Spor

Spor Haberleri

Ezel Toprakpınar altın madalyanın sahibi oldu

Ankara'da düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası'nda Sincan Belediyesi sporcusu Ezel Toprakpınar altın madalyanın sahibi oldu.

Yeni Malatya Stadyumu depremden etkilenmedi

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu'nda yapılan inceleme neticesinde depremden kaynaklı soruna rastlanmadığı ve stadın müsabaka oynamaya elverişli olduğu belirtildi.

THY Euroleague’de 22. hafta heyecanı

THY Euroleague'in 22. haftasında Fenerbahçe, Almanya'da ALBA Berlin ile Anadolu Efes ise Sırbistan'da Kızılyıldız ile oynayacak.

Yeni Malatyaspor 3 aldı, 3 gönderdi

Futbolda ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kalırken, Yeni Malatyaspor transferde şu ana kadar kadrosuna 3 takviye yaptı, 3 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

Ertelenen Amatör Küme Büyükleri Ligi maçları 2 Şubat Pazar günü oynanacak

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde yaşanan depremden dolayı ertelenen 8. hafta maçlarının 2 Şubat Pazar günü oynanacağı açıklandı.

Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Yalın Aygün'den büyük başarı

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Yalın Aygün, Madrid'deki kongrede en iyi bilimsel araştırma ödülüne layık görüldü.

Hakan Çalhanoğlu Milan’ı yarı finale taşıdı

Milan, İtalya Kupası Çeyrek Final maçında Torino'yu uzatmalarda 4-2 mağlup ederek tur atlarken, Milano ekibinde sonradan oyuna dahil olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 2 gol atarak takımına turu getiren isim oldu.

Keçiörengücü'nde, Adana Demirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Keçiörengücü, TFF 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Elazığspor, ligden çekilme talebinde bulunacak

Elazığspor, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem dolayısıyla ligden çekilme talebinde bulunacak.

Amedspor, İbrahim Cezayir'e emanet

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amedspor'un yeni teknik patronu İbrahim Cezayir oldu. İki sezon önce de Amedspor'da görev yapan Cezayir takımın başına geçti.

Diyarbekirspor'da Şenol Demir dönemi

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un teknik direktörlük görevine Şenol Demir getirildi.

Bakan Kasapoğlu ve milli futbolcular destek için Elazığ'da

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milli futbolcular Umut Nayir, Uğurcan Çakır, Selçuk İnan ve Hasan Ali Kaldırım ile birlikte depremzedelere destek olmak amacıyla Elazığ'a gitti. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, Millet olarak inşallah birlik ve beraberliğinin her alanda olduğu gibi armaları, renkleri farklı olsa da spor camiasının temsilcilerinin burada olması çok önemli dedi.

Yeni Malatyaspor taraftarından spor programına ve programcısına tepki

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, Trabzonspor maçının ertelenmesiyle ilgili bir spor kanalında yapılan programa ve program konuğuna tepki göstererek, 'Malatyaspor başkanına hakaret etmek hiç kimsenin haddine değil dedi.

Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş'e güveniyor

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Teknik Direktör Kemal Özdeş'e güvendiklerini belirterek, Onun yönetiminde çıkacağımız ilk maçı kazanıp camiamıza da güven aşılamak istiyoruz dedi.

Yeşilyurt Belediyespor'da Diyabekirspor maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 3. Lig 3. Grup'un 20. haftasında deplasmanda Kocaeli ekibi Darıca Gençlerbirliği takımıyla berabere kalan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 1 puanın sevinci sürüyor.

Süper Lig: D.G. Sivasspor: 1 - Çaykur Rizespor: 1

Süper Lig'in 19. haftasında lider D.G. Sivasspor, Çaykur Rizespor'u evinde konuk etti. Müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor Antalya'da kampa girecek

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maça Antalya'da hazırlanacak.

Malatyasporlular Derneği'nden erteleme kararına tepki

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, TFF'nin Trabzonspor maçıyla ilgili verdiği erteleme kararına tepki gösterdi.

Kjartansson, Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor İzlandalı forvet Vidar Örn Kjartansson'u renklerine bağladı.

Toplam 11114 haber.