Spor

Spor Haberleri

Furkan Yassıkaya Antalya'da Malatya'yı temsil edecek

3-5 Eylül tarihileri arasında Antalya'da düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine hazırlanan Furkan Yassıkaya Malatya'ya ödülle dönmek istediğini söyledi.

Hazırlık maçında Dersimspor ile karşılaştı

Malatya Yeşilyurt Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Bölgesel Amatör Lig takımı Dersimspor'u 2-1 mağlup etti.

Tanju ÇolakGalatasaray’da oynanan futbol rezalet

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, lige Yukatel Denizlispor mağlubiyeti ile başlayan Galatasaray ile ilgili Galatasaray'ın mağlubiyetini kabul etmiyorum. Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyorsun. Falcao'yu alsan ne olacak oynanan futbol rezalet dedi. Çolak, Türkiye'deki yabancı oyuncuların fazlalığına da dikkat çekerek bir şart getirilmesi gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe’de kaptan Eda Erdem sözleşme uzattı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı kaptan Eda Erdem Dündar'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Yukatel Denizlispor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, hafta sonu karşılaşacağı Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.

Ufuk Sarıca İyi bir turnuva bizi bekliyor

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca: 

Gençlerbirliği, Gazişehir Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı

Gençlerbirliği, Gazişehir Gaziantepspor maçının hazırlıklarına İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Yeni Malatyaspor'da Trabzon maçı hazırlıkları yarın başlayacak

Süper Lig'in 1. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 3-0 yenerek lige moralli başlayan Yeni Malatyaspor'da 2. haftada oynanacak Trabzonspor müsabakasının hazırlıkları yarın başlayacak.

Altyapı Gelişim Projesi kapsamında futbolcu seçmeleri yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu iş birliğiyle 13 yaş grubunda futbolcu seçmeleri yapılacak.

Yeni Malatyaspor'da M. Başakşehir maçındaki futbol memnun etti

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, ligin ilk haftasında M.Başakşehir karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, 'Aldığımız sonuç elbette ki önemli ama daha da önemlisi sergilediğimiz futbol. Maçın başından sonuna kadar pozitif ve umut vaat eden bir görüntümüz vardı' dedi.

Osmanlıspor, Keçiörengücü maçının hazırlıklarına başladı

TFF 1. Lig'de bu hafta sonu Keçiörengücü'nün konuğu olacak olan Osmanlıspor bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Osmanlıspor ismi bu ligde varsa her zaman hedefe oynayan bir kulüptür ve mutlaka hedefimiz bir üst lige çıkmak dedi.

Mamak parkeye çıktı

Türkiye Basketbol Ligi'nin Ankara temsilcilerinden biri olan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, 2019-2020 sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Süper Lig Fenerbahçe 5 Gazişehir Gaziantep 0

 Fenerbahçe Süper Lig’in ilk haftasında sahasında ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep’i konuk etti.

Sivas’ta Uluslararası Satranç Turnuvası düzenlendi

Sivas Kongresi'nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Buruciye Uluslararası Açık Satranç Turnuvası' başladı.

Yeni Malatyaspor'da Gökhan Töre'den iyi haber

Yeni Malatyaspor'da sakatlığından dolayı sezonun ilk maçı olan M. Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyen Gökhan Töre'den iyi haber geldi. Yıldız oyuncunun Trabzonspor maçına yetişeceği öğrenildi.

Yeşilyurt Belediyespor'da 2 yönetici istifa etti

3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü yönetim kurulundaki iki ismin istifasıyla sarsıldı.

Yeni Malatyaspor sezona yine iyi başladı

Süper Lig'e M. Başakşehir maçıyla başlayan Yeni Malatyaspor, rakibini 3-0 mağlup ederek ilk hafta kazanma alışkanlığını sürdürdü.

Sergen Yalçın: 'Sonuçtan ve oyundan memnunuz'

Süper Lig'in ilk hafta maçında Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamada, oynanan oyundan ve skordan memnun olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor’dan Avrupa’ya başarılı veda

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda deplasmanda alınan 3-1'lik yenilginin ardından sahasında Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa defterini kapatanYeni Malatyaspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başarılı bir istatistiğe imza attı.

Toplam 11096 haber.