Spor

Spor Haberleri

TFF'nin alacağı her türlü kararı saygıyla karşılıyoruz

Trabzonspor, Malatyaspor maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı her türlü kararı saygıyla karşılaşacaklarını bildirdi.

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş için en doğru kararı vereceğiz

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine gelecek isim ile ilgili Beşiktaş için en doğru kararı vereceğiz dedi.

Hamza Hamzaoğlu: 'Zor da olsa 1 gol bulduk ve maçı kazandık'

Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup eden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 'Zor da olsa penaltından 1 gol bulduk ve maçı kazandık' dedi.

Marius Sumudica: 'Bu mağlubiyeti hak etmedik'

Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Gaziantep'de Teknik Direktör Marius Sumudica, 'Bu mağlubiyeti hak etmedik' dedi.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Gaziantep FK: 0 (Maç sonucu)

Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 0 - Gaziantep FK: 0 (İlk yarı)

Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlıyor. Mücadelede ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

Gençlerbirliği İlhan Cavcav anısına özel forma ile sahada

Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında evinde Gaziantep FK'yı konuk eden Gençlerbirliği özel bir forma ile sahada yer alıyor.

Kemal Özdeş ilk antrenmanına çıktı

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Kemal Özdeş takımının başında ilk çalışmaya çıktı.

AXA Sigorta Efeler Ligi: Halkbank ANKARA: 3 -Bursa B.Ş. Bld.: 1

AXA Sigorta Efeler Ligi, Ankara'da Halkbank'la Bursa Büyükşehir Belediye takımları arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Müsabakayı 3-1 kazanan Halkbank, galibiyet sayısını 6, puanını da 21'e yükseltti.

Diyarbakırspor'dan Ali Gaffar Okkan'a karanfilli anma

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Diyarbakırspor, 24 Ocak 2001 tarihinde 5 polis memuru ile birlikte uğradığı saldırıda şehit olan Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı vefatının 19. yılında unutmadı.

Yeni Malatyaspor'dan resmi ürün açıklaması

Yeni Malatyaspor Asbaşkanı Aziz Yalçınkaya kulübün resmi ürünleri dışında piyasada satılan sahte ürünlerin satışına müsaade etmeyeceklerini belirterek, 'Yeni Malatyaspor Kulübü olarak aldığımız karar gereği lisanslı ürünlerimiz dışında kulübümüzün logosu ve ismi kullanılarak kazanç temin edilmesine müsaade etmeyeceğiz' dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı play-off hedefine yakın

Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, mücadele ettiği 3.Lig C Grubu'nda oynadığı 8 maçı da kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Dereceye giren sporcular milli takıma seçildi

Malatya Büyükşehir Belediyespor tekvando takımı sporcuları Ankara'da çeşitli dereceler elde ederek milli takıma girme hakkı elde ettiler.

NBA All-Star maçının kaptanları belli oldu

NBA All-Star maçının takım kaptanları Los Angeles Lakers'tan LeBron James ile Milwaukee Bucks'tan Giannis Antetokounmpo seçildi.

Zoran Kvrzic, Ankaragücü maçında yok

Hes Kablo Kayserispor'un devre arasında kadrosuna kattığı Zoran Kvrzic kırmızı kart cezası nedeniyle yarın oynanacak olan MKE Ankaragücü maçında takımdaki yerini alamayacak.

52'lik muay thai şampiyonu, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Elazığ'da muay thai ile profesyonel olarak ilgilenen ve yıllardır hayalini kurduğu milli takıma 52 yaşında giren Sait Uygur, Avrupa şampiyonu olmasının ardından şimdi dünya şampiyonu olmak için antrenmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Okan Buruk ile Ersun Yanal eşitliği bozmak için sahaya çıkacak

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, daha önce farklı takımların başında 5'er kez birbirlerine rakip olmuş ve 2'şer galibiyet almıştı.

Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş'e güveniyor

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın yeni teknik direktörü Kemal Özdeş'e güvendiklerini belirterek, Kemal hocamız kalitesini ispatlamış, kişiliğiyle gönüllere taht kurmuş bir teknik adamdır. Kendisine inanıyor ve güveniyoruz dedi.

Galatasaray çeyrek finalde

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda 1-1'in rövanşında Adem Büyük ve Mario Lemina'nın golleri ile Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Sarı-kırmızılılarda Lemina ilk gol sevincini yaşarken, Adem ise 3. golünü kaydetti.

Toplam 11136 haber.