Eğitim

Eğitim Haberleri

İnönü Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde devir-teslim töreni

Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile enstitü müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Eyüp İzci, görevi Doç. Dr. Niyazi Özer'den devraldı.

Başkan Güder'den Kaçmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Cengiz'den eğitimde çıtayı yükseltme temennisi

Malatya'nın Kuluncak İlçesi Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Malatya'nın eğitim ve öğretim konusunda Türkiye ortalamasında olduğunu belirterek, eğitimde çıtayı yükseltme temennisinde bulundu.

MTÜ'de 'Kariyer ve Marka' sohbetleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde (MTÜ) düzenlenen 'Kariyer ve Marka Sohbetinde' Cumhurbaşkanı Danışmanı Ziraat Mühendisi İbrahim Sönmez tarafından 'Ülkemizde Peyzaj ve Süs Bitkilerinin Geleceği' konulu konferans verildi.

Yeşilyurt Belediyesinden tablet bağış kampanyasına destek

Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, pandemi döneminde uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, isteyenlerin kampanyaya katılabileceğini belirterek, Yeşilyurt belediyesi olarak 200 tablet bağışında bulunduklarını duyurdu.

Tıp Fakültesi'nde ilk dersi Rektör Karabulut verdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi, 82 öğrenci ve 44 akademisyen kadrosu ile eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetlerine başlarken, ilk derse Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut katıldı.

Özal Üniversitesi Tıp fakültesine öğretim üyesi alınacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde (MTÜ) yeni açılan Tıp Fakültesi için 14 öğretim üyesi alınacağı öğrenildi.

Bakan Selçuk, canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ'da EBA'da canlı ders işleyen öğretmenlerle görüntülü görüşme gerçekleştirdi.

44 okula temiz belgesi

Malatya'da 44 okula Okulum Temiz Belgesi törenle verildi.

Türkiye 2'ncisi an takıma tebrik

Teknofest'te Türkiye 2'ncisi alan Anatolia Takımı tebrik edildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni bina

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, mevcut İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının fiziki yapısının yetersiz olması dolayısıyla, yeni hizmet binası yapacaklarının müjdesini verdi.

Güder'den, eğitimde Türkiye ortalamasının üzerine çıkma temennisi

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Ali Tatlı'dan boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Battal Kanbay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnönü Üniversitesi'nde 4 fakültenin dekanı değişti

Malatya İnönü Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Eczacılık ve Mühendislik fakültelerine dekan ataması gerçekleştirildi.

Karamel Kreş'ten Hayata Hazırlık

Geleceğin gençlerinin ilk temelinin verildiği güçlü ve deneyimli ekibiyle Karamel Kreş çocukları Hayatları boyunca başarılı olacak etkinliklerle geleceğe hazırlıyor.

Üniversite şehir iş birliği ele alındı

Malatya İnönü Üniversitesi'nin 2016 yılından bugüne kadar gerçekleştirdiği kalite çalışmalarının ve üniversite-şehir iş birliğinin ele alındığı 2020 Yılı Paydaş toplantısı yapıldı.

Malatya'da özel okullar masaya yatırıldı

Malatya'da özel okullar masaya yatırılarak, yeni eğitim öğretim yılında yapılması gerekenler ele alındı.

Öğrenci servis fiyatlarına yeni düzenleme

Geçtiğimiz Mart ayından bu yanan ekonomik olarak ciddi zorluklar çeken öğrenci servisi esnaflarına ekonomik olarak destek verilmesi gerektiğini belirten Malatya Minibüsçü ve Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, öğrenci servisleri fiyatlarını da açıkladı.

Malatya Büyükşehirden işaret dili eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerle daha kolay iletişim kurulabilmesi ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik olarak işaret dili eğitimi gerçekleştiriliyor.

3. Uluslararası Fiziksel Kimya ve Fonksiyonel Malzemeler Konferansı başladı

Pandemi döneminde de bilimsel ve akademik çalışmalarını kesintisiz sürdüren Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) ev sahipliğini yaptığı 3. Uluslararası Fiziksel Kimya ve Fonksiyonel Malzemeler Konferansı başladı.