Spor

Spor Haberleri

Antalyaspor maçı öncesi Malatya'da seferberlik

Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Yeni Malatyaspor-Antalyaspor mücadelesi öncesi siyasetçiler, STK, kurum ve kuruluşlar adeta seferber oldu.

Elazığsporlu taraftarlar, Yeni Malatyaspor'a tribün desteği verecek

Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketi sonrası Elazığ'da bir araya gelen Yeni Malatyaspor ve Elazığspor taraftarları, bu kez de Malatya'da buluşacaklar.

Yeni Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı Pilten: 'Umarım hakemlerimiz kendilerine çekidüzen verirler'

Yeni Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı Selim Pilten, hakemlerin son haftalarda kötü yönetim gösterdiğini belirterek, 'Sadece Malatyaspor'un adına değil, ne yazık ki maçların büyük kısmında hatalar oluyor. Biz iyi niyetle, yine art niyet olmadığını düşünüyoruz. İnşallah bir an önce hakemlerimiz de kendilerine bu bağlamda çekidüzen verirler' dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokat' a 42 Milyon TL' lik yatırım

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat'a yapılacak olan 42 Milyon TL'lik yatırım için ilçe belediye başkanları ile protokol imzaladı.

Bakan Kasapoğlu: 'Sahada rakip, saha dışında ebedi dostuz'

Hafta sonu oynanacak maçlar hakkında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sahada rakip, saha dışında ebedi dostuz dedi.

Kaymakam Demirçin'den Dicle Gençlikspor'a malzeme yardımı

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, ilçedeki sentetik futbol sahasında idman yapan Dicle Gençlikspor oyuncularını ziyaret ederek, takıma kulüp malzemesi yardımında bulundu.

Malatyalı öğrenciler basketbolda finallere kaldı

Özel Malatya Final Okulları Basketbol Erkek Takımı, Kahramanmaraş'ta devam eden turnuvada finallere kaldı.

Yeni Malatyaspor'da bütün hesaplar kazanmak üzerine

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş'in Galatasaray maçında sahaya sürdüğü kadrodan memnun kaldığı, bu haftaki Antalyaspor maçına da aynı kadroyu sürmeyi planladığı ifade edildi.

Yeni Malatyaspor, 6 maçtır kazanamıyor

Ligde son olarak Galatasaray'a mağlup olan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş galibiyetinin ardından çıktığı 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Leipzig, deplasmanda Tottenham’ı devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Alman ekibi Leipzig, Cüneyt Çakır'ın yönettiği İngiltere deplasmanında Tottenham'ı 1-0 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Atalanta tur kapısını araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında İtalyan ekibi Atalanta, sahasında İspanyol takımı Valencia'yı 4-1 mağlup ederek tur kapısını araladı.

Toprak: 'Biz futbolu eski şaşalı günlerine döndürmeye çalışacağız'

Her zaman olduğu gibi önlerindeki tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını ve futbolu eski şaşalı günlerine döndürmeye çalışacaklarını belirten Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız. Sadece futbolda değil tüm alanlarda, tüm sosyal faaliyetlerde özümüze döneceğiz dedi.

Keçiörengücü, Ümraniyespor maçının hazırlıkları sürdürdü

TFF. 1. Lig'in 23. haftasında cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Keçiörengücü bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Batman Petrolspor evine 3 puanla döndü

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Medical Park Batman Petrolspor'a sahasında 1-0 mağlup oldu.

TFF 3. Lig: Elazığ Belediyespor: 2 - Belediye Derincespor: 4

TFF 3. Lig 2. Grup'un 24. haftasında Elazığ Belediyespor, Belediye Derincespor'a 4-2 mağlup oldu. Maça Derincesporlu futbolcular Elazığ depremi dolayısıyla, 'Sizi en iyi biz anlarız. Geçmiş olsun Elazığ' pankartıyla çıktı.

Yeşilyurt Belediyespor lidere tek golle kaybetti

TFF 3.Lig 3.Grup'ta bugün oynanan 24. hafta karşılaşmasında lider Karacabey Belediyespor takımına konuk olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor rakibine 1-0 yenilerek kötü gidişatını sürdürdü.

Kjartansson: 'İyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz'

Yeni Malatyaspor'un İzlandalı forveti Vidar Örn Kjartansson, Galatasaray maçında iyi futbol oynadıklarını belirterek, 'Galatasaray karşısında iyi sonuç alamadık ama iyi futbol oynadık. Bu haftaki maça umarım mümkün olduğunca çok taraftar gelir. Biz de onlara iyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz. Artık ben de kendimi göstermek istiyorum' dedi.

Yeni Malatyaspor'da Antalya mesaisi sürüyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında oynayacağı Antalyaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bakan Çavuşoğlu'dan TVF Başkent Voleybol Kampüsü'ne ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TVF Başkent Voleybol Kampüsü'nü ziyaret etti. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nu, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TVF Spor Lisesi öğrencileri çiçekler ile karşıladı. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı makamında ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Üstündağ'a hediye takdim etti.

Toplam 11136 haber.