Spor

Spor Haberleri

Efeler Voleybol Ligi: Arhavi Voleybol: 0 - Halkbank: 3

Efeler Voleybol Ligi 19. haftasında Halkbank, deplasmanda Arhavi Voleybol'u 3-0 mağlup etti.

Diyarbakırspor'dan 3 transfer daha

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, amatör futbol ikinci transfer döneminin son gününde kadrosuna 3 önemli takviye gerçekleştirdi. Daha önce profesyonel liglerde Diyarbakırspor formasını giymiş olan Ali Yıldırım ve Bilal Dikici ile çeşitli takımlarda oynamış olan Serkan Dağ ile anlaştı.

Fanatikliğin böylesi görülmedi

Diyarbakır'da vatandaşlar, yarın oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesinde evlerini tuttukları takımların rengine boyarken, ortaya çıkan görüntü 'fanatikliğin böylesi' dedirtti. Bulundukları mahallede kıraathane olmadığı için yayıncı kuruluşun yayınladığı maçı izleyemediklerini belirten mahalle sakinleri, derbi maçı izlemek için ilçe merkezine gittiklerini söyledi.

Halkbank Hopa'da gönülleri fethetti

Efeler Ligi'nin 19. haftasında oynayacağı Arhavi Voleybol müsabakası için Artvin'de bulunan Halkbank, burada bir dizi etkinliğe katıldı.

Sivasspor’a 3 gün galibiyet izni

Süper Lig'in 23. haftasına Alanyaspor galibiyeti ile başlayan Demir Grup Sivasspor'da futbolculara üç gün izin verildi.

Milli Basketbolcu Birsen: 'En iyi şekilde konsantre olup önümüzdeki maçlara odaklanacağız'

Milli Basketbolcu Metecan Birsen, En iyi şekilde konsantre olup önümüzdeki maçlara odaklanacağız dedi.

Ufuk Sarıca: 'Bugün oynadığımız oyun maalesef kazanmaya yeterli değildi'

Türkiye A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca, Bugün oynadığımız oyun maalesef kazanmaya yeterli değildi dedi.

Süper Lig: D.G. Sivasspor: 1 - A. Alanyaspor: 0

Süper Lig'in 23. haftasında zirvenin iddialı ekiplerinden D.G. Sivasspor, A. Alanyaspor'u ekinde konuk etti. Müsabaka ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü sona erdi.

2021 Avrupa Şampiyonası: Türkiye: 65 - Hollanda: 72

2021 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2021) Elemelerinde Türkiye A Milli Erkek Basketbol takımı D grubundaki ilk maçında Hollanda Milli Takımı'na 65-72 mağlup oldu.

Hatayspor zorlu deplasmandan kayıpsız döndü

TFF 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0 mağlup eden Hatayspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, zorlu deplasmanda üç puanı hak ettiklerini ifade ederek, 'Lider gibi oynadık' dedi.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 2 - Menemenspor: 0

0'lık Osmanlıspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Milli Takıma destek

2021 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2021) Elemeleri D grubunda Türkiye-Hollanda arasında oynanan maça Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, Harp Okulu öğrencileri ve komutanları tribünde yerlerini alarak milli takıma destek oldu.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Yeni Malatyaspor'a moral ziyareti

Bu hafta sonu Süper Lig'de kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'u ziyaret eden Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm şehrin takıma sahip çıkmasını ve bu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamasını istedi.

Yeni Malatyaspor altyapı antrenörleri Dekan Gündoğdu'ya ziyaret

Yeni Malatyaspor alt yapı antrenörleri, göreve yeni başlayan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Gündoğdu'yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Bakanlar, Elazığ'ın basketbol takımı ile bir araya geldi

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası iç saha maçlarına Ankara'da çıkan B. Elazığ İl Özel İdare, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

DSİSporlu minik futbolculardan hasta Eymen'e anlamlı destek

Diyarbakır DSİSpor'un minik futbolcuları omurga eğriliği hastası olan akranları Eymen Yasir Kapucu'ya sporcu malzemeleri, forma ve futbol topu göndererek moral desteği aşıladı.

Koşukavak: “Her takım ’Büyük Altay’ olamaz”

Altay'ın yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak camiaya umut verdi. Ligde 20 günde 6 maç oynanacağını hatırlatan Koşukavak, ayrı ayrı final niteliğindeki müsabakalarda doğru strateji belirleyip, fiziksel olarak ayakta kalan ekiplerin büyük avantaj sağlayacağını söyledi.

Malatyalı halterciden bronz madalya

Malatyalı halterci Furkan Batuhan Polat, Muğla'da yapılan Türkiye şampiyonasında bronz madalya kazandı.

Bakan Kasapoğlu'ndan olimpiyat yolcusu sporculara sürpriz ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara TOHM sporcularını ziyaret ederek, Tokyo 2020 hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Bakan Kasapoğlu, Tokyo Paralimpik Oyunları'na takım halinde ilk kota alma hakkı elde eden Kadın Goalball Milli Takımı ile goalball oynadı.

Toplam 11136 haber.