Spor

Spor Haberleri

Türk Judosu yuvasına kavuştu

Türk judosu, Ankara'da açılan Türkiye Judo Federasyonu Spor Salonu ile mabedine kavuştu.

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dicle Üniversitesi'nde 'Bir Nefes Sıhhat' koşusu gerçekleşti

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin organize ettiği Bir Nefes Sıhhat koşusu üniversite kampüsünde gerçekleşti.

Şampiyon Zorti Beyler Takımı oldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen geleneksel voleybol turnuvasında Zorti Beyler takımı birinci oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Bursa'ya 85 milyon TL'lik yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa ilçe belediyeleri arasında Bursa'da yapılacak spor tesisleri için 85 milyon TL'lik protokol imzalandı.

Yeşilyurt Belediyespor'dan taraftara çağrı

Yeşilyurt Belediyespor kulübü asbaşkanı İhsan Kılıç, Malatyalı futbolseverlere çağrıda bulunarak, Batman Petrol maçında takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Başkan Beyoğlu şampiyonu ödüllendirdi

Karatede Türkiye şampiyonu olan Bağlar Belediyespor'un milli sporcusu Sena Kızılaslan, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret ederek kazandığı altın madalya ve milli takım eşofmanını hediye etti. Başkan Beyoğlu da şampiyon sporcuyu altın ile ödüllendirdi.

Yeni Malatyaspor'dan Fenerbahçe maçı değerlendirmesi

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un ikinci başkanı Selim Pilten, Fenerbahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ligin iyi oynayan ekiplerinden birisi. Biz de bu sezon oynadığımız ofansif ve keyif veren oyunla ligin renkli takımlarından birisi olduk. Bu anlamda hafta sonu kaliteli bir müsabaka izleyeceğiz diye düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz dedi.

Yeni Malatyaspor'da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlardan iyi haber

Süper Lig'de oynadığı son maçta İzmir deplasmanında Göztepe ile 1-1 berabere kalarak puanını 18 yapan Yeni Malatyaspor, 1 günlük aranın ardından 17 Kasım Pazar günü saat 19.00'da konuk edeceği Fenerbahçe maçının mesaisine yeniden başladı.

Bakan Kasapoğlu, 2. Japonya Büyükelçiliği Judo Turnuvasını takip etti

2. Japonya Büyükelçiliği Judo Turnuvası'nda dereceye giren sporculara Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, madalyalarını takdim etti.

Kayserispor, Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin 12. haftasında sahasına oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını akşam antrenmanı ile sürdürdü.

Elazığ 2. Amatör Küme'de fikstür çekildi

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde 2019-2020 Sezonu fikstürü çekildi.

Bağlar Belediyespor'un Sena Kızılaslan gururu

Bağlar Belediyespor'un milli sporcusu Sena Kızılaslan'ın, Diyarbakır'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonluğu kazanması kentte sevinçle karşılandı.

Fatma Uygur Türkiye şampiyonu oldu

Diyarbakır'daki karate şampiyonasında Malatya adına tatemiye çıkan Fatma Uygur, Türkiye şampiyonu oldu.

Yeşilyurt Belediyespor'dan Muğlaspor maçı değerlendirmesi

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz deplasmanda 1-0 kaybettikleri Muğlaspor müsabakasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Oyunda her şey lehimize giderken bir anda bütün dengeler değişti. Yazık günahtır emek harcıyoruz dedi.

MKE Ankaragücü ile Trabzonspor arasında 73. randevu

Süper Lig'in 12. haftasında MKE Ankaragücü ile Trabzonspor ligde 73. kez karşı karşıya gelecek.

Diyarbakır 1. Amatör Ligi

Diyarbakır 1. Amatör Ligi'nin B Grubu'nda mücadele eden Silvan Aslanspor, Diyarbakır Çamlıca Gençlikspor'a 3-2 mağlup oldu.

Ankara'daki Yozgatlılar, köyler arası futbol turnuvasında kıyasıya mücadele etti

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonunca, 22 köyün katılımıyla '8. Köyler Arası Futbol Turnuvası' düzenlendi.

Yeni Malatyaspor'da Ravcı takımdaki durumu değerlendirdi

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcuları Guilherme'ye transfer teklifi olduğu yönündeki iddiaya ilgili, Futbolcumuzun isminin bu tür transfer haberlerinde geçmesi bizim için mutluluk verici. Son yıllara bakıldığında aldığımız yabancı oyuncular hep nokta transferler olmuş. Demek ki kulüpte transfer politikası doğru işletiliyor. Guilherme'ye remi teklif yok. Gelirse başkanımız ve kendisi değerlendirir dedi.

Toplam 11108 haber.