Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor'da Gökhan Töre'den iyi haber

Yeni Malatyaspor'da sakatlığından dolayı sezonun ilk maçı olan M. Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyen Gökhan Töre'den iyi haber geldi. Yıldız oyuncunun Trabzonspor maçına yetişeceği öğrenildi.

Yeşilyurt Belediyespor'da 2 yönetici istifa etti

3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü yönetim kurulundaki iki ismin istifasıyla sarsıldı.

Yeni Malatyaspor sezona yine iyi başladı

Süper Lig'e M. Başakşehir maçıyla başlayan Yeni Malatyaspor, rakibini 3-0 mağlup ederek ilk hafta kazanma alışkanlığını sürdürdü.

Sergen Yalçın: 'Sonuçtan ve oyundan memnunuz'

Süper Lig'in ilk hafta maçında Medipol Başakşehir'i 3-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamada, oynanan oyundan ve skordan memnun olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor’dan Avrupa’ya başarılı veda

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda deplasmanda alınan 3-1'lik yenilginin ardından sahasında Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa defterini kapatanYeni Malatyaspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başarılı bir istatistiğe imza attı.

Yeni Malatyaspor yönetiminden hayırlı olsun ziyareti

Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri Selim Pilten ve İlhan Çelebi, Malatyaspor Taraftar Derneği'ni yeni lokalinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

MAGEF 23. spor etkinliği düzenledi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından organize edilen 'Gençler Sporda Buluşuyor' projesi kapsamında 23. spor etkinliği düzenlendi.

Galatasaray Nzonzi'yi açıkladı

 Galatasaray Kulübü, Roma'dan Steven Nzonzi'nin kiralık olarak transferinin gerçekleştirildiğini borsaya bildirdi. 

Adil Gevrek: “Hakem turu alıp onlara verdi”

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Partizan maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Sahada turu hak eden bir Malatya vardı. Hakem turu alıp onlara verdi. Ancak her şeye rağmen biz aslında çok şey kazandık dedi.

Malatya İdmanyurdu’nda yeni sezon hazırlıkları

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Malatya İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Milosevic: "Turu geçmeyi hak ettik"

Partizan Teknik Direktör Savo Milosevic, Yeni Malatyaspor karşısında turu geçmeyi hak ettiklerini söyledi.

Sergen Yalçın: "Rakip oyuncular sürekli yattı, o da bizden ne kadar korktuklarını gösteriyor"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında 1-0 kazandıkları Partizan maçının ardından yaptığı açıklamada, Rakip oyuncular sürekli yattılar, sürekli sakatlandılar o da bizden ne kadar korktuklarını, çekindiklerini gösteriyor. Haklılar da normalde turu geçmemeleri lazım bizim mantalitemize göre ama futbol bu dedi.

Yeni Malatyaspor Avrupa’ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Yeni Malatyaspor sahasında karşılaştığı Sırp ekibi Partizan'ı 1-0 mağlup etti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybeden Malatya ekibi böylece turnuvaya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi: E. Yeni Malatyaspor: 1 - Partizan: 0

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Sırp ekibi Partizan ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Kuran kursu öğrencileri için sportif etkinlikler

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü'nün Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından finanse edilen, Malatya Gençlik Merkezi Derneği Kulübü'nün Malatya Mobil Gençlik Merkezi-2 Projesi kapsamında minikler sportif etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Yeşilyurt Belediyespor sezona iyi başlamak istiyor

3. Ligin yeni takımı Yeşilyurt Belediyespor'da 2019-2020 sezonu hazırlıkları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tarihinde ilk kez TFF 3.Lig mücadele edecek turuncu yeşillilerde hedef lige güçlü bir şekilde girebilmek.

Malatya İdmanyurdu’ndan kaleye 2 transfer

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Malatya İdmanyurdu, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler kaleci transferinde Malatygücü'nden Enes Besnili ve Şarkışla Belediyespor'dan Kurtuluş Ceylan'ı renklerine bağladı.

Milosevic: "İki takım da birbirine sürpriz yapamaz"

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında yarın Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maç öncesi açıklama yapan Partizan Teknik Direktörü Savo Milosevic, Biz onlara onlar da bize sürpriz yapamaz. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahada göstermek istiyoruz dedi.

Sergen Yalçın: “Rakibi analiz ettik, skor telefi edilemeyecek bir skor değil”

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında Sırbistan temsilcisi Partizan ile yarın sahasında karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da, Teknik Direktör Sergen Yalçın karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında, Skor telefi edilemeyecek bir skor değil, skorla ilgili bir telaşımız yok. Yarın tempolu, istekli, arzulu, kazanmak için her şeyini ortaya koyan oyuncu gurubunu herkes sahada görecek. Biz rakibi analiz ettik dedi.

Toplam 11101 haber.