Spor

Spor Haberleri

Mücahit Kulak, Hollandalı rakibini ezdi geçti

Türk kick boksçu Mücahit Kulak, İstanbul Akın Dövüş Arenası'nda karşılaştığı Hollandalı rakibi Kenneth Susanna'yı ezdi geçti.

Yeni Malatyaspor'a MKE Ankaragücü maçı öncesi moral ziyareti

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberindeki heyetle birlikte Yeni Malatyaspor kulübünü ziyaret ederek, takıma yarın oynayacağı MKE Ankaragücü maçı öncesi başarı dileklerini ilettiler.

Malatya Fenerbahçeliler Derneğinde bayrak değişimi

Malatya Fenerbahçeliler Derneği'nde başkalığa Serhat Çelik seçildi. Yeni Başkan Çelik, 'Hayırlı ve güzel işlere imza atacağız' dedi.

Fenerbahçe, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Diyarbakırlı sporcudan Türk bayrağını yırtan Yunan vekile tokat gibi cevap'

Yunanistan'ın başkenti Atina'da gerçekleşen uluslar arası kick boks şampiyonasında üçüncü olan ve ay yıldızlı bayrağı dalgalandıran milli sporcu Dilara Ertaş, Türk bayrağını yırtan Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Yunan vekil Loannis Lagos'a en büyük cevabı verdiğini söyledi.

Bakan Kasapoğlu, Bulgar mevkidaşı ile bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bulgaristan Gençlik ve Spor Bakanı Krasen Kralev, iki ülke arasında gençlik ve spor alanında işbirliğinin daha da geliştirilmesi amacıyla mutabakat metni imzaladı.

Sincan Belediyespor Kulübü futbol ve güreşteki başarılarıyla göz dolduruyor

Futbol ve Güreş takımlarıyla adından sıkça söz ettiren Sincan Belediyespor Kulübü başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Yeni Malatyaspor transferde en çok kar eden 3. kulüp

Süper Lig'in son 5 sezonunda transferde en çok kar ve zarar eden takımlar belli olurken, Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor gibi Anadolu kulüplerinin başarısı dikkat çekti.

Taraftarlar Derneği'nden huzurevi ziyareti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimi ve üyeleri Malatya Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Fatih Terim Altından kalkması kolay bir skor değil

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a mağlup oldukları maçın ardından, 'Bakalım ikinci ayak ne olacak İstanbul'da göreceğiz. Altından kalkması kolay bir skor değil ama Galatasaray her şeyin altından kalkacak kapasitede bir takım' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Aytemiz Alanyaspor: 2 - Galatasaray: 0

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'ı konuk etti. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan ev sahibi ekip, rövanş için büyük avantaj elde etti.

Keçiörengücü'nde, BB Erzurumspor hazırlıkları sürüyor

Keçiörengücü, TFF 1. Lig'in 21. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

İstanbul'un tarihi atletizm pisti yeniden açılıyor

Uzun süredir yenileme çalışmaları süren Burhan Felek Atletizm Stadı, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.

Çınar'da masa tenisi turnuvası

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için masa tenisi turnuvası başladı.

İki tırın çarpıştığı kazada sürücülerden biri kabinde sıkıştı

Aksaray'da iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bacağı kırılan ve kabinde sıkışan tır sürücülerinden biri itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Kemal Özdeş, oyun felsefesini benimsetmek için çalışıyor

Süper Lig'in 21. haftasında 7 Şubat Cuma günü saat 20.00'de sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek olan Yeni Malatyaspor'da takımın yeni teknik adamı Kemal Özdeş, kendi oyun felsefesini oyuncularına benimsetmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Fenerbahçe’den coğrafya dersi: Kırıkkale’nin yerini haritadan gösterdi

Kırklarelispor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda isimler karıştırılan Kırıkkale ile Kırklareli illerinin yerleri harita üzerine işaretlenerek gösterildi.

Dekanı Gündoğdu'dan spor camiasına mesaj

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu, Araştırma Görevlileri Burak Canpolat ve Yalın Aygün İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği'ni (ASMYD) ziyaret etti.

Hüseyin Çimşir İkinci maç için avantajlı bir skor yakaladık

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, oyun başında sistemle ilgili hatalar yaptıklarını belirterek, Sonrasında sistemi değiştirip 4-4-3'e oyun dönünce oyun da bizim istediğimiz şekilde oldu. Maçı genel itibariyle hem oyun hem de skor olarak hak ettiğimizi düşünüyorum dedi.

Toplam 11095 haber.