Spor

Spor Haberleri

Silvanlı turizmciden sporculara malzeme desteği

İstanbul'da faaliyet yürüten Silvanlı turizmci Ömer Meygil, Silvan Aslanspor'a malzeme yardımında bulundu.

Büyükşehir sahasında lideri yendi

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Volebol takımı sahasında karşılaştığı lider Adıyaman Gölbaşı Lisesi'ni 3-2 yenerek play-off için avantaj elde etti.

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 9. hafta heyecanı

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 9. hafta karşılaşmalarında büyük heyecan yaşandı.

Hüseyin Çimşir 11 sezon sonra bir ilk başardı

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, bordo-mavili takımın başında 11 sezon sonra bir ilke imza attı. Süper Lig'in en genç teknik adamı, 2008-2009 sezonundan bu yana Trabzonspor'un başında ilk üç lig maçını kazanan ilk teknik direktör oldu.

Çankaya Spor Kulübü satranç turnuvasında 5.kez Türkiye şampiyonu oldu

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (Çankaya GESK), 3-8 Şubat 2020 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Görme Engelliler Kulüpler ve Ferdi Satranç Turnuvası'nda üst üste 5. kez şampiyon oldu.

Bursaspor, Ankara’da ilkleri yaşadı

TFF 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2'lik skorla mağlup eden Bursaspor, bu skorla birlikte 2019-2020 sezonunda ilkleri debaşarmış oldu. Timsah; Abdou Razack Traore ile ilk golü atmasına rağmen geriye düştüğü maçı, Özer Hurmacı, Recep Aydın ve Abdullahi Shehu'nun golleriyle kazanmayı başarırken, aynı zamanda bu sezon ilk kezbir karşılaşmada rakip filelere 4 gol birden gönderdi.

Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Galatasaray: 3

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

İbrahim Üzülmez: 'Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra zirveden kopmamak adına önemli bir maçtı'

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Osmanlıspor'u 4-2 mağlup eden Bursaspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra zirveden kopmamak adına önemli bir maçtı dedi.

İsmet Taşdemir: 'Artık bence Türkiye'de bir şeylerin değişmesi lazım'

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursaspor'a 4-2 mağlup olan Osmanlıspor'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Artık bence Türkiye'de bir şeylerin değişmesi lazım dedi.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 2 - Bursaspor: 4

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Osmanlıspor sahasında Bursaspor'a 4-2 mağlup oldu.

Silvan Aslanspor kendi evinde güldü

Diyarbakır 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Silvan Aslanspor kendi evinde karşılaştığı Diyarbakır Sanayi Sitesispor maçını 4-1 kazandı.

Bağlar Belediyespor deplasmanda kayıp

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1. Grup'ta yer alan Bağlar Belediyespor deplasmanda Mardin Büyükşehir Başakspor'a 2-0 mağlup oldu.

Diyarbekirspor tek golle 3 puanı aldı

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor sahasında Gölcükspor'u 1-0 mağlup etti.

Depremden sonra 35 sporcudan 4'ü gidebildi, 3'ü madalya aldı

Antalya'daki Okullararası Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na 35 sporcu ile katılım sağlamayı planlayan Elazığ takımı yaşanan depremin ardından katıldıkları 4 sporcuyla 2 şampiyonluk, 1 Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Yeni Malatyaspor çıkış arıyor

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, ligdeki durumlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Tek ihtiyacımız olan bir galibiyet. Bir galibiyetle camiamızın da özgüveni yeniden yerine gelecektir. Bu anlamda hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçı bizim açımızdan oldukça önemli dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'un maçına kar engeli

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un TFF 3.Lig 3.Grup'un 22. haftasında Pazarspor ile deplasmanda oynayacağı müsabaka yoğun kar yağışı kaynaklı olumsuz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

İzlandalı milli oyuncu, 63 bin Euro alacağını bağışladı

Elazığspor'un TFF 1. Lig'de mücadele ettiği sezonlarda formasını giyen İzlandalı milli oyuncu Theodor Elmar Bjarnason, 63 bin Euro'luk alacağından feragat etti.

Keçiörengücü, otobüs ile Erzurum'a hareket etti

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Keçiörengücü, Erzurum ve çevre illere yapılacak uçuşların iptal olmasıyla birlikte akşam saatlerinde otobüsle maçın oynanacağı şehre hareket etti.

Toplam 11114 haber.