Spor

Spor Haberleri

Türkiye Kupası: Sivasspor: 1 - Antalyaspor: 1

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci maçında Sivasspor, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Golsüz berabere biten ilk maçın rövanşı da 1-1'lik skorla sona erince konuk takım yarı finale yükseldi. Antalyaspor, yarı finalde Alanyaspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

(Özel Haber) Göksenin Köksal: 'Seyircimizi arkamıza alıp kupayı almak istiyoruz'

Galatasaray Doğa Sigorta Kaptanı Göksenin Köksal, Seyircimizi arkamıza alıp kupayı almak istiyoruz dedi.

Shane Larkin, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını Bakan Kasapoğlu'ndan aldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk vatandaşlığına geçen Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin'i makamında kabul ederek, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını verdi.

Amed Sportif Faaliyetler ile Sarıyer maçının saati değişti

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, cumartesi günü saat 13.00'da başlaması gereken Sarıyer maçının saatini değiştirmek için TFF'ye başvurdu. TFF iki kulübün anlaşması şartı ile onay verdi. İki kulüp de maç saatinde uzlaşınca TFF, Amedspor-Sarıyer karşılaşmasının saat 14.00'da başlamasına karar verdi.

Milli Kick Boksçu Yakup Yiğit'ten Tahsin Yılmaz'a ziyaret

Milli kick boksçu Yakup Yiğit, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Çınarlı öğrenci bilek güreşinde birinci oldu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde eğitim gören Yusuf Dağ, kentte düzenlenen yıldız erkekler bilek güreşi şampiyonasında 55 kiloda birinci oldu.

Yeşilyurt Belediyespor'da Osmaniyespor mesaisi sürüyor

TFF 3.Lig 3.Grup'ta geçen hafta Pazarspor ile oynayacağı müsabaka hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 23. haftasında sahasında oynayacağı Osmaniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor, İstanbul'da ikinci galibiyet peşinde

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride bıraktığı 3 sezonda İstanbul'da oynadığı maçlarda sadece Beşiktaş'ı yenebildi.

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi: Greenyard Maaseik: 3 - Halkbank Ankara: 1

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi C grubu beşinci maçta Halkbank, Maaseik Greenyard takımına 3-1 mağlup oldu.

Galatasaray kupaya veda etti

Galatasaray, 2-0'ın rövanşında evinde karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup etmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti.

Keçiörengücü'nde Altay maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Altay'la karşılaşacak olan Keçiörengücü yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını devam ettirdi.

Silvan Aslanspor'dan Kaymakam Uslu'ya ziyaret

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Mehmet Uslu, Silvan Aslanspor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sever ve beraberindekileri makamında kabul etti. Kulüp yönetimi, ziyaretleri sırasında Kaymakam Uslu'ya 21 numaralı forma hediye etti.

Dicle Gençlikspor lige hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Dicle İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Özyurt'un girişimleriyle topbaşı yapan Dicle Gençlikspor futbol takımı, lig öncesi idmanlarını sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Çanakkale'ye 32 Milyon TL'lik yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çanakkale'ye yapılacak olan yaklaşık 32 milyon TL'lik yatırım için ilçe belediye başkanları ile protokol imzaladı.

Voleybolda bölgeyi Adıyaman temsil edecek

Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol müsabakalarında birinci olan Adıyaman Altınşehir Milli İrade Ortaokulu Voleybol Takımı, Hatay'da yapılan bölge müsabakalarında namağlup şampiyon olarak Türkiye finalleri katılmaya hak kazandı.

Depremde ortak kaderi paylaştılar, futbolda yakınlaştılar

Futbolda aralarında rekabet bulunan Yeni Malatyaspor ve Elazığspor taraftarları Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketi sonrası bir araya geldi.

U17 Kız Milli Takımı’nın İsviçre maçları aday kadrosu açıklandı

U17 Kız Milli Takımının 18-20 Şubat 2020 tarihlerinde İsviçre ile Antalya'da oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular, 13 Şubat 2020 Perşembe günü saat 12.30'da Antalya Sensimar Side Resort Otel'de toplanacak. Aday kadroya Kadınlar 2.Liginde mücadele eden Kayseri Gençlerbirliği'nden 4 oyuncu davet edildi. Kaleci Senem Servet İnci, savunma oyuncusu Narin Yakut ve orta saha oyuncuları Mine Okaytu ile Gülşen Urgun davet edildiler.

Diyarbakırlı judoculardan 6 madalya

Diyarbakırlı judocular, Batman'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi judo grup müsabakalarında, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Toplam 11113 haber.