ama önemli olan onu orada tutmak. Onu devam ettirmek için de mutlaka oynadığımız oyununun üzerine çıkmamız gerekiyor dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'da 1954 Kelkit Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geçen haftayı 4-2'lik Batman Petrolspor galibiyetiyle kapatan Yeşilyurt Belediyespor'da ligin 15.haftasında deplasmanda oynanacak 1954 Kelkit Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor.

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın'dan Gençlerbirliği uyarısı

Süper Lig'de topladığı 19 puanla 6. sıraya yerleşen Yeni Malatyaspor, ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Çayırhanlı sporcuların büyük başarısı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 21-23 Kasım tarihlerinde gerçekleşen 2. Dünya Alpagut Şampiyonası'nda Çayırhan Bushido Spor Kulübü sporcularının da katıldığı Alpagut Türkiye Milli Takımı dünya 2.'si oldu.

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi şansı son maçta belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde Club Brugge ile berabere kalan Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ne gitme şansı son hafta oynanacak karşılaşmalardan sonra belli olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray 1 Club Brugge 1

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Galatasaray, Belçika temsilcisi Club Brugge'ü konuk etti. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını Adem Büyük'ün golüyle önde kapattığı mücadeleden, 90+2. dakikada yediği golle 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Toplam 11134 haber.