Spor

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor Antalya'da kampa girecek

Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor, bu maça Antalya'da hazırlanacak.

Malatyasporlular Derneği'nden erteleme kararına tepki

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, TFF'nin Trabzonspor maçıyla ilgili verdiği erteleme kararına tepki gösterdi.

Kjartansson, Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor İzlandalı forvet Vidar Örn Kjartansson'u renklerine bağladı.

Halkbank, Ankara'da Jastrzebskı Wegiel ile karşılaşacak

Halkbank Ankara, Şampiyonlar Liginde, evindeki son maçında Polonya'dan Jastrzebskı Wegiel ile 29 Ocak Çarşamba karşı karşıya gelecek.

Silvan 21spor Diyarbakırspor'a boyun eğdi

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Silvan 21spor kendi sahasında ağırladığı Diyarbakırspor'a 1-0 mağlup oldu.

Kobe Bryant hayatını kaybetti

Los Angeles Lakers'in efsane basketbolcusu Kobe Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Süper Lig: Konyaspor: 0 - Galatasaray: 3

Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor, Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele sarı-kırmızılı takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Alaçatıspor’dan maç öncesi anlamlı pankart

Alaçatıspor, Balçova Belediye Termalspor maçına, Geçmiş olsun Elazığ pankartı ile çıktı. Alaçatıspor'un 2-1 kazandığı maç sonrasında da Kulüp Başkanı Soner Varhan ve Teknik Direktör Malik Gençalp, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Yeşilyurt Belediyespor 1-1 berabere kaldı

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 20. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği takımıyla 1-1 berabere kaldı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmanın 84.dakikasında bulduğu golle rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Yeni Malatyaspor'dan erteleme kararına tepki

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor maçının ertelenmesiyle ilgili, Federasyondan bizi aradılar ve Trabzonspor'un gelmek istemediğini ilettiler. Bizden de erteleme talebinden bulunmamızı rica ettiler. Ancak biz maçın oynanmasını istedik. Buna rağmen tek taraflı olarak erteleme kararı çıktı dedi.

Son saniyede maçı kazandılar

Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasında Final Gençlik Basketbol Takımı'nı konuk eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı, son bir saniye kala faul atışlarından bulduğu sayılarla sahadan 73-71 galip ayrıldı.

Fenerbahçeli taraftarlardan deprem bölgesine yardım

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir arasındaki maç öncesinde Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy Belediyesinin 'Kadıköy Paylaşıyor' sloganıyla başlattığı kampanyaya destek verdi.

İsmet Taşdemir: 'Dipten kurtulmak için yenemiyorsan da yenilmeyeceksin'

Osmanlıspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Keçiörengücü maçının ardından, 'Son 20 dakikada 10 kişi kaldıktan sonra aldığımız puan bize iyi geldi. Dipten kurtulmak için yenemiyorsan da yenilmeyeceksin, bu felsefeyle oynuyoruz. İyi oynadığımızı söyleyemem. Aldığımız puan bizim için iyi' dedi.

Serkan Özbalta: 'Ankara'yı iyi temsil etmek istiyoruz'

Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Osmanlıspor maçının ardından, 'Bundan sonraki oynayacağımız müsabakalarda Keçiören semtini, Ankara'yı iyi temsil etmek istiyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ertelendi

Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi. Yeni Malatya Stadyumu'nda saat 20.00'de yapılması gereken müsabakanın oynanacağı tarih daha sonra ilan edilecek.

TFF 1. Lig: Osmanlıspor: 0 - Keçiörengücü: 0

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Osmanlı Stadı'nda oynanan Osmanlıspor-Keçiörengücü müsabakası, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Manisaspor: 1 - Serik Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manisaspor, ligin 20. haftasında evinde ağırladığı Serik Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Galatasaray, Konya’ya geldi

Galatasaray, Konyaspor ile oynayacağı maç için şehre geldi.

Sivassporlu Claudemir sağlık kontrolünden geçti

Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Claudemir, sağlık kontrolünden geçti.

Toplam 11136 haber.