Spor

Spor Haberleri

Ersun Yanal: 'Derbide çok farklı bir Fenerbahçe olacak'

ANKARA (İHA) – Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek hafta oynanacak derbi maçı hakkında, 'Elbette ki derbi çok farklı bir hava, çok farklı dinamikleri var. O gün geldiğinde sahada çok daha farklı bir Fenerbahçe olacak' dedi.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Fenerbahçe: 1

0 MKE Ankaragücü üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında da gol bulan başkent ekibi sahadan 2-1 galip ayrıldı. MKE Ankaragücü aldığı galibiyet sonucu ligde maç fazlasıyla düşme hattının üstüne çıktı.

Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 - Fenerbahçe: 0 (İlk yarı)

0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Başkentte Altay Bayındır'a sıcak karşılama

MKE Ankaragücü taraftarı, eski futbolcusu Altay Bayındır'ı Eryaman Stadında çiçekle karşıladı.

Denizlispor’da Mehmet Özdilek dönemi sona erdi

Denizlispor'da üst üste kötü sonuçların alınması üzerine yeşil-siyahlı ekip ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek karşılıklı olarak sözleşmelerini fesih etti.

Amed Sportif Faaliyetler istediğini aldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Sarıyer'i kendi sahasında 2-1 mağlup etti.

Çınar'da masa tenisi turnuvası sona erdi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Yeşilyurt Belediyespor'dan kritik yenilgi

TFF 3.Lig 3.Grup'un 23. haftasında sahasında Osmaniyespor'ağırlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibine 2-0 yenilerek ligde kalma mücadelesinde büyük yara aldı.

Avrupa Şampiyonası’nda Gaziantep Polisgücü doludizgin

Eurohockey Indoor Club Trophy 2020'de rakiplerine şans tanımayan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı bu gün Fransa'nın Luc Ronchin HC takımıyla grup birinciliği için karşılaşacak. THF Başkanı Sadık Karakan ile maçları yakından takip eden Başkan Mehmet Kaplan sporcuları kutlayarak hedef olarak kupayı gösterdi.

Basketbol Türkiye Kupası: Türk Telekom : 81 - Fenerbahçe Beko : 83

Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Türk Telekom'u 83-81 mağlup ederek finalde Darüşşafaka Tekfen'in rakibi oldu.

Demba Ba eski takımını boş geçmedi

Başakşehir'in, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada takımının tek golünü atan Demba Ba, ligdeki gol sayısını 7'ye çıkarırken, eski takımını da boş geçmemiş oldu.

Okan Buruk, Sergen Yalçın’a karşı ilk galibiyetini aldı

Sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Başakşehir'de Teknik Direktör Okan Buruk, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a karşı çıktığı 7. maçta ilk galibiyetini elde etmiş oldu.

Basketbol Türkiye Kupası: Darüşşafaka Tekfen: 85 - Galatasaray Doğa Sigorta: 71

Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Darüşşafaka Tekfen, Galatasaray Doğa Sigorta'yı 85-71 mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu.

Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı sezonu namağlup tamamladı

Malatya Büyük Erkekler Basketbol liginde mücadelede eden Büyükşehir Belediye spor Basketbol Takımı, ligi namağlup şampiyon tamamlayarak Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi'nde oynamaya hak kazandı.

Taraftarlar derneğinden Yeni Malatyaspor yönetimine yemek

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Yeni Malatyaspor yönetim kurulunu yemekte ağırladı. Birlik ve beraberlik adı altında düzenlenen yemeğe Yeni Malatyaspor 2. Başkanı Selim Pilten, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Çelebi, Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı ve Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın katıldı.

Yeşilyurt Belediyespor'dan maça davet

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz, 15 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Osmaniyespor maçı öncesi taraftarlarına çağrıda bulunarak, 'Tüm Malatya halkını sahamızda oynayacağımız Osmaniyespor maçına bekliyoruz. İnanıyorum ki onların desteğiyle bu maçı kazanacağız' dedi.

Mamak'ın Tekvandocuları, Dünya Şampiyonası'nda boy gösterecek

Mamak Belediyesi Tekvando Takımı, elde ettiği başarılarla İsveç'te düzenlenecek olan Dünya Tekvando Başkanlık Kupası Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Yasemin Adar’dan gümüş, Bediha Gün’den bronz

İtalya'nın başkenti Roma'da devam eden Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlarda Yasemin Adar gümüş, Bediha Gün ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Tamer Tuna: “Finale çıkmak istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükselen Antalyaspor'da Teknik Direktör Tamer Tuna, 'Yarı finali iki Antalya takımı oynayacak. Antalyaspor ile Alanyaspor. Finale çıkan yine biz oluruz umarım. Finale çıkan takım olmak istiyoruz' dedi.

Toplam 11113 haber.