AKÇADAĞDER Kongresinde Murat Maskar Güven Tazeledi

Akçadağ Dayanışma Derneği 2. Olağan Kongresini Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Yoğun katılımın olduğu AKÇADAĞDER 2. Olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Murat Maskar oyların tamamını alarak güven tazeledi.  

          Malatya’nın önemli ve Aktif STK’larından Akçadağ Dayaınışma Derneği 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.  Divan Başkanlığını Mehmet Zafer'in yaptığı AKÇADAĞDER 2.Olağan Kongresinde Divan üyeliklerine Remzi Hayta Nevzat İlhan oy birliğiyle seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra gündem maddelerine geçildi.
 
           Akçadağ Sevdalısı Mevcut Başkan Murat Maskar seçim öncesi dilek ve temennilerde açılış konuşması gerçekleştirerek birlik ve Beraberlik mesajları verdi. Başkan Maskar konuşmasında" Akçadağ Dayanışma Derneği olarak geldiğimiz günden beri bir farkındalık yarattık. Önce Gerek Pandemi dönemi gerek ise 6 subat depreminden beri sahadayız.

         Akçadağ bizim sevdamız. Hemşerilerimiz Baştacımız. Çalışmalarımız herkes tarafından takdir görüyor. Biz birlikte her geçen gün büyüyerek geleceğe Akçadağ’a faydalı çalışmalarla katkı sunan Akçadağ ailesiyiz. 

         Bizler bütün olarak hareket edersek İlçemize Akçadağlı hemşerilerimize faydalı olabilecek her alanda etkin oluruz. Birlik ve beraberlik ile bunu da kısa sürede başardığımıza inanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi ortak amacımız Akçadağ. 

       Akçadağ Dayanışma Derneği bir farkındalık yarattı. İnşallah bundan sonra da sahada birlikte çalışarak ilçemize nasıl faydalı olabiliriz diye bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eksiklerimiz, Fazlalıklarımız olabilir, bunları konuşarak zaman, zaman istişarelerle çözeceğimize inanıyorum. Eksik görülen yerlerde bir telefon kadar yakınız Saat kaç olursa olsun Akçadağlıya arkadaşlarımıza her daim bizleri arayabilir. 

        Bizler sadece Akçadağ Dayanışma Derneği genel merkezi olarak diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da istişareler içerisinde oluyoruz. Birlikte gerekli hallerde hareket edeceğiz. Bir takım projeler gerçekleştirdik yeni projeler ile devam edeceğiz. 

        Sizler bizlere destek verdiğiniz sürece daha güzel çalışmalar imza atacağımızdan şüpheniz olmasın. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ayrıştırmayacağız, gönülleri kazanacağız. Akçadağ Dayanışma derneği bir Türkiye Fotoğrafıdır. Her düşünceden her bölgeden insanlarımız var. Biz Siyasi Parti değiliz, kimsenin arka bahçesi de değiliz. Birilerinin menfaatlerine göre top koşturmasına da müsaade etmeyeceğiz. Dün olduğu gibi yeni dönem içinde bunu her yerde her zaman söylüyoruz. 

       Biz gönüllü sivil toplum kuruluşuyuz. Burada gönüllülük esasına göre arkadaşlarımız geliyor. Faydalı çalışmalar yapıyor. Burada kimse çıkar veya menfaat sağlamıyor. Biz bunları gözeterek çalışıyoruz. 

        Bu bir bayrak yaruışıdır. H,zmette yarışıyoruz. Gönüllülük esasına göre çalışmalarımız üst seviyede devam ediyor. Önümüze engel olmak isteyen otları da temizliyoruz. Yeni yönetimde birbirinden değerli arkadaşlarımızda görev aldı. Akçadağ’a hizmet yarışında herkesin sesi ve sözcüsü olacağız. Birlikten kuvvet doğar diyerek bugün gerçekleştirilen kongremizin Akçadağ'ımıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

        Konuşmaların akabinde tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Murat Maskar oyların tamamını alarak güven tazeledi.

AKÇADAĞDER Yönetim Kurulu Asil Listesi

Genel Başkan: Murat Maskar
Başkan Vekili: Ramazan Bozkurt
Genel Sekreter: Tuğba Farımaz 
Başkan Yardımcıları
Basın biriminden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı: Remzi Hayta
Yerel yönetimler ve Basın disiplin kurulu Başkan yardımcısı: Kayhan İnceoğlu 
*Selami Felek
*Fatih Yılmaz
*Vedat Yılmaz
*İlhan İnce 
*Alaaddin Özcan
*Eşref Uludağ
*Hüseyin Yıldırım
*Abdullah Ak güneş
*Samet Özbay
*Deniz Şahin
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
*Özkan Uçar
*Berkay Bektaş
*Sinan Akman
*Eren Narin
*Hakan Çetin 
*Hanifi Özer
*Tahsin Çakırdım
*Şakir Gökçe
*Kamil Maskar
*Yılmaz Keleş
*Serdal Buran
*Aysun Avcu
*Nevin Benli
*Ömer Gürcü
*Bülent Akça
*Mehmet Özcan
*Sibel Emen
*Ramazan Tokdemir
*Mürüvvet Bal
*Hatice Maskar
*Hayrettin Koşar
*Şadan Gültekin
*Aliseydi Turhan
*Ömer Kaya
*Gökhan Özdemir
*Emrah İnce
*Ahmet Uğraş
*Adem Şahin
*Vahap Akdağ
*Fahri Aktağ
*Hasan Aydın
*Osman Korkmaz
*Veysel Özkan
*Ubeyt Ulutaş
*Hamdi Karakuş
*Selçuk Vural 
*Mehmet Pekdemir
*Şehabettin Akgedik
*Mahmut Altan
*Berkay Pektaş
Yeşilyurt şube başkanı: Emre Gönültaş
Battalgazi şube başkanı : Şükrü Gökçe
Akçadağ şube başkanı: İbrahim Çelik
Yerel yönetimler ve Basın disiplin kurulu Başkan yardımcısı: Kayhan İnceoğlu
Eğitim Komisyonu Başkanı: Abdulvahap Arslan
Kadın Kolları Başkanı: Elif Bulut

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN