Spor

Spor Haberleri

Taraftarlar Derneği Baro Başkanı Han'ı da onursal üye yaptı

Malatyaspor Taraftarlar Derneği hayata geçirdiği projelerle tribüne gelen taraftar sayısını arttırmayı ve daha bilinçli bir taraftar kitlesi oluşturmayı amaçlıyor.

Yeni Malatyaspor'da tek gündem Antalyaspor maçı

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, hafta sonu sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçı için kenetlendiklerini kaydederek, Geçen hafta Galatasaray karşısındaki oyunumuzla ilerisi adına umut verdik. Bu hafta sahamızda oldukça önemli bir 90 dakikaya çıkacağız. Takım olarak bu tür maçların üstesinden gelecek kaliteye sahip olduğumuzu düşünüyorum dedi.

Atletico tek golle kazandı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ilk maçında Atletico Madrid sahasında Liverpool'u 1-0 mağlup etti.

Dortmund avantajı kaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ilk maçında B.Dortmund sahasında PSG'yi 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Dortmund rövanş için avantaj elde etmiş oldu.

İbrahim Üzülmez:

Adana Demirspor maçının ardından yaşanan hakem tartışmaları ile ilgili görüş bildiren Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Bazı takımlar kendileri aleyhine hata yapıldığı zaman, onun üzüntüsüyle algı operasyonlarına giriyor dedi.

Geleceğin futbolcuları Büyükşehir Belediyesi futbol kurslarında yetişiyor

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan futbol kurslarında geleceğin futbolcuları yetiştiriliyor.

Yeşilyurt Belediyespor lider karşısında puan arayacak

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ligin 24. haftasında liderin konuğu olacak.

Karatede Malatyalı sporcuların başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2020 yılı faaliyet programında yer alan, 15-16 Şubat tarihleri arasında Mardin'de yapılan Liselerarası Karate Grup müsabakalarında Malatyalı sporcuları madalyalar ile döndüler.

Adanaspor’da Altay maçı hazırlıkları başladı

TFF 1.Lig'in 23. haftasında Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

UEFA, İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin topunu tanıttı

UEFA, İstanbul'da düzenlenecek olan 2020 Şampiyonlar Ligi Finali'nde kullanılacak olan topu resmi internet sitesinden tanıttı.

Amedspor kritik virajda

Sarıyer engelini 3 puanla aşarak tehlike bölgesinden uzaklaşma yolunda önemli bir adım atan Amedspor, 4 gün içinde iki önemli 90 dakikaya çıkacak.

ASKİ'nin milli güreşçileri Avrupa'da tarih yazdı

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda ASKİ Spor Kulübü güreşçileri 5 madalya kazandı. Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Karadeniz ve Başkentin gururu olan ASKİ Sporlu milli güreşçiler, Ankara Esenboğa Havaalanı'nda coşkuyla karşılandı.

Halkbank, Kazan deplasmanında

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde son grup maçına çıkacak olan Halkbank, Zenit Kazan ile karşı karşıya gelecek.

Yürüyüşte Türkiye şampiyonları Malatya'dan

Antalya Konyaaltı'nda yapılan Türkiye Yürüşüyü şampiyonasında 3 kilometre ve 10 kilometrede altın madalyayı Malatyalı sporcular kazandı.

Yeni Malatyaspor'da yeni transferlere tam not

Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinden Fransız orta saha Remi Wolter ve Mısırlı sol bek Karim Hafez, Galatasaray karşısındaki performanslarıyla sarı-kırmızılı taraftarlardan tam not aldılar.

Tuna: "Kazanmak çok güzel"

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, bugün kazanmanın çok güzel olduğunu belirterek ligi, alt sıralardaki takımların en üstünde bitirmek istediklerini kaydetti.

Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından Gaziantep FK puanını 30'a çıkarırken, Rizespor ise 24 puanda kaldı.

Elazığ amatörde devam kararı

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Elazığ Amatör Küme Futbol Ligleri'nin 22 Şubat'tan itibaren kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

A Milli Basketbol Antrenörü Sarıca: 'Elimizdeki kadroyla kazanmak istiyoruz'

A Milli Basketbol Takım Antrenörü Ufak Sarıca, 'Elimizdeki kadroyla en iyisini yapıp, maçları kazanmak istiyoruz' dedi.

Toplam 11136 haber.